IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
ulpia
post Jan 14 2009, 04:32 PM
Post #1201

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Ma bucur ca iti merge bine cu tenul. Parca Dr. Nedelcu ti-a prescris si Accutane; te-ai incumetat?
Apropo de benzoyl de peroxide, nu cred ca este bine sa il folosesti mai ales fiindca ai un ten ridat; ai citit ce am postat despre subiectul asta? Ce parere ai?
Go to the top of the page

+Quote Post
ulpia
post Jan 14 2009, 10:21 PM
Post #1202

Tratabil
**

Scuze Caitrioana te-am confundat cu Amicutz careia dr. Nedelcu i-a recomandat Roacutane.

+Quote Post
caitriona
post Jan 15 2009, 11:13 AM
Post #1203

Tratabil
**

Member No.: 2,761

nu face nimic.
stiu ce spui de peroxidul de benzoil, ma gandesc tot mai serios sa renunt treptat la el ,dar dupa cum zicea si sweet ,acesta alaturi de BHA si retinoizi sunt cei mai eficienti in combaterea acneii.de altfel toate cartile pe care le-am citit ,scrise de diversi doctoti straini sunt de accord cu asta.
ini pare asa de rau ca n-am avut cum sa trag la xerox acele teste din carte sa le fii postat aici.cartea era intr-o biblioteca din anglia.insa sper sa fie pe situl doctorului.chiar acum ma pun pe cautat hartia cu adresa.revin.

ulpia, eu am luat acum 2 ani sotret timp de 6 luni,mi-a recidivat acneea dupa 1 an.

www.baumannstore.com
scrie despre tipurile de piele

+Quote Post
lolita
post Jan 15 2009, 05:13 PM
Post #1204

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,628

Fetelor ,mi-a facut curaj si azi am fost la dermatolog. Mai precis la spitalul de dermatologie, la doamna doctor Virgina Chitu. A fost foarte draguta, nu m-a tratat superficial, cum obisnuiesc majoritatea doctorilor pe la care am fost, i-am explicat ca pana acum am urmat cam toate tratamentele posibile pentru acnee. MI-a cerut ( in premiera fata de alti doctori) analize de sange, colesterolul, glicemia, trigliceridele + un consult ginecologic si o ecografie abdominala, in caz ca problema ar fi de la ovare. Mi-a zis ca la tipul meu de acnee nu merge decat roacutanne, tratament pe care eu l-am urmat si inainte dar doar cateva luni. Dansa este de parere ca un asemenea tratament dureaza si pana la 8-9 luni , chiar un an. Mi-a explicat ca, desi se tot vehiculeaza falsele idei cum ca ar ramane in sange si ca afecteaza corpul pe termen indelungat, aceste pastile se elimina din sange dupa o luna de la incetarea tratamentului. Nu mi-a prescris o reteta pana nu vede toate analizele, in schimb mi-a recomandat sa continui cu brevoxylul, iar dimineata sa ma dau cu sebium akn. O data pe saptamana mi-a spus sa fac si un gomaj, pentru a se duce pielea uscata de brevoxyl. In rest, rabdare ... multa rabdare. Vreau si eu un ten curat, luminos ....poate intr-un an o sa il am. Sper .
O zi frumoasa si un ten pe masura !

+Quote Post
danutza_ta2000
post Jan 16 2009, 12:10 PM
Post #1205

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 5,234

Buna fetele.

Am fost la dermatolog saptamana trecuta si mi-a recomandat acneon (pastile), si produse holly land.

Ce parere aveti despre acneon, a mai folosit cineva?

Doctorul zicea k merge foarte bine la majoritatea pacientilor.

O zi buna

+Quote Post
Cindy
post Jan 17 2009, 12:01 AM
Post #1206

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Caitriona, daca gasesti adresa, sa o postezi, si eu sunt curioasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lolita, bafta cu tratamentul! Pare un doctor responsabil si implicat.

+Quote Post
dyanna
post Jan 17 2009, 10:22 AM
Post #1207

Contaminat
*

Member No.: 5,676

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici si as vrea sa va cer si eu sfatul. Eu am avut acnee acum vreo 2-3 ani,am fost la dermatolog si mi`a dat Zineryt, Retin - a, Skinoren, si niste pastile dar nu ma stiu cum se numeau, am scapat de ea, dar acum mai imi apar cateva cosuri si mai ales am puncte care as vrea sa scap de ele ca nu le mai suport , si am folosit o gramada de creme , din nou mi`am luat Zineryt si Skinoren dar nu s`a intamplat mare lucru. Ieri mi`am luat Retin A sa vad daca rezolv ceva cu asta, si as vrea sa incep tratamentul dar mi`e cam frica dupa cate am citit pe aici..si la cate creme am vazut aici nici nu stiu pe care sa o iau.. plizz ma lumineaza si pe mine cineva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ulpia
post Jan 17 2009, 11:16 AM
Post #1208

Tratabil
**

A postat adresa; chiar nu o vezi? www.baumannstore.com

+Quote Post
Cindy
post Jan 17 2009, 01:27 PM
Post #1209

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mersi, Ulpia pentru ochelarii de vedere.

Andreica, daca mai esti pe receptie, imi esti datoare cu un raspuns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Florina
post Jan 17 2009, 01:40 PM
Post #1210

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Am intrat si eu pe siteul cu produsele de la Paula si acuma ma bate si pe mine gandul sa imi iau vreo 2 unu cu Aha si alta cu Bha dar nush care .... voi care sunteti mai familiareizate cu produsele asta ce recomandati? Am vazul care le foloseste sweet ? restul folositi altele? Eu oare de care sa imi comand daca acuma am scapat de acnee dar mai apare din cand in cand cate un cos doua trei am ceva comedoane dar putine si am pete . Help!

+Quote Post

135 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:42 PM