IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Jo
post Feb 14 2009, 12:39 PM
Post #1281

Musafir

Nu, da vreau eu sa-l incerc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai ca nu stiu de unde sa-l iau ...
Edit: am gasit - Romania Bucharest Calea 13 Septembrie nr. 117 bl. 123 Parter +4021 411 89 35
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Feb 15 2009, 03:52 PM
Post #1282

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, aia e adresa. Am o prietena care folosea fdt Mat Velvet cred de la Makeup For Ever si era multumita de el, spunea ca e matifiant, rezistent (mai ales ca era vara) dar ca nu acoperea foarte bine (cel putin pentru ea). Am intrebat-o si eu pe Bia la un moment dat si spunea ca nu e bine sa folosim fdt, pudre profesionale regulat pentru ca ar fi foarte consistente (nu mai tin exact termenul folosit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si nu lasa pielea sa respire..
Later Edit: am searchuit postul Biei:
Problema la corectoarele profesionale este ca usuca foarte tare si nu au foarte multe ingrediente hidratante, calmante, etc.
Fardurile de pleoape sunt ok, blushurile, pudrele dar fondurile de ten si corectoarele nu mi se par prea bune de pus pe fata chiar zilnic. Nu sunt rele, dar cele ce ofera acoperire foarte mare nu prea lasa tenul sa respire. Exista si mai light, diafane, antirid (fonduri de ten). Nu am folosit timp indelungat si nu stiu cum se comporta.
Eu eu zic ca tot o gama buna de pe piata e mai recomandata, gen Estee Lauder, Clnique, Lancome pentru fondurile de ten dar si pentru pudra si corector. Corectorul si pudra se pot alege profesionale. Corector nu pui o tona, oricum iar pudra profesionala de obicei are putine ingrediente, ceea ce e bine.

Jo, sunt curioasa daca sunt diferente in bine fara crema cu protectie solara. S-ar putea ca si din cauza SPF-ului maricel sa aiba Toleriane o compozitie mai grasa.
Eu am o fobie inerenta de produsele grase sau care lasa un finish gras. Daca va spun ca nu am folosit deloc pana acum protectie solara (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (in afara de mare si zilele in care eram nevoita sa ma expun mai mult la soare, desi de obicei foarte evit), mizez sa ma scoata la liman fdt cu SPF si neprietenia cu soarele. Din fericire nu am avut nici o problema de hiperpigmentatie. Dar voi sa nu faceti cu mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Feb 15 2009, 03:57 PM

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2009, 03:58 PM
Post #1283

Musafir

Noah....raportez progresele cu Retin - A :

Am o luna jumate de tratament, tenul imi arata in continuare groaznic, imi ies cosuri mari si dureroase aproape zilnic si in alt loc, partea buna e ca se vindeca destul de repede. Dar per ansamblu tenul imi arata groaznic. Singura chestie notabila : am dezvoltat toleranta mai mare la Retin, nu ma mai cojesc ca in primele zile.
Bine, am schimbat si crema hidratanta cu una mai puternic hidratanta, Avene Hydrance Riche, cu care ma inteleg f bine.

Daca dupa 3 luni tot in stare asta o sa fiu, renunt definitiv la Retin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Florina
post Feb 15 2009, 05:04 PM
Post #1284

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Snowball, la capitolul fond de ten eu recomand Estee Lauder - Double Wear Light

+Quote Post
Jo
post Feb 15 2009, 05:13 PM
Post #1285

Musafir

Sweet, fix aceeasi chestie si fara crema cu spf. Azi m-am dat cu revlon, ala vechi, si vad ca e ok... Cred totusi ca toleriane-ul ar fi problema :-<

+Quote Post
Cindy
post Feb 24 2009, 01:13 AM
Post #1286

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nasol...cred ca ar trebui sa te orientezi in cazul asta spre o crema mai matifianta sau spre un fdt cu finish mat. Mai ales ca vor veni caldurile (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si implicit si pielea se va ingrasa mai mult.

+Quote Post
deedee29
post Feb 24 2009, 08:40 AM
Post #1287

Dependent

From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Am primit in weekend cel mai frumos compliment de la mama, care m-a felicitat pentru progresele obtinute in lupta cu acneea. Ce pot sa zic, cu siguranta eu nu-a asa de indulgenta ca ea, dar pana si eu trebuie sa recunosc ca e mai bine, iar in parte va sunt datoare cu niste multumiri, ca de pe la voi am aflat multe informatii pretioase. (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
Raman in continuare sa visez la tenul perfect, fara pete, pori dilatati, exces de sebum, stralucind de prospetime si de sanatate, dar prefer, poate pentru prima data de multa vreme, sa vad partea plina a paharului.

+Quote Post
deedee29
post Mar 10 2009, 10:41 AM
Post #1288

Dependent

From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Am ramas fara crema de dinainte de fond de ten. Pana acum am folosit Sebium AKN si nu ma pot plange de efecte negative. Dar mi se pare ca lasa pielea prea grasa si as fi vrut oricum altceva. Acum poate imi dati si mie un sfat, (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ca oscilez intre Roc Purif-Ac, Effaclar K si Effaclar M. Care v-a placut mai mult? Multumesc frumos.

+Quote Post
rozy
post Mar 10 2009, 10:57 AM
Post #1289

Musafir

Si pe mine m-ar interesa. Eu am Effaclar K si un gel de la Paula, dar tot beculet ajung dupa cateva ore (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 10 2009, 11:22 AM
Post #1290

Musafir

O crema matifianta poate?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie Sebium AKN nu mi se pare deloc grasa, ma inteleg tare bine cu ea. Also, am mai zis, cu cremele Bioten m-am mai inteles bine, ca baza de machiaj.

+Quote Post

135 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 02:01 AM