IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
geoo
post Feb 8 2008, 09:32 PM
Post #291

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Madeleine @ Feb 8 2008, 11:13 PM) *
Aa, mi-am amintit ca va povesteam acum ceva vreme ca am facut alergie de la un brevoxyl expirat .. ei, am facut greseala de a-mi cumpara alt tub (nou) si dupa ce m-am dat o singura data cu el pe fata am avut alergie ingrozitoare 3 zile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) deci, inca un tratament scos de pe lista.. ma gandesc serios sa reincep un tratament cu zineryt, dar de data asta sa il aplic doar cand e strict necesar, local (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cum tot vorbeam cu niste colege despre cat de rau ne poate mutila fetele o cosmeticiana, mi-a recomandat cineva o tipa, care se pare e dermatolog si face si tratamente cosmetice pentru tenuri acneice (50 RON) .. Spunea colega respectiva ca stie pe cineva care a fost la un asemenea tratament si s-a aratat multumita de rezultate. Merita oare incercat? Sau numai rau va face tenului?

Un tratament de curatare executat ca la carte nu face decat bine! Acum problema ramane in .... cat de "ca la carte" este facut.
Go to the top of the page

+Quote Post
doris_85
post Feb 8 2008, 09:37 PM
Post #292

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 2,966

QUOTE(Madeleine @ Feb 8 2008, 09:13 PM) *
Aa, mi-am amintit ca va povesteam acum ceva vreme ca am facut alergie de la un brevoxyl expirat .. ei, am facut greseala de a-mi cumpara alt tub (nou) si dupa ce m-am dat o singura data cu el pe fata am avut alergie ingrozitoare 3 zile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) deci, inca un tratament scos de pe lista.. ma gandesc serios sa reincep un tratament cu zineryt, dar de data asta sa il aplic doar cand e strict necesar, local (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cum tot vorbeam cu niste colege despre cat de rau ne poate mutila fetele o cosmeticiana, mi-a recomandat cineva o tipa, care se pare e dermatolog si face si tratamente cosmetice pentru tenuri acneice (50 RON) .. Spunea colega respectiva ca stie pe cineva care a fost la un asemenea tratament si s-a aratat multumita de rezultate. Merita oare incercat? Sau numai rau va face tenului?

Trebuie sa ai mare grija cu tratamentele la cosmetica. Sa nu iei vreun stafilococ. Si in privinta unguentelor mai bine te duci la un medic si vezi ce-ti recomanda, ca sa nu mai faci alergie.

+Quote Post
Andu19
post Feb 8 2008, 10:23 PM
Post #293

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

cine a facut de pe aici autovaccinu de la cantacuzino si ce fel de stafilococ a avut sau are , si mai vreau sa stiu daca fac autovaccinu pot lua si medicamente naturiste cine stie sa imi zica daca are vreun efect advers , are vreo legatura autovaccinu daca iau si niste suplimente naturiste sau folosesc vreo crema totul natural ? nu cred ca are vreo legatura yo intreb ca as vrea sa stiu parera voastra mersi.
ps: voi face 20 de doze asa mi sa spus. care voi incepe vinerea viitoare aceste vacinuri( o asistenta care se ocupa cu analize mi-a zis de acest vacin sa il incerc pt ca a avut persoane care a avut acnee nu 1 ci mai multe si le-a trecut )

+Quote Post
Girlish
post Feb 8 2008, 11:31 PM
Post #294

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Dilema mea cea mare in ultima vreme este daca sa trec pe Diane de la Yasmin. Cred c-o sa incerc o luna cu lecitina, dar oare-si face efectu doar intr-o luna? Apoi, vad eu daca schimb, n-am probleme foarte mari... sau sa consult iar un dermatolog? Oricum, dermato-cosmeticele ajuta doar putin, ma gandesc ce sa iau intern.

+Quote Post
Cindy
post Feb 9 2008, 11:21 AM
Post #295

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(bebe_maria @ Feb 8 2008, 06:38 AM) *
Sweet, iti cumperi contractubex? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tu ce crezi? L-am cumparat deja din prima zi in care mi-a fost recomandat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu ti-ai luat Dermatix, stiu ca voiai sa iti comanzi..? Sau te-ai apucat de sedintele cu acid glycolic? Eu cred ca asta ar fi o solutie optima, pacat ca la noi nu se fac..

