![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Daca dau 200 RON pe cosmetice nu mi se pare mult, dar pentru ceva de imbracat, mi se pare enorm. Uneori cred ca sunt cam obsedata, imi notez zilnic ce creme folosesc si ce masti, mai imi dau si cu Uniton 4 sau Fade out seara, dar nu zilnic fiindca ma inrosesc. Cam mult timp din viata mea se duce pentru ceaiuri, creme, masti, machiaj, cautarea produselor noi.... Nu esti singura care da o multime de bani pe creme.....asa sunt si eu.....as renunta la articole vestimentare, numai sa-mi cumpar vreo crema....si in toate imi pun speranta ca ma va vindeca...dar cam greu. Dupa cate spui...ai o acnee persistenta (ca si a mea, de altfel)....si parerea mea e ca nu te poti vindeca doar cu dermocosmetice (ajuta si ele, dar putin), trebuie neaparat creme tratament (gen retin a, zineryt, brevoxyl, isotrexin) sau ceva intern (zinc, ceaiuri, anticonceptionale (daca e hormonala, acneea) sau in ultimul caz, daca nu te vindeci, chiar si roaccutane). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Unicata, te inteleg..(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Am folosit si eu multe dintre produsele mentionate de tine, cred ca in majoritate!
Ce probleme mai ai acum? Din cate am inteles eu, mai mult pete. Te-ai gandit la posibilitatea unui peeling chimic? Din pacate, cremele nu prea rezolva problema semnelor, sau daca da pe termen enervant de lung! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) , Unicata !
U. , eu consider ca iti dai cu prea prea multe lucruri pe fatza , dermatologul prietenei mele i a spus ca are nevoie doar de atat , in functie de tipul de ten : 1.demachiant si lotiune tonica 2.crema hidratanta / nutritiva 3.o masca pe care sa o folosesti doar o data pe saptamana Nu e bine sa cadeti in extrema cealalta , cu cat aveti PREA MULTA GRIJA DE TENUL VOSTRU , CU ATAT O SA IL SENSIBILIZATI CU CREME , MASTI , ETC .. cel putin asa a zis doctorul ei. Te Pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma rog , asta in cazul in care ai scapat de acnee si tu ai spus ca mai ai , ce ti spuneau dermatologii la care ai fost ? ca din cate am inteles ai fost la mai multi ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pentru ten sensibil , eu de exp am ten sensibil , folosesc eucerin crema si demachiant si nu mi provoaca nici un fel de alergie sau reactie si imi face pielea asa de fina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca si eu incercasem gerovital si elmiplant si nivea , dar nush de ce , ma inrosesc de la ele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Sweet girl, chiar nu stiu ce are in compozitie crema cu multivitamine, daca as sti ti-as spune sigur! Poate o intreb pe doamna de la farmacie, daca imi aduc aminte.
Dar sincer nu stiu ce sa zic,nu mi se pare ca am progresat fantastic de cand o folosesc.Oricum dumneaei mi-a spus ca e un tratament de durata,prima oara cand m-a vazut a ramas impresionata(aratam horrible).Acum majoritare sunt petele,cam urate, si de asta nu pot sa renunt inca la fond de ten! Imi fac planu ca macar de la vara sa incep sa las incet incet fondul de ten. Ah, si despre Ictyane. Pentru mine nu e tocmai ideala, de fapt nu e nici macar bunicica, mi se pare ca absoarbe intr-un fel fondul de ten, eu de vreo 2 zile am inceput sa folosesc inca o crema hidratanta peste ea, fiindca altfel fdt-ul nu era fixat bine.Cred ca am nevoie de ceva mai consistent, dar stiind ca Ictyane e pt ten uscat...ma mir ca are compozitia atat de "usoara". |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 21-January 08 Member No.: 3,100 ![]() |
Buna seara! Eu nu fac abuz de cosmetice, doar ca le schimb, deoarece la inceput imi merg si apoi nu mai au nici un efect. Folosesc o gama o luna sau doua si apoi revin la ce foloseam inainte si tot asa. Le pastrez in cutiile lor, la loc mai rece si cam la un an mai arunc cate ceva din ele. M-am gandit la un peeling chimic, dar nu stiu daca in orasul meu se face asa ceva si am citit ca trebuie mai multe sedinte si inainte tratament cu Retin-A 3-4 saptamani. A facut cineva de pe aici? Si daca merg in alt oras, ma pot intoarce acasa in aceeasi zi ? Ma intreb daca mi se va inrosi fata si daca voi fi o sperietoare?
Diane 35 am luat pe la 19 ani, cand mi le-a recomandat un endocrinolog pentru un chist ovarian(1 cm) care aparea inainte de ciclu si dupa ciclu disparea. Un altul mi-a zis ca nu trebuia sa iau asa ceva. Am luat vreo 2 ani cu mici intreruperi fiindca nu se prea gaseau si m-am ales cu ceva kg in plus si pete, deoarece nu trebuia sa ma expun la soare. Prospectul lor era atunci in germana, tarziu a aparut tradus si am vazut ca era contraindicata expunerea la soare. Acnee am pe obrazul drept si pe frunte, obrazul sting il am curat, parca nu ar fi al meu, doar cu ceva pete. Uneori astept crema "minune", dar destul de des sunt constienta ca nu exista. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Citeste aici mai multe despre peeling, de pe topicul specific: peelingul
Tu de unde esti? Pastelata, ma bucur pentru tine ca esti mai bine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da, as fi curioasa ce contine, daca o poti intreba pe dna farmacista. Ca crema hidratanta, eu am pus ochii pe Aderma, de la Ducray. Nu stiu insa daca poate fi folosita si ziua, in sensul daca lasa sau nu pielea mai grasa, eu prefer sa folosesc crema hidratanta seara cand este nevoie. This post has been edited by sweet_girl: Jan 24 2008, 11:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
unicata , nu are rost sa dai o gramada de bani pe peelinguri pana nu iti rezolvi de tot problema cu fatza si daca mai esti si dependenta de cosmetice .. de ce nu incerci sa mai mergi pe la alti dermatologi ? un tratament cu roacutane n ai incercat pana acum ?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Sweet girl, sigur, voi intreba cand merg data viitoare(inca nu stiu cand,sa va ce zice a mea mama).
Doamne, boala mai costisitoare decat acneea nu cred ca exista.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
exista boli mai grave ca acneea te asigur yo si mai costisitoare ... din ce am mai vazut si la tv
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 21-January 08 Member No.: 3,100 ![]() |
unicata , nu are rost sa dai o gramada de bani pe peelinguri pana nu iti rezolvi de tot problema cu fatza si daca mai esti si dependenta de cosmetice .. de ce nu incerci sa mai mergi pe la alti dermatologi ? un tratament cu roacutane n ai incercat pana acum ? Medicii nu ii mai suport, am mai avut si alte probleme de sanatate,nelegate de acnee, nici cu roacutane nu vreau sa incerc, fiindca este toxic si pe deasupra as vrea si un copil, deoarece sunt aproape de 35 ani. Si intr-o sarcina se produc multe modificari si poate ma vindec de acnee.... Cred ca sunt dependenta de cosmetice, am incercat odata un leac cu comprese cu apa minerala, nu mai stiu de unde auzisem, le puneam pe fata la 3 ore, reci, timp de vreo 4 zile, in rest nimic nu foloseam si parca a fost bine. O sa-l incerc, macar o zi pe saptamana cand o sa fiu libera, ca mai mult nu pot. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:49 PM |
|