![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Welcome, Ratusca!
Si eu sunt de parere ca nu pierzi nimic daca citesti tot topicul, din contra castigi multa informatie care te poate ajuta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu pot sa spun ca sunt una din fericitele la care s-a estompat acneea. Nu am scapat definitiv de monstruleti, mai ales in perioada menstruatiei, dar este mai bine. Luciul fetei nu a disparut definitiv, porii dilatati tot la locul lor sunt (de astia nu cred ca scap vreodata (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ), in schimb am scapat de petele foarte urate de la cosuri. Pentru mine au functionate de minune Sebium H2O si Retin A. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
ciresica ,de cata vreme folosesti retin a si la ce interval?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Retin A folosesc de prin 2006 cred. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Acum nu ma mai dau in fiecare zi cu el sau pe toata fata. Ma dau cand am cate un cos enervant sau cand imi ramane cate un semn mai mare. La inceput ma dadeam zilnic si din fericire nu am avut probleme cu iritatii, am un ten rezistent. Retinul m-a scapat de niste semne urate de pe obrazul drept.
Acum folosesc in paralel si Skinoren. Pe asta il dau pe toata fata, seara inainte de culcare. Bineinteles, mai putin in jurul ochilor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Mar 23 2009, 06:10 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o dilema. Am tot citit despre folosirea retin-a in combinatie cu aha. Insa nicaieri nu am gasit cum e combinatia asta. Adica... dai cu aha, astept jumate de ora apoi aplici retinul? Sau aplici aha dimneata, retin seara? Sau alternativ, o seara una, o seara alta? Va rog, lamuriti-ma si pe mine ca eu sunt in ceata totala.
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu am tinut cont de astfel de regului din cauza ca nu am un ten sensibil. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi s-a intamplat sa dau si cu Retin imediat peste o crema cu AHA, dar si invers. Poate te lamuresc fetele mai bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by ciresica_dulce: Mar 23 2009, 08:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 22-March 09 Member No.: 6,142 ![]() |
in primul rand,mii de scuze ca nu am citit regulamentul si am folosit culoare.
va multumesc pt raspunsuri! o sa citesc in continuare pe forum,sper sa reusesc sa ajung cat mai repede la zi. deocamdata,va pup dulce! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) va doresc o zi cat mai frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am o dilema. Am tot citit despre folosirea retin-a in combinatie cu aha. Insa nicaieri nu am gasit cum e combinatia asta. Adica... dai cu aha, astept jumate de ora apoi aplici retinul? Sau aplici aha dimneata, retin seara? Sau alternativ, o seara una, o seara alta? Va rog, lamuriti-ma si pe mine ca eu sunt in ceata totala. Acum am vazut intrebarea. Pai poti sa te dai seara cu o crema cu AHA si apoi sa aplici Retin-a peste dupa ce intra crema anterioara bine in piele. De asemenea, poti sa te dai si seara cu Retin-a, dimineata cu AHA, alternativ. Vezi cum iti prieste tie mai bine (in functie si de cum ti se usuca pielea), incearca mai multe combinatii. Ideea de baza e ca cele 2 merg foarte bine in cadrul aceluiasi tratament. Ratusca, daca vrei iti spun ce mi-a spus mie drul de la Dermastyle (care lucreaza cu Leventer), am tare impresia ca prescriu cam acelasi tratament, daca ai probleme similare cu mine atunci. Mi-a prescris si el Contractubex (ca intrebai de el), e ok, dar nu spectaculos. Poti sa il incerci macar, ce mi-a placut la el este ca intra imediat in piele (e un gel) si nu lasa pelicula grasa, deci poti sa aplici alta crema si make-up fara probleme. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Salut fetele,
am vazut c-a aparut gama de produse Iwostin. Compozitia pare ok. Ma tenteaza sa incerc. A folosit cumva cineva? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Fetelor, imi vine sa fac tumbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Mi-a venit ciclul si nici un monstrulet. Am o chestie mica pe obraz, dar aia ca am bazait eu un cosulet mic care imi iesise si nu am putut sta cuminte, dar nimic major. Ma tot uit in oglinda si nu imi vine sa cred ca arat normal, ca nu imi trebuie corector.
Stiti ca ma plangeam ca am un an de retin si inca am monstruleti. Am zis ca daca tot nu ma irit si nu ma cojesc, desi il aplic seara de seara, hai sa il aplic chiar dupa dus si demachiere. Deci l-am aplicat pe pielea umeda si se pare ca functioneaza, adica ii intareste efectul. Pentru cele care sunt la inceput: Nu faceti asa ceva! E doar experienta mea, retin nu e recomandat sa fie aplicat pe pielea umeda, doar la jumatate de ora dupa spalat/demachiat. Si in plus eu m-am dat dupa prima luna in fiecare seara si nici nu m-am iritat cine stie ce, doar in jurul nasului si a gurii putin. Deci am o piele destul de rezistenta. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu daca as face asa ceva s-ar duce pielea mea ca la sarpe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) As da jos straturi intregi de pe fata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:51 PM |
|