IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
afobia
post Jan 22 2008, 10:57 PM
Post #131

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

QUOTE(Andu19 @ Jan 22 2008, 09:16 PM) *
afobia dupa 1 februarie se fac programari la dr nedelcu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

ce sa faci , astepti pana atunci , omu e f solicitat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 23 2008, 01:38 AM
Post #132

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

de ce afobia, este cumva comedogena? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca imi mai apar ceva cosuri pe ici pe colo... nu acnee dar totusi..

+Quote Post
Andu19
post Jan 23 2008, 07:01 PM
Post #133

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

afobia daca ai timp in seara asta 5min sa intri putin pe mess. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
unicata
post Jan 23 2008, 07:31 PM
Post #134

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,100

Buna seara! Va citesc de mult timp si va urmez sfaturile. Unde sunteti mai fetelor cu probleme ale fetei, ca eu nu va vad pe strada, pe nicaieri? Am impresia ca numai eu am o fata jalnica si ca toata lumea ma priveste. De fapt, probleme mari am cu jumatatea dreapta a fetei, unde cand imi apare un monstru mi se vindeca in 2 luni. Am fata plina de pete care nu vor sa se estompeze cu nimic si nu am iesit de multi ani in lume nemachiata. Nici prietenul meu nu m-a vazut niciodata naturala, ci tot timpul sunt "zugravita". Am incercat multe dermatocosmetice si la un moment dat mi se obisnuieste fata cu ele si trebuie sa le schimb. Uneori chiar cred ca ma lupt cu morile de vant si in loc sa-mi fie mai bine, din zi in zi fata mea arata mai rau. Nu mai am nici o speranta....

+Quote Post
Ala80
post Jan 23 2008, 07:34 PM
Post #135

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Unicata, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
La dermatolog ai fost? Ce scheme de tratament ai aplicat pana acum?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 23 2008, 09:50 PM
Post #136

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

QUOTE(bebe_maria @ Jan 23 2008, 02:38 AM) *
de ce afobia, este cumva comedogena? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca imi mai apar ceva cosuri pe ici pe colo... nu acnee dar totusi..

nush , eu asa consider , ca sa il folosesti cand scapi de tot.sau ma rog , sa nu dai pe cosuri.

unicata , salut! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ai fost la dermatolog ?

+Quote Post
unicata
post Jan 24 2008, 12:01 PM
Post #137

Contaminat
*

Da, am fost la dermatolog. Probleme cu acneea am de prin 1990, dar foloseam masti si creme preparate in farmacie si era totul bine. Am o piele foarte alba si sensibila. Ultima data cand am fost la dermatolog, am avut o explozie dupa ce fusesem la mare mi-a zis ca am o fata bine intretinuta si ca nu am riduri. De parca pe mine asta ma interesa. Mi-a zis sa folosesc Brevoxil, Lipobase Repair pentru iritatie, orice fel de creme cu SPF 50 si Melanex Trio pentru pete. Demachiante nu mi-a recomandat, mi-a spus ca am o accnee declansata de soare si hiperpigmentatie melanica. Analizele au iesit bune, iclusiv antibiograma. In liceu am avut in gat stafilococ patogen sensibil la biseptol si norfloxacin, dar apoi s-a sterilizat, imi fac exudat faringian de atunci in fiecare an. Am folosit gama Avene, fara rezultate .Acum folosesc gama Ducray. Ca masti, in fiecar zi altele, foarte rar fac pauza : aspirina cu iaurt, masca reparatoare calmanta de la Plante System, aspirina cu miere si lamaie, masca cu tripla actiune Keracnyl, masca cu Kiwi.Ca tratament intern folosesc ceaiuri dezintoxifiante,Zn efervescent, zilnic, am luat si acnetol+brusture. Anul acesta voi fi mireasa si fata mea arata din ce in ce mai rau. Oricum la medici nu mai vreau sa merg.

+Quote Post
Ala80
post Jan 24 2008, 12:12 PM
Post #138

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Produsele folosite de tine ar fi trebuit macar sa amelioreze acneea, daca nu sa o vindece. Eu ti-as recomanda Glycon. Da un search pe google ca sa vezi site-ul de unde se poate comanda si rezultatele la care poti ajunge folosindu-l.

+Quote Post
geoo
post Jan 24 2008, 12:19 PM
Post #139

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Si pe langa poti incerca ceva pt vindecare rapida... gen Zineryt sau chiar Skinoren! Ti-as recomanda Retinul ca pe mine asta m-a scos la lumina....dar e foarte posibil sa inrautatesti situatia, mai ales daca ai pielea sensibila si deschisa la culoare! Sper sa-ti rezolvi problema .... stiu cat de greu poate fi!

+Quote Post
unicata
post Jan 24 2008, 12:58 PM
Post #140

Contaminat
*

Ce am scris mai sus sunt doar o parte din tratamentele facute, recomandate de dermatolog sau de voi. Folosesc si Retin-A, peste care imi dau cu Cicalfate de la Avene, maxim de 2 ori pe saptamana, deoarece mi se arde fata. Tocmai acum mi-am comandat 3 produse din gama Bioderma si abia astept sa le primesc si sa astept efectul lor. Despre Glycon am citit si pareri bune si rele si am observat ca este acid glycolic si in cremele pe care le folosesc eu. Daca dau 200 RON pe cosmetice nu mi se pare mult, dar pentru ceva de imbracat, mi se pare enorm. Uneori cred ca sunt cam obsedata, imi notez zilnic ce creme folosesc si ce masti, mai imi dau si cu Uniton 4 sau Fade out seara, dar nu zilnic fiindca ma inrosesc. Cam mult timp din viata mea se duce pentru ceaiuri, creme, masti, machiaj, cautarea produselor noi....

+Quote Post

135 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:57 PM