![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,716 ![]() |
buna!!
cine imi poate recomanda si mie un medic dermatolog bun. va pup |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista un topic care trateaza FIX problema asta.
http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=1276 De ce nu folosesti functia cautare... sau macar sa citesc 2-3 randuri de pe o pagina? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Salutare fetelor,
Revin si eu cu ceva noutati. Pana la urma dupa multe dubii m-am hotarat sa incep tratamentul cu Roaccutane, mai ales ca analizele mi-au iesit toate bune. Am inceput pe 7 ianuarie sa iau pastilutele, si in paralel aplic schema de tratament a dr.ului Nedelcu (demachiant, lotiune tonica si crema de fata Deuteria, iar seara in plus si Isotrexin pe cosuri). Ce pot sa zic, parca incep sa observ o imbunatatire, fata este mai luminoasa,nu mi-au mai aparut cosuri micute cu cap alb si am impresia ca ies la suprafata punctele negre. Asta ar fi partea buna, partea mai proasta este ca mi-au iesit vreo 4-5 monstrii sub piele absolut oribili, nu cred ca am avut vreodata ceva atat de mare si hidos, dar asta sper sa insemne ca functioneaza roaccutanul (scoate la suprafata la inceput dupa care vindeca). Efecte secundare nu am avut pana in acest moment altele decat uscaciunea pielii , mai ales cu buzele am probleme destul de mari dar cu un strugurel bun nu e nimic insuportabil. Acum nu pot decat sa astept sa vad cum va evolua fata mea si sa sper la bine. O sa va tin la curent cu noutatile. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Amicutz o sa fii fericita la sfarsitul tratamentului, crede-ma. Din pacate la mine a revenit acneea, dar intr-o forma mai usoara, pe care incerc sa o tin altfel sub control, ca sa nu mai ajung iar la "otrava" minune. Iti tin pumnii in lupta cu "monstrii".
Pe de alta parte, vroiam sa va intreb, fiindca tot ati vorbit in ultimele postari despre pete/cicatrici post-acnee si metode de inlaturare, in ce masura ati auzit/ati folosit crema High Performance Microdermabrasion Exfoliating Cream de la Dr. Brant. Am inteles ca se gaseste si pe la noi si am citit pareri bune si foarte bune despre efectele cremei, care se pare ca se vad de la primele utilizari. Am mai vazut un kit de dermabraziune de la ROC, despre care v-am mai vazut vorbind pe aici si sunt foarte nehotarata. Daca tot investesc atata in fata asta a mea (si mai ales pe timpuri de criza) as vrea sa ma pricopsesc si cu niste produse care sa merite osteneala. Deocamdata folosesc alternativ Hyseac si Brevoxyl, cu procedeele de demachiere si hidratare corespunzatoare, dar ma gandeam ca ar fi cazul sa mai lucrez la partea cu exfolierea. Am gelul de gomaj de la Bioderma, dar e cam pistol cu apa. Nu zic ba, dupa aplicare se simte ca pielea e mai neteda si mai catifelata, dar simt eu ca e loc de mai bine. Amicutz o sa fii fericita la sfarsitul tratamentului, crede-ma. Din pacate la mine a revenit acneea, dar intr-o forma mai usoara, pe care incerc sa o tin altfel sub control, ca sa nu mai ajung iar la "otrava" minune. Iti tin pumnii in lupta cu "monstrii". Pe de alta parte, vroiam sa va intreb, fiindca tot ati vorbit in ultimele postari despre pete/cicatrici post-acnee si metode de inlaturare, in ce masura ati auzit/ati folosit crema High Performance Microdermabrasion Exfoliating Cream de la Dr. Brant. Am inteles ca se gaseste si pe la noi si am citit pareri bune si foarte bune despre efectele cremei, care se pare ca se vad de la primele utilizari. Am mai vazut un kit de dermabraziune de la ROC, despre care v-am mai vazut vorbind pe aici si sunt foarte nehotarata. Daca tot investesc atata in fata asta a mea (si mai ales pe timpuri de criza) as vrea sa ma pricopsesc si cu niste produse care sa merite osteneala. Deocamdata folosesc alternativ Hyseac si Brevoxyl, cu procedeele de demachiere si hidratare corespunzatoare, dar ma gandeam ca ar fi cazul sa mai lucrez la partea cu exfolierea. Am gelul de gomaj de la Bioderma, dar e cam pistol cu apa. Nu zic ba, dupa aplicare se simte ca pielea e mai neteda si mai catifelata, dar simt eu ca e loc de mai bine. Later edit: sper sa nu ma certe nimeni, acum am vazut ca era mai bine sa fi postat la topicul cu tratamente pentru cicatrice lasate de melasma si acnee (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu m-am reapucat iar de Retin-A de vreo 3 sapt si momentan arat ca naiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Musai imi trebuie o crema hidratanta f buna ca ma cojesc de numa numa. Ce ati mai incercat nou si bun in materie de creme f hidratante? Ca sa mor daca mai stiu ce sa imi iau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, eu am mai scris de asta... La mine functioneaza de minune Crema de galbenele. E adevarat ca e foarte grasa si-ti luceste fata, eu ma dau doar noaptea cu ea. Daca azi ma cojesc de numa, dau un strat de crema de galbenele (asa, cat sa ramana crema si la suprafata, sa nu intre toata in piele), si a doua zi sunt ca noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, te-ai reapucat de Retin-a? sunt uimita..ca ultima oara pareai destul de neincrezatoare in tratamentul asta sau poate doar ca as a last resort. Si acum aflam ca ai deja 3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in conditiile in care eu nu am cumulat constant niciodata atat timp de Retin, din cauza exfolierilor. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu am tot laudat crema A-derma Epitheliale ah de la Ducray, sunt foarte multumita de ea. Jo, crema trebuie sa intre in piele, nu sa ramana la suprafata, ai grija sa nu blocheze porii! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Andreica, mersi mult de adresa! Cabinetul cum se numeste? Si stii cumva si o adresa de site? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai ca last resort o folosesc, si tot neincrezatoare sunt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hai ca o sa incerc si cea hidratanta de care zici tu. Thanks |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, ea in mod normal intra in piele, doar ca pun eu un strat consistent, ca sa nu intre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ramana la suprafata sa inmoaie pielea aia care se cojeste. Dimineata fac o exfoliere and I'm as good as new.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Site nu cred ca are, Sweet, e mai de moda veche gagiul. De chemat se cheama ceva cu derma in titlu da nu mai tin minte, sorry, era o placuta cu numele prinsa pe poarta de la intrare. Dar daca te duci la adresa aia, gasesti repede cabinetul, e intr o viluta la subsol.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:57 AM |
|