![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Afobia, tu de unde il stii pe Costas? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dap, m-am programat la el saptamana viitoare.
Roxi, dragute schimburile voastre! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum este spuma de la LRP, fetele de aici nu erau prea multumite de ea..Mie imi place Boreade`ul, atat timp cat nu mi-a mai aparut ceva de secole, nici puncte negre nu prea am, eu cred ca isi fac treaba destul de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus luminozitatea de la acizii aferenti. Daca spui ca iti apar in barba, stai cumva cu mana in barba de obicei sau ceva de genul? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi , roxanica10 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu l cunosc personal , dar l am vazut printr'un fel de cunostinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mi s a spus ca il cheama costas si e dermatolog si ca lucreaza la dermastyle si asa mi a picat fisa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar nu stiu cat de bun e , tu sa ne tii la curent cu asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cat de bun e ca dermatolog ! omg iarasi incep sa aberez. buah bleh hit me! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu placere Afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sweet, da...cam stau cu mana in barba. Stai ca-l googlesc acum pe Boreade asta. Sunt pastile? Adica scapi si de puncte negre....lucrul asta mi-l imaginez aproape imposibil. Scriindu-ti mi-am adus aminte de cand am inceput sa fac cosuri in barba si pe partile laterale: exact inaintea nuntii, adica acum 2 ani, cand am avut 'inspiratia' sa merg la cosmetica sa-mi fac un tratament. Cred ca aveam porii deschisi si toata crema aia grasa de la masajul de dupa, mi s-a cuibarit in pori. Inainte nu-mi apareau cosuri in acele zone. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
roxanica , mama mea a patit aceeasi chestie cu o cosmeticiana care in timpul .. tratamentului , a raspuns la telefon si dupa nu s'a spalat pe maini si a reinceput stoarcerea si din cauza asta , maica mea avut o perioada fruntea iritata.. o perioada indelungata!
mamei i a provocat o sensibilitate si cu greu a scapat de chestia asta , si nu si mai face de atunci nici un tratament , da nici nu mai are vreo problema .. offtopic , rozy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) succes la examene ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ok Afobia..o sa iti spun cat de bun este! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) E tanar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxi, nu, este o crema exfolianta pe baza de acizi de fructe. Pai de puncte negre am scapat in timp, dupa toate tratamentele astea, cumulat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zicea si Angel intr-un timp ca o folosea, poate iti da si ea o parere. Si cred ca si Bacardita, sau cel putin mai demult. Pai vezi..nu mai sta cu mana in barba! Si Brevoxyl`ul este bun, integral sau numai punctual pe locurile cu probleme. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la mine n-a pus mana pe nimic altceva decat fata mea, in timpul tratamentului, doar ca n-am reactionat eu cum trebuie la tratament. Dupa cum vezi, dupa mai bine de 2 ani, n-am scapat de aceasta sensibilitate, dar sunt optimista. Cosurile sunt mai mult in piele, dar tot nu le suport.
Sweet, am gasit pe net niste informatii despre Boreade. E tot o crema ca Effaclarul k? Ca asa am inteles eu din ce scria pe acolo? Adica o poti folosi si ca baza pentru fdt? A...da...am confundat, parca tu scrisesei de Brevoxyl. Stai ca ma duc sa-l googlesc si pe asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Multumesc de sfaturi Sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by roxanica10: Jan 30 2008, 10:45 PM |
|
|
![]()
|
|
sweet , nu e tanar.
roxanica10 , cumva tu esti doamna care are o prietena care face vaccinul acela pentru stafilococ la cantacuzino ? daca da , atunci cum se prezinta ? mai sweet , de ce esti pe invisible ? d cine te ascunzi ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia...vai ce bine ma simt...m-ai facut doamna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (dar pe viitor sa nu mai ma dommesti atat)...da...io sunt si colega maine face ultima doza. Fata ei arata mult mai bine, a inceput sa fie fina. Deocamdata nu i-au disparut toate cosuletele de pe fata, dar lucrurile merg spre bine. Eu vreau sa va dau vestea ca a scapat complet.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma duc sa dorm ca mor de somn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi ptr informatii , roxanica10 si pup rozy & sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Roxi, Boreade`ul este preferabil de folosit seara, pentru ca are compozitie 12% AHA, destul de mult si nu este bine sa te expui direct la soare. Pe mine m-ar mai tenta Neostrata, cu 15% AHA, dar nu se gaseste la noi..
lol..nu ma ascund, dar mi se intampla de multe ori sa nu ma mai deloghez, desi nu sunt la PC. Asa fac si pe messg. Las laptopul sa mearga saracul.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:37 AM |
|