IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
ciuleandra
post Jan 8 2009, 04:45 PM
Post #1191

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,267

sunt intr-o dilema. 

sa aplic sau nu masca cu aspirina ? am mai aplicat-o in vara si mi-a mers bine. numai ca se obisnuise fata cu ea, eu facand exces de aceasta masca pentru ca era foarte racoritoare pentru vremea respectiva.de la inceputul lui septembrie nu am mai aplicat-o.

in momentul de fata nu stiu daca sa o folosesc sau nu. urmez un tratament simplu (seara o crema hidratanta - bioderma akn - iar inainte de culcare aplic un preparat, plus rovamicina 1,5 mil.u. o data la 2 zile) si ma gandesc nu care cumva sa fie vreo neconcordanta intre tratament si masca cu aspirina.

vreau s-o folosesc pentru ca am multe pete de la acnee (de care nu am scapat, in continuare mai e un cos ici colo) si pentru ca mi se pare ca numai avanseaza vindecarea cu tratamentul acela (nu prea am timp din pacate sa ajung la dermatolog, de aceea vreau sa intervin eu cu ceva racoritor, usor, nu vreo alta crema ca m-am saturat de ele, dar nu vreau sa fac vreo belea sa ma trezesc cu monstri dupa o zi doua o sapatamana).

daca isi poate da cineva cu parerea ...  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumesc frumos. 

This post has been edited by ciuleandra: Jan 8 2009, 04:49 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
andreica
post Jan 8 2009, 09:04 PM
Post #1192

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Mersi mult pentru lamuriri, Bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Da, e din Bucuresti doctorul, are cabinet pe undeva prin Cotroceni.
Daca vrei, imi spui si iti dau adresa exacta si numarul de telefon.

+Quote Post
Oana
post Jan 8 2009, 09:20 PM
Post #1193

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Am si eu o problema. Acum doua zile m-am trezit cu niste bubite pe fata, cumva sub piele. Am aplicat o masca de argila sperand sa-mi treaca.
Acum observ ca ma cam manaca . Bubitele sunt numai pe obraji si barbie si mi se usuca pielea ingrozitor, parca naparlesc. Ma inteapa pielea, zici ca m-am urzicat.

Va rog sa-mi spuneti cam ce as putea cumpara de la farmacie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lolita
post Jan 9 2009, 03:15 PM
Post #1194

Contaminat
*

Member No.: 5,628

Un salut calduros tuturor fetelor care acceseaza acest forum. Va citesc de foarte mult timp, ma inspir din scheme voastre de tratament, vad ce a mai incercat fiecare nou in materie de creme si lotiuni impotriva acneei. Pe mine aceasta problema ma chinuie cam de vreo 6 ani, e ceva groaznic. Anul trecut cand m-am mutat in Bucuresti, am zis ca ar fi bine sa consult un medic dermatolog, sa ascult si alte pareri decat ale celor din orasul meu si care by the way nu reusisera prea multe in ceea ce priveste tenul meu. Am facut tratament cu roacutanne vreo 3 luni, acneea se diminuase, aspectul tenului era mult mai ok si a asta a durat cam din luna martie a anul trecut pana prin iulie-august. Dupa, din nou explozie de bubite pe fata si semne sa nu mai zic. De la cel mai mic cos imi ramane un semn pe fata plus ca daca vreau sa storc ceva, lucru pe care il fac foarte rar, iese doar sange. Am acasa o intreaga armata de creme, de la vestilele retin-a. brevoxyl, skinoren pana la a-derma, boreade, roc, ce mai .. cam tot ce era de incercat. Uneori imi e mai bine cu fata , alteori mai rau. Dar niciodata nu trece. Ma gandeam zilele astea sa imi iau iarasi inima in dinti si sa fac o vizita la dermatolog, dar cred ca stiu dinainte ca imi va prescrie roacutanne sau antibiotice, si asta fara vreo analiza in prealabil. Sa nu mai vorbesc despre ce semne am pe fata, cred ca doar niste peelinguri intense m-ar putea ajuta. Dar cine sa imi faca peeling cand la mine acneea e inca in floare.

Sper sa mai impartasim aici pareri si scheme de tratament, pentru ca doar cineva care trece prin asemenea probleme poate intelege gravitatea problemei.
VA doresc o zi frumoasa si un ten sanatos !

