![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Andreica, Edoderma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jo, am inteles cum procedezi. Ma refeream ca orice nu este absorbit de piele este surplus si sa nu iti 'sufoci' porii sub surplusul asta si iti cauzeze apoi alte pobleme: comedoane samd... Angel, sper sa iti placa! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Da, cred ca endoderma se cheama.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Fetelor eu m-am reapucat iar de Retin-A de vreo 3 sapt si momentan arat ca naiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Musai imi trebuie o crema hidratanta f buna ca ma cojesc de numa numa. Ce ati mai incercat nou si bun in materie de creme f hidratante? Ca sa mor daca mai stiu ce sa imi iau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) angel,ai incercat sa folosesti retin a ,cum am spus eu intr-un post anterior?adica primele 2 sapt o data la 3 zile ,urm 2 sapt o data la 2 zile ,si dupa in fiecare zi dacda suporta pielea?si ai incercat sa o combini cu vre-un ser?dau aici lista cu seruri recomandate a fii folosite impreuna cu retin a (adica jumatate de cantitate retin a si cateva picaturi ser ,se amesteca si apoi se aplica pe fata). ROC retin ox anti-wrinkle serum -soft (neaparat) ,exista si o varianta mai puternica Aveda balancing infusion for oily/acne skin L'occitane immortelle elixir for the face E arden bye lines anti-wrinkle serum La roche posay toleriane facial fluid Skinceuticals serum 15 Dr andrew weil for origins plantidote Mega-mushrooms face serum. dimineata inceraca sa aplici un produs care contine retinol, cum ar fii: Roc (acelasi de mai sus) Philosophy help me Clarins renew lotion E lauder diminish anti-wrincle serum Lancome resurface. si neaparat crema cu spf (care nu incarca porii)dimineata ca ultim pas. Eucerin Q 10 active anti-wrikle fluid spf 15 Neutrogena visibly refined moisturiser spf 15 E arden first defense anti oxidant lotion spf 15 La roche posay antehelios fluid extreme. eu in contiunare sunt mega incantata ,tenul meu arata bine.seara din cand in cand mai aplic peroxid de benzoil ,asa de control, dimineata crema deuteria , si lotiune cu spf de le riemann cu spf 20 (acum am achizitionat-o si imi place,e f light ,e gel de fapt.acum ca am incercat-o pe pielea mea v-o recomand cu caldura .am luat-o din anglia dar se gaseste si peste tot prin aeroporturi si prin europa.costa 17 lire. poate te ajuta ceva din ce am scris aici.nu in ultimul rand incearca sa fii foarte pozitiva <ajuta mult. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetele! Eu am tenul f f f gras, cu porii mari dilatati si puncte negre; azi am fost la o dermatolog pentru alta problema si mi-a facut o schema si pt ten:
Retin A crema seara pe toata fata - luni si joi Sebium AKN crema seara pe toata fata - marti si vineri Hyseac masca gomanta seara- miercuri si sambata Rubialine crema hidratanta Photoderm Max fluid sau crema colorata sau Hyseac fluid fotoprotector-inainte de a iesi din casa Hyseac gel de curatare Rosealiane lapte demachiant Deja ma ia cu durerei de cap cand ma gandesc cat o sa ma coste si cat timp o sa-mi ia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sper sa va fie de folos informatiile. Ce parere aveti de schema? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pot sa-ti spun ca la tenul meu incapatanat n-a dat rezultate decat retin + sebium akn + cleanance k. Nu stiu care din ele a avut efect in procent mai mare, cert e ca tenul meu arata mult mai bine.
Fotoprotectorul te-as sfatui sa te dai cu el dimineata, dupa crema hidratanta, nu neaparat inainte de a iesi din casa. Eu daca nu ma dau dimineata cu spf, uit. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vad ca am luni si joi retin a si marti si vineri sebium akn - seara - dimineata fucidin crema si crema cu spf 50+ Vad ca am si masca pt gomaj hyseac, oare nu o pot inlocui cu masca naturala de tarate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu dimineata folosesc angels on bare skin de la lush care tine si post de demachiant si de gomaj- avand in vedere ca dimineata pielea nu e murdara ci doar incarcata de sebum si celule moarte, face o treaba buna, ca nu-mi usuca sau agreseaza tenul ca gelul de la avene cu care ma spal seara pt eliminarea tuturor impuritatilor de peste zi.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, eu folosesc gelul de la avene si dimineata si seara si vad ca e ok. Dar banuiesc ca depinde de fiecare ten in parte. Eu dimineata ma trezesc de cele mai multe ori cu tenul foarte uleios.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca folosesc tratament agresiv peste noapte, gen retin-a, zynerit sau brevoxyl, mai stiu eu ce, dimineata pielea tinde sa se descuameze si nu vreau s-o fortez cu gelul de la avene, pentru ca oricata crema as punaedupa aia, pielea se desprinde din loc in loc de sub fdt si aspectul e oribil cu fulgi de piele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Walpu, chiar e bun sapunul ala de la LUSH? Eu ma cam tem de produsele lor pt ca majoritatea sunt f agresive, Paula le-a dat note proaste.
Eu am avut de la ei balsamul de nunca de cocos, mi-a placut mai mult mirosul, un sampon solid, cel verde, stralucea parul dar iarasi dupa cateva spalari mi se descuama pielea capului (prea agresiv!!) si acum mi-am luat tonicul de ceai verde care si el pare sa fie un picut iritant, dau cu el cam o data la 2 zile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:59 AM |
|