![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 10-February 09 Member No.: 5,841 ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sorry sa te dezamagesc, eu chiar superfit makeup am si mi se ingrasa rau fata, luceste nasol, trebuie musai pudra (dar una foarte usoara, el e destul de gros, are putere buna de acoperire). or, fdt+pudra e prea mult pentru nervii mei, n-am atata timp de pictura... eu am un ten mixt, problemele apar strict in zona T, cu preponderenta pe barbie, of (aseara iar a inceput un drac din ala dureros sa creasca, noroc ca e inca acoperibil). nu mai stiu exact exact cat este effaclar, am luat un brat de produse atunci din farmacie. parca intre 40 si 50 de RON? cred ca se gasesc preturi afisate pe site-urile lanturilor de farmacii (la centrofarm parca se comanda si online). acum am gasit si celalalt topic de la make-up care se ocupa de fond de ten. am sa ma mut acolo, pardon daca am intrebat intr-un loc nepotrivit despre fdt. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai fara pudra nu prea merge, adica trebuie in primul rand sa fixezi fondul de ten si apoi daca mai sunt si probleme de ten gras e clar ca-i musai.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Snowball. Ma bucur ca ai gasit o schema de tratament eficienta pentru tine. Si eu sunt fana La Roche Posay, am mai scris aici. Desi acum am inceput sa folosesc mai des crema Roc Purif-Ac (recunosc totusi si din comoditate), este matifianta si hidratanta putin, intra imediat si perfect in piele si prin urmare, pot sa pun imediat fdt-ul pe fata, nu trebuie sa astept minute pana la aplicarea lui. Nici mie nu mi-a placut Normaderm, nu era nici asa matifiant pe termen lung, insa nu puteam aplica fdtul uniform, nu mai vorbesc despre rezultatele aproape insesizabile (doar pe moment impresia de healthy skin).
Toleriane am avut eu, e un fdt bun, are putere de acoperire mare, dar nu pot spune ca sta cel mai bine si la capitolul matifiat, e un fdt peste care trebuie sa pui pudra. Si eu am incercat Superfit in magazin, dar parca nu m-a incantat atat de mult cat sa il cumpar, cred ca am ales Double Wear atunci. Snowball, am testat si eu creionul corector de la The Body Shop, dar mie nu mi s-a potrivit deloc, pur si simplu nu era persistent, se stergea imediat de pe fata.. E posibil sa iti fi cauzat probleme si servetelele alea, si eu am avut o problema similara in trecut, dar cu cele L'Oreal. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, ai dreptate la capitolul matifiere, asta ma enerveaza extrem de tare la toleriane. Ma dau cu el dimineata, acopera perfect, zici ca n-am avut vreo problema pe fata vreodata, aplic pudra deasupra dar degeaba. Dupa 3-4-5 ore mi se ingrasa fata teribil si fondul de ten incepe sa se vada foarte urat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acu nu stiu cine-i vinovat... fata sau fdt-ul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Jo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cu ce crema te dai dedesubt? Parca tu spuneai, as far as I remember, ceva despre Sebium creme. Nu stiu cum e asta dar mie Sebium Akn de exemplu imi ingrasa pielea si exact contrariul il sustinea. Eu evit sa ma dau cu crema special hidratanta dimineata si aleg intotdeauna ceva matifiant. Te-as sfatui si pe tine sa folosesti o crema hidratanta si matifianta in acelasi timp.
Ai putea ca dupa 3-4 ore sa faci mici retusuri, sa iei pudra dupa tine. Si eu o transport dupa mine mai tot timpul just in case. Incearca si variantele astea, poate ameliorezi situatia, dar stii ca si eu ti-am spus de la inceput ca fdt Toleriane nu prea e matifiant si de cursa lunga, deci nu doar la tine e problema. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e vorba de retusuri, ca mai urat se face. Pur si simplu mi se ingrasa tenul si fdt-ul se face asa "cakey" si incepe sa curga cumva. E exact corespondentul de la strangerea fardului pe pleoape. Sebium folosesc si avene cu spf50. Dar asta foloseam si inainte, nu cred sa fie asa o problema :-?
|
|
|
![]()
|
|
Si inainte ce fdt foloseai? Probabil era mai matifiant, fiecare are atuurile si lipsurile proprii, trebuie sa adaptam si noi produsele la ele..
E dificil sa dau virtual un diagnostic dar pentru mine de exemplu ce creme spui tu ca folosesti dimineata ar fi too much. Toleriane are SPF 20, de ce mai folosesti crema cu protectie solara? Pentru vremea asta eu cred ca este suficient. In plus, toate cremele cu protectie solara au tendinta sa lasa pielea grasa, eu le cam evit cat pot in favoarea produselor de make-up cu SPF. Inteleg ce spui cu adunatul fdt..ai incercat sa retusezi tot cu putin fdt, iei surplusul si reimprospatezi? Pentru asa ceva eu am un fdt stick foarte cremos. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, o sa incerc fara crema de protectie solara, aia e ceva mai grasa si e posibil ca ea sa fie vinovata. O folosesc pentru ca mi-a intrat in reflex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inainte foloseam Revlon Custom Creations, era ok ca matifiere, dar putere foarte mica de acoperire. O sa incerc sa dau si cu ceva baza matifianta dedesubt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo vezi ca exista la sephora niste servetele naturale la BOSCIA care absorb sebumul dupa fata.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crema cu protectie solara ingrasa, si eu am de la bioderma cu spf50 si e suuuuper grasa. A incercat cineva fond de ten de la makeup for ever?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:53 AM |
|