![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
andu19 , parca te programase pentru februarie!
si inca ceva : nu mai avea tu atata incredere in reduceri si alte nebuneli , e vorba de fatza ta si ti am mai spus si pe mess si iti mai repet : nu ti mai chinui pielea cu atatea feluri de produse si nu mai cumpara lucruri fiindca sunt la "reducere" sau sa incerci asta si aialalta din auzite .. asteapta sa mergi la dermatolog si o sa primesti acolo toate raspunsurile bune .. cu acneea nu e de jucat , mai bine ai rabdare decat sa mai cumperi alte lucruri pe kre oricum nu o sa le mai folosesti dupa ce te vei consulta cu dermatologul , care iti va da cu totul si cu totul alte creme si alt tratament. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
pe 1 februarie se faceau programarile pentru martie sau aprilie si am intrebat daca se poate mai repede ... dar e cam aglumerat cam aiurea .... dar asta e :| ( cum ar fi tu daca suni acum iti zice ca programarile se fac pe 1 martie ca atunci se fac de la ora de pan la ora de . ) nu prea inteleg faptu ca ma programat asa tarziu doar e dermatolog nu cosmetica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta e astept .
ps: in legatura cu produsele acelea milea recomandat cineva din craiova care se ocupa cu asa ceva si sunt 95% naturale nare cu ce sa ma afecteze l-am intrebat el se ocupa numai cu produse naturiste nu chimicale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
andu , in sensu ca atunci cand incepi tratament de la dermatolog , nu mai poti folosi nimic in afara de ce iti da el , d aia zic ca le iei degeaba , ca nu le termini tu pana atunci si le cumperi sa te dai de doua ori cu ele ? fa ce vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum eu mereu am avut impresia ca prod naturiste sunt .. apa de ploaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
cred ca le cumpar de 2 ori pana ajung la dermatolog ... pana in aprilie ... oho doar suntem la inceputu lu februarie macar incerc nam ce pierde , ca oricum crema nu te ajuta sa treci de acnee asta o stiu toti , e vorba de interior pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
cine ma ajuta si pe mine cu un sfat...nu am probleme mari cu acneea,dar totusi ma deranjeaza,eu am ten mixt si exact in zone T am probleme si nu stiu ce sa fac,momentan ma demachiez ma dau cu apa termala si cu doua creme una pt acnee in zone T care nu are nici un rezultat si una pt ten sensibil pe restul fetei...pls putin ajutor si pt mine
P.S. nu pot folosi produse Loreal,sunt alergica la ele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
isotrexin cumpara de la farmacie sau zineryt , e f bun si recomandat de multi dermatologi in tratarea acneei.
te speli bine pe fatza , dupa care te stergi la fel de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te dai cu el in strat subtire si il lasi in jur de 4 ore , timp in kre sa nu te expui la soare or something .. si nu o sa mai ai cosuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar pentru zona sensibila , cumpara eucerin crema e f buna , eu am ten sensibil si asta folosesc si f bine imi face. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
isotrexin cumpara de la farmacie sau zineryt , e f bun si recomandat de multi dermatologi in tratarea acneei. te speli bine pe fatza , dupa care te stergi la fel de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te dai cu el in strat subtire si il lasi in jur de 4 ore , timp in kre sa nu te expui la soare or something .. si nu o sa mai ai cosuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar pentru zona sensibila , cumpara eucerin crema e f buna , eu am ten sensibil si asta folosesc si f bine imi face. Ms pentu ajutor o sa ma duc sa imi iau si eu,de la eucerin am avut si eu era alba cu capac verde ceva de genu asta,dar dupa ce ma dadeam cu ea ma ustura fata:(si la majoritatea cremelor am problema asta)dermatoloaga mi-a spus de o crema dar nu mai stiu cum se numeste era oricum ceva fara alcool si parfum in ea...Ms pt pont |
|
|
![]()
|
|
nu , cea ptr ten sensibil de la eucerin e alba ! si nu provoaca usturimi , crede ma , am un ten f sensibil! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Afobia, mersi de intrebare..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Maine e ziua cea mare! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sweet , hai ca eu acum stau ca pe ghimpi cu tine pana mergi la costas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) abia astept sa mi spui cum e .. ca doctor and stuff , ce tratament iti da si cum este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:31 PM |
|