IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
afobia
post Jan 25 2008, 09:46 PM
Post #151

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

unicata , dupa 6 luni de cand renunti la roacutane , nu e nici un fel de problema ..

nush cat de toxic e , aici nu pot sa ti raspund , dar desi ai fost dezamagita de multi dermatologi , eu una te sfatuiesc sa mai cauti .. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sanatate multa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Andu19
post Jan 25 2008, 10:21 PM
Post #152

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

afobia , cred ca ai si tu timp in weakendu asta sa vb ceva cu tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
ps: solaru este bun pentru acnee? ( cicatrici etc ) ? face bine sau ?

+Quote Post
Cindy
post Jan 26 2008, 02:35 PM
Post #153

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Unicata, ai citit si pe topicul despre peeling? Si pe mine m-ar tenta, intr-o forma mai usoara.
Stiti cumva ce program este la Dermastyle?

Andu, ce vrei sa vorbesti atat de insistent cu Afobia...?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 26 2008, 02:55 PM

+Quote Post
Andu19
post Jan 26 2008, 03:30 PM
Post #154

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

pai as vrea sa vb in legatura cu dermatologu si oricum ma ajuta la anumite creme , si altele si e de treaba :> , stiu ca are sesiune si e ocupata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 26 2008, 06:28 PM
Post #155

Musafir

Sweet, din cate stiam eu programul la Dermastyle e 12-19 sau ceva de genul asta. Stiu ca ma intrebasei mai demult pentru ce am fost la d-na doctor Leventer: pentru a-mi scoate niste alunite (una de pe fata si una de pe spate) si pentru dermatita seboreica de pe fata.

+Quote Post
arissuca
post Jan 27 2008, 01:50 PM
Post #156

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

QUOTE(Girlish @ Jan 5 2008, 05:24 PM) *
Tocmai mi-am cumparat de la Bioderma Sebium matifiant crema colorata, nuanta deschisa. A mai folosit-o cineva? Sper sa fie buna.

Girlish, cum ti se pare crema? Eu inca mai oscilez intre fdt Revlon si crema matifianta coloranta Sebium (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 27 2008, 02:02 PM
Post #157

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cam tarziu isi incepe programul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..Mersi, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ahh si nu mi-ai spus daca ti-au fost de ajutor recomandarile ei.

+Quote Post
Girlish
post Jan 27 2008, 05:17 PM
Post #158

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(arissuca @ Jan 27 2008, 11:50 AM) *
Girlish, cum ti se pare crema? Eu inca mai oscilez intre fdt Revlon si crema matifianta coloranta Sebium (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

E f. buna, intra repede si usor in piele, e fluida, insa nu are o putere mare de acoperire, insa mie mi-e suficienta. E si usor placut parfumata. Cred ca se consuma cam repede, dar lasa tenul fain dupa aplicare, aspect natural. Cand dadeam cu fond de ten pudra, se vedea c-am dat cu ceva pe fata, insa cu crema asta, se vede extrem de putin, mai deloc.

+Quote Post
arissuca
post Jan 27 2008, 05:38 PM
Post #159

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Girlish, merci mult! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Inca ceva, ai spus ca sunt mai multe nuante si ca o ai pe cea mai deschisa. Poti sa-mi spui cate nuante sunt si daca exista testere in farmacii? Eu tocmai m-am mutat in Iasi, in zona mea nu am gasit farmacii care sa comercializeze produse Bioderma, cred ca va trebui sa ajung la farmaciile mari, din centru. Daca stie cineva unde as putea gasi, raman datoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am cautat pe net, am gasit doar la Sensiblu produsele Sebium dar nu si crema asta (nu in Iasi).

+Quote Post
roxanica10
post Jan 27 2008, 08:34 PM
Post #160

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Jan 27 2008, 02:02 PM) *
Cam tarziu isi incepe programul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..Mersi, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ahh si nu mi-ai spus daca ti-au fost de ajutor recomandarile ei.

Sweet, pentru dermatita imi daduse sa iau niste pastile 2 saptamani (parca detralex) si sa ma dau timp de 2 ani cu Eritroacnol, o seara, si o seara cu Nizoral (am mai spus eu pe aici). Dar Blue Cap-ul recomandat de Bebe mi se pare mult mai bun. De dermatita n-am scapat complet nici acum. Adica nu-i saptamana sa nu-mi apara. Am noroc ca daca ma dau cu fdt nu se observa.

+Quote Post

135 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:15 AM