IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Cindy
post Jan 6 2009, 07:04 PM
Post #1181

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bebe, nu am mai povestit.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa peeling, eram putin demoralizata avand in vedere aspectul post-peeling (de pizza cu mult ketchup) si dupa ce m-am recuperat, eram iar cam demoralizata ca efectele nu au fost chiar cele asteptate. Bine, dar cum spuneam, situatia s-a mai ameliorat dupa cateva luni. Intr-adevar, dna doctor mi-a spus ca ar fi necesare 3-4 sedinte, dupa doar o singura sedinta nu pot aparea rezultate notabile (nici in cazurile usoare). Nici pielea nu este obisnuita, deci nu se poate aplica tratamentul la o intensitate mare. Dna dr. spunea ca tratamentul cu Profractional se poate efectua si lunar (pentru a mentine cu adevarat o piele de bebelus), dar...mai trebuie si sa mananc si sa imi strang avere pentru nepoti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Probabil daca faci mai des, si pielea se obisnuieste si se recupereaza mult mai rapid, nu trebuie de fiecare data sa stai o saptamana in casa. Ar fi tare: 3 saptamani de glorie afara, 1 claustrata, cu jaluzelele trase! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu as vrea sa mai imi fac un peeling in vara, dupa sustinerea licentei si examenelor, caci pana atunci nu cred ca o sa am timp..Dar data viitoare vreau intensitate mai mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce mi-a placut foarte mult la dna dr. este mentinerea atenta a confidentialitatii. Nu se vor intalni niciodata 2 cliente in sala de asteptare si este exclus sa vezi pe cineva dupa interventie.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 7 2009, 04:25 PM
Post #1182

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu am aflat de doctorita asta cam in urma cu un an citind pe alt forum despre paciente multumite ale ei. Pana la urma i-am trimis si eu un email ca sa aflu mai bine care sunt preturile, de cate sedinte este nevoie in medie. Mi-a placut faptul ca raspunsul a fost unul realist, nu mi-a promis minuni si mi-a spus de la inceput ca e nevoie de cel putin 2 sedinte pentru a observa rezultate. M-a scutit asa de cheltuieli inutile pt ca nu aveam bani decat pentru 1 in momentul ala si as fi fost probabil dezamagita ca si tine. Asa am hotarat sa mai aman putin si atunci cand fac sa fie cel putin 2 sedinte.
Acum 2-3 ani cand am fost la Leventer, nu mi s-a spus de la inceput ca o sa fie nevoie de 2 peelinguri ca sa vad schimbari, m-a informat abia dupa primul ca trebuie sa vin peste 1 luna pt al 2 lea ca sa se observe imbunatatire.
Ce nu-mi place mie legat de dna Harbuz sunt produsele pe care le recomanda dupa peeling, cetaphilul imi usuca pielea rau si acum iar crema (al carei numie nu mi-l amintesc acum) provoca aparitia cosurile folosita mai mult de 3-4 zile la rand.
Deci as fi putin derutata cu privire la ce produse sa folosesc dupa, lucru extrem de important cred eu.

+Quote Post
andreica
post Jan 7 2009, 06:58 PM
Post #1183

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Buna, fetelor.
Imi pare bine ca am deschis discutia despre dna dr Harbuz, pentru ca am aflat mai multe amanunte in felul asta si m am decis sa renunt sa ma mai duc la ea dupa ce ati povestit voi, avand in vedere ca efectele nu sunt foarte vizibile.
Mai ales ca nu prea stau bine la capitolul bani in perioada asta. O sa mai stau un pic si o sa mi fac un peeling normal probabil, la medicul meu dermatolog, dr. Marcu.

Sweet, nu sunt suta la suta multumita si impacata, in sensul ca mi s au mai diminuat cicatricile, s au mai estompat, dar tot se observa mici denivelari in anumite zone. Si as vrea sa mai dau jos un rand doua de piele, poate se mai duc.

A, si referitor la urma aia rosie care nu mi trece de vreo luna, aseara m am dat cu retin pe ea (dupa ce facusem o pauza de retin de vreo 3 zile) si dimineata m am socat cand am vazut ca buba mea era visinie si inchisa la culoare, mult mai nasol decat era. Chiar nu mai stiu ce sa i mai fac. Cred ca o sa fac iar o pauza de smacuri si poate mai trece.

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 7 2009, 08:12 PM
Post #1184

Membru de Onoare

Andreica de ce nu incerci cu argila sau un unguent cicatrizant gen galbenele, catina?

+Quote Post
andreica
post Jan 7 2009, 10:21 PM
Post #1185

Dependent

Zici tu ca ar avea efecte crema cu galbenele asupra urmei asteia rosii ramase de la un cos?

+Quote Post
Cindy
post Jan 7 2009, 10:49 PM
Post #1186

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bebe, nici mie nu mi-au placut produsele pe care mi le-a dat dna dr., eu am folosit altceva.