This post has been edited by sweet_girl: Feb 9 2008, 11:45 AM

+Quote Post
belle
post Feb 9 2008, 11:39 AM
Post #296

Contaminat
*

From: bucuresti
Member No.: 2,951

Eu am avut mari probleme cu acneea de cind ma stiu...de prin clasa a 7a de fapt. am incercat cam orice, ieftin sau scump, skinoren, eritroacnol, brev, roacc, o chestie de la o farmacie veterinara, foarte grasa si urit mirositoare, isotrexin ( pe care-l folosesc si acum ocazional, cind mai apare cite un monstrulet), niste produse roc.... am fost chiar si la dermatolog, si nimic din produsele prescrise nu mi-a ajutat... am luat eritromicina, vitamina A+E, unguente si tincturi preparate in farmacie, dupa retete ale medicului, tot felul de medicamente despre care medicul imi spusese ca sunt "inovatie" in domeniu, ce sa mai, cam tot.
Pina cind o dr dermatolog mi-a dat o trimitere la gineco, dupa ce am stat de vb cu dr de acolo si dupa un eco mi-a spus ca am niste chisturi ovariente ( ovar polichistic, mai exact) si mi-a prescris niste anticonceptionale, Jeanine. De cind am inceput sa le iau ( de vreo 4 ani), incet incet mi s-a curatat fata, pielea a devenit mai uscata dar ferma in acelasi timp, nu mai e uleioasa, nu mai luceste, cosuri imi apar ocazional daca maninc porcarii sau sunt stresata, dar le dovedesc cu isotrexin si normaderm, de cicatrici am scapat tot cu normaderm si gomaje cu malai, a durat ceva dar am scapat.
Singurele creme anti-acnee pe care le mai folosesc acum sunt normaderm zilnic si isotrexin din an in paste. Cind ma gindesc citi bani am dat pe creme si tratamente ma intreb de ce nu m-a trimis nimeni la eco mai devreme...

This post has been edited by belle: Feb 9 2008, 11:40 AM

+Quote Post
Madeleine
post Feb 9 2008, 12:54 PM
Post #297

Contaminat
*

From: Oradea
Member No.: 2,097

QUOTE(doris_85 @ Feb 8 2008, 09:37 PM) *
Trebuie sa ai mare grija cu tratamentele la cosmetica. Sa nu iei vreun stafilococ. Si in privinta unguentelor mai bine te duci la un medic si vezi ce-ti recomanda, ca sa nu mai faci alergie.

Tocmai ca medicul dermatolog mi-a prescris brevoxylul, ca in alta situatie nu cred ca m-as fi incumetat sa-l iau

+Quote Post
doris_85
post Feb 9 2008, 02:45 PM
Post #298

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 2,966

QUOTE(Madeleine @ Feb 9 2008, 12:54 PM) *
Tocmai ca medicul dermatolog mi-a prescris brevoxylul, ca in alta situatie nu cred ca m-as fi incumetat sa-l iau

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Medicul ti-a dat sa faci si niste analize sau pur si simplu s-a uitat la fata ta si ti-a presris brevoxyl? Si eu am avut o problema cu brevoylul si cu zineritul. M-am dat cu prea mult si m-am iritat rau. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acuma nu folosesc decat retin ca am vazut ca-mi face bine, in rest nu vreau sa mai aud de alte unguente. La unele am devenit imuna. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si nu intotdeauna fac bine. Incearca cu produse mai naturale, ca poate nu mai faci alergie. Poate creme pe baza de galbenele, musetel, brusture, aloe si chiar cele cu extract de melci ar putea sa te ajute. Eu ti-am zis ca mi-am luat Celton si nu regret. E adevarat ca n-am scapat de acnee, dar nu mai aveam tenul iritat si uscat. Si ca cicatrizant e bun.

+Quote Post
mango
post Feb 9 2008, 02:46 PM
Post #299

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Salutare fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am incercat in ultimul timp Diacneal (mai mult pentru pete) si Zineryt si Brevoxyl pentru cosurile acelea inflamate, numai ca avand si un ten sensibil m-am ales cu o iritatie foarte urata. La Diacneal am renuntat deocamdata iar cu Zineryt si Brevoxyl mai dau din cand in cand pe cate un cos, in schimb folosesc din abundenta crema Clean Ac, apa termala si mastile cu miere si iaurt. Ce alte tratamente hidratante sau reparatoare as putea sa mai aplic in afara de cele mentionate anterior? Am incercat si crema Cicalfate de la Avene dar in afara faptului ca imi lasa pielea foarte grasa nu am vazut sa ma ajute in vreun fel. Si Diacnealul cam la cat timp trebuie folosit in cazul unui ten sensibil (mi e teama ca daca raresc aplicarile nu isi mai face efectul)?

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 9 2008, 03:10 PM
Post #300

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Va recomand sa cititi in nr. din februarie al revistei Tango , la pagina 166 , articolul referitor la "sinuciderile" provocate de Roaccutane.

+Quote Post

135 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:53 PM