![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am cam dat cu un smooderm uitat prin cosul de cosmetice zilele astea si naparlesc, azi mi-am luat un tub nou de retin-a, asa ca wish me luck, too. Fruntea mea e razboi. O veni si zile mai bune. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Bonjur fetelor!
Asaaa... salutare tuturor din Echipa veche, bun gasit tuturor celor « proaspete ». Apoi, parca graisem in ceas rau, cind am zis ca arat prea bine, de la traiul cel curat... M-am invatat cu prea mult bine. Chestia e ca am fost de curind pina acasa, intotdeauna cind ma intorc in Ro am aceeasi surpriza… eruptii si alergii in delir… si acolo a reinceput distractia, acum continua, si n-am rabdare sa reintru in normal si sa am un ten curat. Acum m-am apucat de Brevoxyl, mi l-am luat cind am fost in Ro. Si, by the way, as folosi si Isotrexin si Brevoxyl impreuna, se poate? Si daca da, cum ? o seara unul – o seara altul ? o saptamina – o saptamina? … imi innebunesc tenul? Mai au vreun efect daca le alternez ? habar n-am. In afara de brevoxyl, imi fac tot fel de masti de suparare, argila verde cu iaurt si miere (numa sa nu ma-ncurc odata, ca tot iaurt cu miere minc si la micu´ dejun) si to felu de magarii… Si-mi pun pe mutra toate cremele ce le gasesc prin sertare, si ma uit in oglinda tot la 5 mins… Insa … fetelor… io am ajuns la o concluzie : cu cit is mai apriga intr-un moment de asta de criza, cu atit e mai rau. Mai bine ma las in plata Domnului, tot aia e, si se calmeaza el tenul si alergiile pin la urma. Fara farduri, pe cit posibil, un creion corector tratant si basta… Acuma vorbesc eu in dodii, ca am noroc de un serviciu unde-s mai mult singura, si-mi permit sa nu ma fardez, cind nu e cazul. Numa ca asta n-o sa tina o vesnicie – ca nu vreau eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok, ma fardez si obtin rezultate spectaculoase. Da nu vreau sa depind toata viata de farduri… apropo, voi cum faceti ?… pe mine deja ma enerveaza sa fiu mereu cu oglinda la mina. Cind luam anticonceptionale, parca era mai bine – da eu tot baba depasita-s si tot am impresia ca anticonceptionalele… hm… better not. As lua si nebuneala aia de Roaccutane, da ma tot gindesc la consecinte. Si habar n-am ce va fi cu noi peste 10, 20, 30 de ani, daca acum ne-ndopam cu de-astea… No, gata consideratiile. Noutati : Produsele Avene, (astea specifice, pentru ten gras, acnee si nush mai ce ) is apa de ploaie, pardon. In sensul ca nici strica, dar nici nu dreg tare mult. Acuma daca e vreunul super revolutionar si fabulos pentru voi, foarte bine, keep going ! Insa, in rest, parca nu merita incercate si dat banii aiurea. Multa lume zice la fel. Sunt chestii mai grozave, la aceiasi bani. Totusi, sunt citeva Avenuri care merita avute in trusa : 1. Crema Cicalfate – chiar intreba cineva pe-aici, eu zic DA, da din toata inima. E grozava, e non comedogena si chiar “repara”. Eu o prefer seara, parca e cam densa pentru o crema de zi, dar e buna. 2.Fondul de ten Couvrance – e foarte delicat, noncomedogen, se aplica foarte usor si trece neobservat. Are acoperire medie. Pacat ca nu am gasit nuanta asa deschisa cum as fi vrut. 3. Cremele de protectie solara, de pilda Emulsion ultra haute protection 50, pentru ten sensibil. La fel, cea cu factor 40, pentru piele mixta. Nu stiu exact cum se numesc, ca is o suta la fel… Dar nici nu se compara cu Bioderma, is mult mai bune – sunt necomedogene si nici nu lasa film gras, nu-s lipicioase, in sfirsit, is mai faine. Eu am avut Bioderma, si Photoderm Max cea cu FPS 100 si Photoderm AKN – spray cu FPS 30. Apoi, nu m-o dat pe spate nici textura nici prezentarea astora. Si, mai rau, parca-s comedogene… acolo stau, in dulap. Prefer Avenele. Singura problema cu Avenele astea e ca se cam vad, lasa un filmulet alb, ce cam bate-n vinetziu. Mie mi-s bune, ca-s stravezie, dar e musai machiaj dupa, sau macar un nor de pudra, ceva, pentru cine are tenul de culoare « normala » 4.Diacneal – e buna, functioneaza, si-nca bine. Mi-as mai lua, da cu atitea brevoxyluri si retine si isotrexine, un´ s-o mai pun si p-aia ?... era ok, din cite tin minte, dar mai mult pentru tenuri cu probleme mici de tot. 5.Lotiunea matifianta Cleanance, cea bifazica. Matifiaza si da un efect final de ten fin pudrat, mat , e faina. Mi-i-n dulap si aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altceva de la Avene n-am mai incercat. Ce-mi plac in schimb sunt LRP, muuuult mai eficiente. 