+Quote Post
Cindy
post Jan 9 2009, 03:25 PM
Post #1195

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(bebe_maria @ Jan 8 2009, 01:30 AM) *
Sweet daca ceva bun a iesit si din experienta aia tot e bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai a fost la timpul ala, acum a trecut deja un an. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andreica, si a fost un peeling normal, precum cel facut la Leventer? In cat timp te-ai recuperat, doar o saptamana? Intelesesem de la voi ca in cazul peelingului la Leventer, timpul de recuperare post-peeling a fost in jur de 2 saptamani..Si ce rezultate au fost asupra cicatricilor?

Oana, nu prea pot sa imi fac o imagine asupra a ceea ce povestesti tu acolo.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2009, 04:40 PM
Post #1196

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Lolita! Sedere placuta si un ten perfect ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lolita
post Jan 9 2009, 04:49 PM
Post #1197

Contaminat
*

Member No.: 5,628

fetelor, vroiam sa va intreb cu ce dati pe cosurile care abea apar ca sa nu se faca mari? Ce metode folositi ca sa le kilariti repede? La mine se fac mari cu cap alb si nu scap o saptamana de ele ... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Oana
post Jan 9 2009, 07:19 PM
Post #1198

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Sweet am fost la farmacie, au zis ca e o alergie.La ce ...? Nu stiu nici eu. Am facut o infuzie de ceai de musetel si m-am tratat cu ea.
Acum vad ca mi-a disparut mancarimea si mai astept putin sa vad poate trece numai cu ceaiul.

+Quote Post
Tais
post Jan 9 2009, 07:47 PM
Post #1199

Contaminat
*

Member No.: 4,121

la multi anii!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) nu am mai avut de mult timp pentru ca nu am mai avut probleme!:D Am folosit 1 luna tablete unidox care m-au ajutat.Acum folosesc gama Neutrogena, in crema de seara avand benzoil peroxid. Sunt foarte multumita.
Acum problema mea e alta:D peste o luna merg undeva..unde va trebui sa stau in dres. Si am nevoie fetelor sa-mi spuneti dacae xista vreo crema pentru petele de pe spate!!!PLS:D Am folosit 1 luna zineryt si nimic.Mersi:)

+Quote Post
caitriona
post Jan 14 2009, 03:26 PM
Post #1200

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

QUOTE(ulpia @ Jan 6 2009, 01:36 PM) *
Caitrioana, cum iti mai merge cu crema Deuteria?

Ciuleandra, ce ti-a spus medicul? Mai folosesti Skinoren sau ai renuntat de tot la el?

scuze ca raspund asa tarziu,am fost plecata si nu am mai intrat pe net.
e bine cu deuteria, nu pot spune ca grozav ,dar e ok.in schimb seara folosesc benzoil peroxide.

cat am fost plecata am citit o carte scrisa de un dr englez, si vr sa va spun si voua ca mi s-a parut f interesant.respectiva doctorita are 4 teste pe care le da pacientilor si in urma carora afla precis ce fel de ten au.de exemplu eu am ten gras,sensibil,pigmentat si ridat.
tenul se catalogheaza dupa urmatoarele criterii gras/uscat, sensibil/rezistent, pigmentat/ nepigmentat si ridat /neridat (ea se refera la predispozitia tenului de a se rida saun nu timpuriu).

doctora explica ca de-aia dau gres tratamentele antiacneice ca de ex tenul rezistent poat efolosi cu succes benzoil peroxid dar cel sensibil,trebuie sa-l elimine de tot sau sa-l aplice cu prudenta.

bineanteles ca dadea scheme de tratament pt fiecare tip de ten in parte.

o alta chestie interesanta este apropo de retin-a.toti oamenii cu acnee au ten gras ,insa unii il au sensibil ,altii rezistent.pt cei cu ten sesnsibil(sunt convinsa camulte dinre noi il avem) retin a se aplica in primele 2 saptamani din 3 in 3 zile,urmatoarele 2 sapt din 2 in 2 ,si dc dupa asta tenul permite seara de seara.niciodata cei cu ten sensibil nu aplica retin-a direct ci o bobita de retin a se amesteca cu cateva picaturi de ser (dadea catebva nume,de la Roc, L'occitane <LRP), si apoi se aplica pe fata,deci niciodata singur.dansa recomanda pt tenul acneic isotrexin.

o sa caut ca mi-am notat numele ei si site-ul si cum gasesc , cum va scriu.

in rest tenul multumitor,fara fond de ten ,doar pudra ,mai am vreo 2-3 monstri dar ....nu ma mai deranjeaza.

va pup ,La multi ani pe anul asta!

+Quote Post

135 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:10 PM