IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
rozy
post Jan 30 2008, 10:59 PM
Post #201

Musafir

nb afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
andreica
post Jan 30 2008, 11:16 PM
Post #202

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Buna, fetelor.
Voiam sa va spun ca il stiu si eu pe Costas si mi a facut o impresie f buna.
In afara de faptul ca este, intr adevar, un tip f simpatic si dragut, mi s a parut a fi si competent. Mult mai competent decat tipa care m a consultat pe mine, prima data cand am fost la Dermastyle, Valentina nu stiu cum (pt ca dna Leventer nu era disponibila, normal, decat peste vreo 5 luni....).
Costas, ajutat de dna Leventer, mi a facut prima sedinta de fraxel.
Despre mine ce sa va mai spun... sunt binisor, desi multumita total tot nu sunt. Am terminat 6 sedinte de fraxel in octombrie si acum in ianuarie m am reapucat a nu stiu cita oara de retin a. Ma gindesc ca mai slefuiesc un pic din piele....
Am vazut ca spuneati de dermatix ca ar fi bun pentru semne. Poate o sa mi l iau si eu sa l incerc, desi inca nu as renunta la retin. Sau eventual sa le combin, retinul seara si dermatixul dimineata inainte de machiaj.
De preturile de la Leventer eu nu mai comentez, pt ca am lasat acolo 2000 de euro pt fraxel. Asa ca....c'est la vie.
Va pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Jan 30 2008, 11:33 PM
Post #203

Musafir

Bine ai revenit, andreica! Te vedem din ce in ce mai rar pe aici. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 31 2008, 02:54 AM
Post #204

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back, Andreica! Chiar ma intrebam ce mai faci..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma bucur ca spui ca ti-a facut o impresie buna Costas. Desi e dezamagitor faptul ca dupa sedintele de fraxel si peeling, si atatia bani cheltuiti, nu esti total multumita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
E mai bine acum dupa reluarea tratamentului cu Retin? Ce nu a reusit sa se duca dupa toate aceste tratamente?

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 31 2008, 06:59 AM
Post #205

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Wow Andreica, dupa atatea tratamente si inca mai folosesti retin? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Mie mi-a mai venit o super idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , as face cateva peelinguri cu acid glicolic... adevarul e ca fata asta ma obsedeaza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 31 2008, 10:39 AM
Post #206

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Buna , andreica , ce e retin a si la ce ajuta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as vrea si eu sa stiu pls

+Quote Post
Philia
post Jan 31 2008, 10:41 AM
Post #207

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Afobia da o cautare.S-a scris foarte mult despre retin-a.'
Uite aici

This post has been edited by Philia: Jan 31 2008, 10:51 AM

+Quote Post
afobia
post Jan 31 2008, 11:26 AM
Post #208

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Multumesc,Philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
melania
post Jan 31 2008, 12:34 PM
Post #209

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,175

Eu am problema cu acneea. Nu mai scap deloc de ea. Si acum am fost la clinica lui Mihaele Leventer, si mi-a dat roacutane, si poate stiti cum arati de la el in primele luni, si nu mai suport.Luni ma duc din nou la ea la consulatie(de data asta chiar ea ma va consulta) sunt curioasa cum va fi.
Eu inainte de tratament aratam de 3 ori mai bine si acum...... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Daca mai are cineva probleme de genul asta si a reusit sa o rezolve, va rog sa imi spuneti si mie secretul.

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2008, 12:38 PM
Post #210

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

daca o sa cauti mai atent prin forum o sa observi ca-s o groaza de chestii de citit pe tema asta...

+Quote Post

135 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:08 AM