![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
afobia vreau sa vb ceva cu u pe mes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Am facut rost de ceva informatii de la o fata care a fost consultata acum cateva luni de dna doctor leventer [nu va pot spune cum si ce:P] si am aflat urmatoarele pentru voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :
1.pentru andu19 , am aflat ca acel autovaccin de la cantacuzino e "apa de ploaie" , doctori batrani , blablabla dar fie fa cum vrei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2.pentru cicatrici de acnee ea nu mai face peelinguri chimice de vreun an ci sedinte de fraxel [asa am inteles sper k am auzit bine] si ca se fac 6 sedinte , una pe luna , si o sedinta costa 750 euro!!!!!!:O sedintele de fraxel consta in umplerea gaurilor ramase de la acnee si dna doctor leventer a spus ca sunt mult mai bune rezultatele cu sedintele de fraxel decat peelingurile chimice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mai , sper ca m am exprimat destul de corect , atat am reusit sa tin minte din ce mi a povestit respectiva aaaaa mi am adus aminte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fondul de ten duce la acnee! uuum si cam atat ma rog cand o sa mi mai aduc aminte [ma chinui] , o sa va mai dau informatii of of doamne , sweet , abia astept sa mi povestesti de costaAAAAHs (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a! si inca ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am inteles ca doamna leventer e o raraita simpatica foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
iaca flori! mi se pare o prostie sa zici ca fdt duce la acnee.ei iote ca mie imi apareau cosuri de inainte sa ma dau cu fdt...si dupa ce am inceput sa ma dau nu a agravat situatia (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
asa i a spus dna leventer tipei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu doar am reprodus ce a spus dansa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nu cred ca ar fi putut spune prostii , adica e LEVENTER (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
adica nu cred ca ar fi zis o daca nu era sigura pe ce spune si nu era adevarat. nu ? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ei si daca e ea Leventer ce? poi asa de ce n-ar aparea acneea si de la crema de fata? ca are unele ingrediente comune cu fdt?
intr-adevar....sunt unele fdt care pot agrava acneea(de fapt...si aici difera de la persoana la persoana),dar sa zici ca o cauzeaza? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
tipa mi a spus asa , ca doamna i a zis ca apar cosuri de la fond de ten.
mai rozy , nu stiu ce sa spun .. o rugam pe sweet sa l intrebe pe costas daca e adev ca apar cosuri de la fond de ten sa vedem ce spune si el. da doar sa vina sweeeet , ca am impresia ca zilele astea a cam lipsit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi'e dor de ea mentionez "orice tip de fond de ten si scump si ieftin" |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai..nu stiu...mie mi se pare o afirmatie un pic exagerata....si am zis si mai sus...daca fondul de ten face asta...atunci de ce nu si crema? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rozelu' sa stii ca eu nu prea cred ca e asa exagerata...nu ca as crede eu ca d-na Leventer e Leventer! Si gata. Ete partz!...Si la fel cu unele creme de fata. Ideea e ca ele contin diferite substante si ingrediente care nu fac bine tenului insa sunt incluse in compozitia cremelor si a fdt pt a pastra o anumita omogenitate, culoare, termen de pastrare, etc.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da...ok...nu fac bine!...dar nu cred ca ai bine mersi un ten perfect....si incepi sa te dai cu fdt si hop! te umpli de cosuri.acneea are cauze hormonale!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
afobia , yo voi incerca acel autovacin ,ti-am zis mi sa spus azi ca acel autovacin a scapat lumea de acnee si nu mi sa zis la misto doar mi-am facut analizele si am intrebat voi incerca ca nam ce pierde ( mi sa zis ca pentru vacinurile acelea iti trebuie toate analizele facute nu la intamplate sa dau un exemplu daca iei un antibiotic si esti rezistent la el cum ar fi stafilococ alb si esti rezistent la un anumit antibiotic nu isi face efectu ) asta prin analizele la cosuri si analizele la sange.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:29 PM |
|