![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
afobia cand intri si u pe mes ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
invat , sunt in sesiune. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
[quote name='afobia' date='Jan 21 2008, 11:50 PM' post='140785']
bebica , e primul merci afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cred ca mi-l comand si eu daca zici ca ea avea gaurele si a scapat de ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ce bine ar fi sa mearga (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Hello!
Am si eu o intrebare...si sper sa primesc un raspuns de la voi. Vreau sa imi iau un demachiant, pentru ten gras, dar chiar nu stiu ce. Pentru ca ce am vazut pana acum nu m-a prea incantat. Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
curand ma voi programa la dr. ioan nedelcu ( recomandat de afobia ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa ma ajute
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Hello! Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat! Buna! De la Bioderma din gama pentru ten gras am folosit Sebium H2O- Lotiune purifianta si gelul de curatare Sebium si chiar mi-au placut. De fapt eu folosesc si acum gelul de curatare (si crede-ma am incercat la un moment dat sa folosesc si alte geluri si tot la acesta am revenit pana la urma). Dar tu cum vrei un demachiant, poti folosi cu incredere Sebium H2O. Sebium H2O -Lotiune purifianta indicata pentru igiena cotidiana a pielii mixte sau grase, in acnee forme usoare si medii, in acneea nou-nascutului, in iritatiile foliculilor pilo-sebacei, in dermatita seboreica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
bebe , ai scapat de tot de acnee ? 100 % ? ca altfel nu ar fi bine sa l folosesti daca nu esti vindecata complet ..
[offtopic] , andu19 , o sa intru un pic pe mess mai pe la 9. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Hello! Am si eu o intrebare...si sper sa primesc un raspuns de la voi. Vreau sa imi iau un demachiant, pentru ten gras, dar chiar nu stiu ce. Pentru ca ce am vazut pana acum nu m-a prea incantat. Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat! Si eu recomand cu caldura Sebium H2O! Il folosesc de mai bine de jumatate de an si nici nu-mi trece prin cap sa-l schimb! Multumita lui nu am mai pus apa pe fata decat la ocazionalele masti (una la 2 sapt) si lucrul asta m-a ajutat enorm! |
|
|
![]()
|
|
afobia dupa 1 februarie se fac programari la dr nedelcu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Mersi mult fetelor pentru raspuns! Acum de abia astept sa le incerc si eu. O sa va tin la curent, imediat ce o sa le folosesc. V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:21 PM |
|