1. Effaclar, toate soiurile (Hydratant matité active, H, K), is in ordine. 2. Am auzit lucruri grozave despre Redermic – ar cam trebui sa m-apuc de chestii antirid… mi-l iau si va spun. Apropo de chestii antirid, voi ce folositi, eficient si potrivit ? io-s cam baba, ar trebui sa m-apuc si de de astea… ca nu-mi ajung preocuparile ce le am... 3. Roxanica10 – au o crema de-i zice Pityval, pentru derma sebo, stii ceva de ea ? 4. Hydraphase légere, e fooaaarte buna : se absoarbe instantaneu, crema dispare urgent in piele, care devine elastica, nu ramine grasa si senzatia e foarte placuta. 5. Fond de ten Toleriane Toleriane e destul de fin si acopera bine. Nu matifiaza, dar nu e nici foarte gras. Ramine destul de mult pe piele. E ok. Daca se aplica cu atentie, nici nu se vede. Plus ca, daca exista mici scuame de deshidratare, nu le evidentiaza exagerat. Desi… amendament pentru tenuri foarte deschise la culoare : Toleriane asta isi cam schimba culoarea dupa putin timp de la aplicare, parca se inchide pe piele – sigur, foarte putin. Sau is eu dusa ? mie asa mi se pare… Tocmai mi-am luat si un fdt Colorstay, Revlon, n-am prea apucat sa-l folosesc. In rest, is cam pustnica si nu intru prin magazine, nu ies p-afara… de aia nu-mi iau nimic nou si spectaculos. Dintre creme, Guerlain imi place, Kanebo – da-s scumpe de mori, Roc... cam astea-ar fi, ca parca nici nu-mi mai vine sa ma tot bibilesc atita, am intrat in faza de minimalism. Si parca mi-i frica sa-mi mai pun tot felu de chestii pe mutra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hauleu frate cit am scris, parca-s pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Walpurgiko miko, te-am vazut cumva pe Beaute-test, intr-un comentariu? (sa ma scuzatz, nu uit accentele, da nu le aflu acuma la repezeala) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-am scris despre Avene, fiindca le vazusem din nou disecate si discutate pe-aici. Nu am apucat sa citesc topicul nr 1, acuma o iau din urma. Ce s-a intimplat cu fetele nastrusnice, pe unde is? S-au vindecat toate si is piersicutze nemaivazute, si-atunci nu mai dau pe aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am ramas suspendata pe undeva prin aprilie 2006... This post has been edited by Delphina: Feb 12 2008, 01:58 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, e mare diferenta intre dermabraziunea realizata de cosmeticiana si dermatolog. Daca ai problemea cu pielea, mai bine te orietezi spre un dermatolog bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si eu cred ca o sa imi fac, daca nu rezolv problema cu tratamentul actual!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Aii bebe pai atunci chiar ca ai dreptate. Iti dai seama cum intra careva acolo direct cu ochii pe tine e, vrand-nevrand...Da' eu zic sa nu incerci cine stie ce tratamente drastice ca astea cer timp de vindecare si n-ai vrea sa apari la serviciu cu cine stie ce rac pe post de fata...plus ca se pune si stresul. Incearca sa te hidratezi foarte bine si fa pe dracu'n patru si mergi si la un dermatolog acolo, nu rata sansa asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Delphi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu una iti dau dreptate cand zici "cu cit is mai apriga intr-un moment de asta de criza, cu atit e mai rau. Mai bine ma las in plata Domnului, tot aia e, si se calmeaza el tenul si alergiile pin la urma." Acum ca o fi bine ca o fi rau asa...nu stiu dar nici prea multe produse nu fac bine. In legatura cu produsele Avene si eu sunt tentata sa spun ca's cam apa de ploaie. Sau sa spun ca sunt pe undeva pe la mijloc, nici rau nu prea fac dar nici cine stie ce minune de ajutor. Cu mastile alea care ti le faci nu cred ca-ti agresezi tenul, numai sa nu fie prea multe si prea dese. Crema aia Hydraphase légere e de la LRP? Ce face mai exact ca suna bine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fdt Colorstay de la Revlon stiu ca e un produs nelipsit din trusa Alei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spunea ca e foarte multumita de el. Dar acum vorba aia, ce ti-e bun tie nu-i musai bun si la altcineva. Daca ar fi asa s-ar simplifica multe. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
