IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Andu19
post Jan 21 2008, 11:23 PM
Post #121

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

afobia cand intri si u pe mes ?
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Jan 21 2008, 11:31 PM
Post #122

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

invat , sunt in sesiune. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 22 2008, 12:33 AM
Post #123

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

[quote name='afobia' date='Jan 21 2008, 11:50 PM' post='140785']
bebica , e primul

merci afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cred ca mi-l comand si eu daca zici ca ea avea gaurele si a scapat de ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ce bine ar fi sa mearga (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
ayleda
post Jan 22 2008, 12:06 PM
Post #124

Tratabil
**

From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

Hello!
Am si eu o intrebare...si sper sa primesc un raspuns de la voi. Vreau sa imi iau un demachiant, pentru ten gras, dar chiar nu stiu ce. Pentru ca ce am vazut pana acum nu m-a prea incantat. Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat!

+Quote Post
Andu19
post Jan 22 2008, 12:55 PM
Post #125

Tratabil
**

curand ma voi programa la dr. ioan nedelcu ( recomandat de afobia ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa ma ajute

+Quote Post
dana1
post Jan 22 2008, 12:58 PM
Post #126

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(ayleda @ Jan 22 2008, 12:06 PM) *
Hello!
Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat!

Buna! De la Bioderma din gama pentru ten gras am folosit Sebium H2O- Lotiune purifianta si gelul de curatare Sebium si chiar mi-au placut. De fapt eu folosesc si acum gelul de curatare (si crede-ma am incercat la un moment dat sa folosesc si alte geluri si tot la acesta am revenit pana la urma).
Dar tu cum vrei un demachiant, poti folosi cu incredere Sebium H2O.

Sebium H2O -Lotiune purifianta indicata pentru igiena cotidiana a pielii mixte sau grase, in acnee forme usoare si medii, in acneea nou-nascutului, in iritatiile foliculilor pilo-sebacei, in dermatita seboreica.

+Quote Post
afobia
post Jan 22 2008, 01:20 PM
Post #127

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

bebe , ai scapat de tot de acnee ? 100 % ? ca altfel nu ar fi bine sa l folosesti daca nu esti vindecata complet ..

[offtopic] , andu19 , o sa intru un pic pe mess mai pe la 9.

+Quote Post
geoo
post Jan 22 2008, 04:46 PM
Post #128

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ayleda @ Jan 22 2008, 02:06 PM) *
Hello!
Am si eu o intrebare...si sper sa primesc un raspuns de la voi. Vreau sa imi iau un demachiant, pentru ten gras, dar chiar nu stiu ce. Pentru ca ce am vazut pana acum nu m-a prea incantat. Stiti cumva daca de la gama Bioderma este demachiant pt ten gras? As vrea din gama asta pentru ca vreau sa cumpar zilele astea si crema matifianta de la Bioderma. Nu am mai folosit pana acum produse din gama, de aceea daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre ele ar fi foarte bine. Chiar sper sa imi dati o mana de ajutor. V-am pupat!

Si eu recomand cu caldura Sebium H2O! Il folosesc de mai bine de jumatate de an si nici nu-mi trece prin cap sa-l schimb! Multumita lui nu am mai pus apa pe fata decat la ocazionalele masti (una la 2 sapt) si lucrul asta m-a ajutat enorm!

+Quote Post
Andu19
post Jan 22 2008, 08:16 PM
Post #129

Tratabil
**

afobia dupa 1 februarie se fac programari la dr nedelcu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
ayleda
post Jan 22 2008, 10:21 PM
Post #130

Tratabil
**

From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

Mersi mult fetelor pentru raspuns! Acum de abia astept sa le incerc si eu. O sa va tin la curent, imediat ce o sa le folosesc. V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:21 PM