La mine nu s-au vazut efecte foarte mari pt. ca mie mi-a aplicat tratamentul la o intensitate destul de mica, cred ca altfel ar fi fost rezultatele, la o intensitate dubla sau mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nici asa nu pot spune ca imi pare rau ca am facut peelingul, se vede totusi o ameliorare, care sa zicem ca imi da mai multa incredere in mine.

Andreica, daca sunt doar mici denivelari, e bine. Eu inca mai am semne. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi poti spune mai multe te rog despre dermatologul tau si peelingul pe care il faci la el?
Imi pare rau de patania cu Retin-a, la mine nu a avut aproape nici un efect, nici negativ, nici pozitiv. Foloseste atunci A-derma daca tot o ai, ca este si cicatrizanta..Folosesti ceva in paralel, ce poate a interactionat negativ cu Retinul?
Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 7 2009, 11:30 PM
Post #1187

Membru de Onoare

Sweet daca ceva bun a iesit si din experienta aia tot e bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andreica, la mine merg ambele (cremele si argila) insa ce ma ajuta cel mai bine e acidul salicilic, cu asta parca mi se duc cel mai repede petele.

This post has been edited by bebe_maria: Jan 7 2009, 11:30 PM

+Quote Post
andreica
post Jan 8 2009, 02:58 PM
Post #1188

Dependent

Nu, sweet, n am folosit nimic in paralel cu retinul decat aderma, atat. Dar e cu atat mai ciudat cu cat pana atunci folosisem retin in fiecare zi aproape, am facut apoi o pauza de 3 zile si cand am dat din nou s a inchis rau la culoare (poate asta o fi un semn ca se vindeca...?)
O sa incerc si eu cu crema de galbenele sa vedem.
Am vazut ca voi laudati f mult lotiunea bha de la paula, pe care o am si eu, dar nu prea am folosit o pentru ca nu am simtit cam nici un efect. Poate nu am fost eu destul de rabdatoare.
Referitor la dermatologul meu, dr. Marcu, el este ultimul dintre tot sirul de medici la care am fost pentru tratarea acneei (nu a urmelor de dupa) si care mi s a parut cel mai competent din toti. Bineinteles ca am avut si eu perioada mea de roacutane (prescrisa de el, la inceputul tratamentului), iar dupa ce am scapat de cosuri, tot el mi a facut vreo 2 peelinguri, spatiate cam la 1 an distanta, pentru ciciatrici. Peeligurile alea au constat in aplicarea unei solutii acide cu un betisor cu vata, fara durere, decat o usoara senzatie de usturime si arsura, care dureaza cam o ora circa. Bineinteles ca nici in cazul asta fata nu arata bine dupa, adica e foarte rosie (dar nu sange si alte chestii), dupa care incepe sa prinda coaja, care cade cam intr o saptamana aproximativ. Mie mi s a parut ca au avut efect destul de bun atunci cand le am facut (acum cativa ani), pentru ca ajunsesem sa fiu destul de multumita de fata mea, asta pana am avut in ultimii 2 ani iar un puseu de acnee (datorita soarelui, combinat cu niste creme de soare comedogene), asa ca am ramas iar cu o serie de cicatrici, de care tocmai scapasem cu greu.
Mai ales ca preturile nu se compara, adica eu am dat cam 1 milion acum vreo 3 ani cand am facut ultima data.

Bebe, scuza mi ignoranta, si acidul salicilic in ce l gasesc? In asprina? Sa fac masti din alea cu aspirina si iaurt?

+Quote Post
aleinada
post Jan 8 2009, 03:06 PM
Post #1189

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,622

Buna ziua!

Imi cer scuze dar nu am citit tot ce s-a discutat, abia acum m-am inregistrat pe forumul asta. Am o problema si nu stiu la cine sa apelez. Ei bine, problema e urmatoarea: in urma cu cateva saptamani mi-a aparut un cos foarte inestetic pe obraz pe care l-am stors pana a inceput sa ma doara.. am stat asa cateva zile, incepuse sa se intareasca carnea in jurul cosului iar azi m-am trezit cu fata inflamata si cu mancarimi insuportabile... m-am dat cu crema de galbenele dar nu stiu daca ajuta cu ceva, ce e ciudat e ca mi s-au inflamat si ganglionii in zona gatului si ma dor foarte tare. Ce ar putea fi? Cu ce solutie as putea sa ma dau ca sa imi treaca??
Multumesc anticipat!

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 8 2009, 03:46 PM
Post #1190

Membru de Onoare

Andreica acidul salicilic e in lotiunea pe care o ai de la Paula.
Ce spui tu despre doctorul ala sunt f bine. Din ce oras este, Bucuresti?

+Quote Post

135 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:03 PM