3. Roxanica10 – au o crema de-i zice Pityval, pentru derma sebo, stii ceva de ea ? Bine ai revenit Delphina. Eu folosesc cu drag si spor pentru dermatita mea (care nu-mi da pace) Blue Cap, la recomandarea lui Bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cand ma dau cu ea, in maxim 2 zile, imi treci....dar imi apare la cateva zile din motive de stres. Sunt o fire care se streseaza din toate nimicurile. O sa ma interesez de Pityval. Sper sa nu contina cortizon. Mersi de pont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-am luat Boreade si ma dau cu ea de 2 seri. Imi place. Am de gand sa-mi cumpar si Retin A si s-o folosesc de maxim 2 ori pe saptamana, daca ziceti voi ca face minuni contra punctelor negre. Effaclarul face toti banii: chiar nu mai am tenul uleios, la sfarsitul zilei. Am impresia ca si fdt Doublewear are o contributie la asta. Mi-au aparut saptamana trecuta cateva cosuri din astea de adolescenta si a trebuit sa le vin de hac. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Fetelor, va rog mult de tot, ajutati-ma si pe mine cu un sfat, ca simt ca nu o mai scot la capat cu tenul asta dificil (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Fata mea arata ca un camp de batalie caci pe langa problemele obisnuite(cosuri, pete), mi-a aparut si o iritatie foarte urata. Am suspendat orice tratament agresiv gen Diacneal, Zineryt sau Brevoxyl si acum aplic doar crema Clean Ac, apa termala si ceaiurile de galbenele si musetel, insa nu vad imbunatatiri. Ce altceva as putea sa mai folosesc ca sa imi calmez tenul? Astept cu interes raspunsurile voastre. Pupici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mango, sunt in asentimentul tau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am culcat iar cateva zile fara sa ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) si mi-au iesit cateva cosulete foarte mici in zona barbiei, peste care am bagat, eu stresata, o tona de Brevoxyl. Rezultatul? fasii in zona asta! Tie ce fel de iritatie ti-a aparut?
Incearca si creme mai hidratante decat Clean-ac. Fetele mai spuneau despre crema cu ihtiol, Bepanthen, A-derma de la Ducray. Eu folosesc si iaurt simplu pentru calmarea pielii si hidratare, e foarte bun. O sa folosesc acum si solutia de vitamina A..sper sa nu mi se mai exfolieze pielea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mango, tu cum folosesti Zineryt si Brevoxyl? Sunt agresive, nu ar trebui folosite in aceeasi schema de tratament! This post has been edited by sweet_girl: Feb 12 2008, 08:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Sweet, acolo unde am folosit doar Zineryt -adica pe obraji- cred ca s-a cam ars pielea ca ma ustura si s-a inrosit zona; nu stiu de ce am facut reactia asta asa urata de la Zineryt, ca il intrebuintez de mult timp si pana acum nu mi-a creat nici un fel de problema, mai ales ca de fiecare data am avut grija sa aplic crema hidratanta la jumatate de ora dupa. Si mai ciudat e faptul ca pe barbie si in jurul gurii unde am folosit Brevoxylul seara si Zinerytul dimineata, situatia e mai acceptabila decat dincolo. Parca nici Diacnealul, care mie mi se parea mult mai agresiv nu mi-a facut atata rau...
Ce parere ai despre Cicalfate? Este utila in astfel de cazuri? Eu nu prea am vazut mari schimbari, dar parca as vrea sa-i mai dau o sansa. O sa ma interesez si de cremele pe care le-ai recomandat tu. Am de gand sa testez si combinatia miere-iaurt, plus ca am mai descoperit prin casa uleiul de struguri si cel de morcov despre care stiu ca ajuta la regenerarea pielii, sper sa fie utile si in cazul meu. Merci mult pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Mango, teoretic ar trebui sa fie foarte bun Cicalfate, sa repare, sa activeze regenerarea pielii, sa hidrateze. Ai putea sa ii mai dai o sansa, daca tot il ai la indemana! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Practic, nu l-am incercat, asa ca nu pot sa spun mai mult..am avut in schimb Cicative de la Uriage, tot crema cicatrizanta.
Cred ca ai pielea foarte sensibila sau fragilizata, mie nu mi s-a parut deloc agresiv Diacneal! Are o concentratie destul de mica de acid glicolyc (6%), mie mi se parea chiar putin hidratant! Asa ca ai mai multa grija cu tratamentele agresive! Mie mi se pare cam mult sa folosesti si Brevoxyl si Zineryt! Ai putea sa renunti in favoarea unuia, care iti face mai bine tie. Sunt bune si uleiurile de care spui tu! Multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 13 2008, 03:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Ati auzit de zinkit tablete efervescente ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:52 PM |
|