IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
ioannaraluka
post Feb 13 2008, 03:48 PM
Post #321

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Delphi, nice to "see" you (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Pai eu zic ca daca tot folosim Retin A sau echivalente, nu prea are rost sa ne ingrijoram de riduri prea curand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si eu cel putin nu-s piersicuta, singura explicatie ar fi ca m-am impacat cu ideea. Cam aceleasi "tratamente", am intentii bune sa imi achizitionez si sa urmez formula asta: Retin, crema cu aha (ma gandeam la Keracnyl), crema hidratanta buna (probabil Clean Ac), demachiant Sensibio, apa termala, crema matifianta (Sebium antishine crema colorata) sau o baza matifianta (Sephora e f buna), fdt cu acoperire medie/mare (Revlon Colorstay, as incerca formula noua), o pudra care sa nu evidentieze "scame" (mie imi prieste cea minerala L'Oreal). Inca nu le-am luat toate, cremele abia acum o sa le incerc, dar m-am gandit ceva vreme la combinatia asta.
In fine, sa vedem.

Girlish, cand mai intri...e o singura farmacie in Iulius, parca, cea de langa Auchan..de acolo ai luat Bioderma?

This post has been edited by ioannaraluka: Feb 13 2008, 04:23 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Feb 13 2008, 04:40 PM
Post #322

Musafir

Hai sa scriu si eu ritualul meu in privinta ingrijirii tenului. Am introdus niste elemente noi si-mi plac.
So, dimineata ma spal pe fata cu Ceramide Purifying Cream Cleanser de la Elizabeth Arden apoi, imi dau cu Effaclar K, ca baza pe fdt (Doublewear EL). Seara demachierea cu Nivea 2 in 1 si in zona ochilor apa demachianta de la Uriage si apoi imi dau cu Boreade/Retin A(am zis sa-l folosesc maxim de 2 ori pe saptamana) si cu Blue Cap pe zonele cu dermatita. O data pe saptamana imi fac o masca de la Neutrogena. Rar mai ma apuca sa ma dau cu 8 hour cream de la EA in jurul ochilor sau apa termala de la Avene.
La mine problemele sunt ceva puncte negre pe nas si-n barba, cosuri in barba si dermatita pe te miri unde.
Legat de colega mea care si-a facut antivaccinul de la Cantacuzino, sa stiti ca deocamdata nu i s-a curatat fata complet, desi a terminat vaccinul. Va tin la curent, daca observ o evolutie.

+Quote Post
afobia
post Feb 13 2008, 07:40 PM
Post #323

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

roxanica10 , multumesc pentru veste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Andu19
post Feb 13 2008, 07:54 PM
Post #324

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

roxanica10 , (autovacinul) nu i sa curatat fata complet dar a avut efect? si ia ce a avut cred ca si-a facut si niste analize ??

+Quote Post
roxanica10
post Feb 13 2008, 09:37 PM
Post #325

Musafir

Andu19, vaccinul i-a curatat fata cat de cat. Fata ei este acum mult mai fina. Problema e ca a trebuit sa plece o saptamana in Franta si a cam schimbat mediul. I-au aparut din nou cosuri pe fata (chestia asta cu schimbarea aerului se intampla si persoanelor care nu au acnee), dar sper sa se vindece. Eu zic ca importanta e si autosugestia in orice tratament. Am citit ca te-ai apucat si tu de vaccin, tine-te de tratament si fii optimist.
Colega mea, a recurs la aceasta metoda, dupa ce a fost prin n doctori si a incercat n feluri de tratamente (creme dermatocosmetice, antibiotice tari etc), toate fara nici un efect sau cu efecte prea slabe.
Andu, incearca, te rog sa scrii corect. Merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Feb 13 2008, 09:38 PM

+Quote Post
Delphina
post Feb 14 2008, 12:32 AM
Post #326

Dependent

Member No.: 50

Cucu, fetele!

intre timp renuntat la orice strategie de refacere. Am pus numai un pic de Brevoxyl si crema de soare - pin la urma tot Bioderma.
Arat impecabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa vezi.
Dupa citeva zile de Brevoxyl zic uau, e minunat - cred ca si de aia mi s-o dus prostiile de pe fatza. Imi place. Cine mai foloseste Brevoxyl imi spune si mie daca se poate alterna cu Isotrexin o sapta-o sapta? E o idee buna sau n-are rost? - asa is io crizata, tre sa le aplic pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bacardi Girl, IoannaRaluka, hey, ma bucur sa va regasesc, multzam de primire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cum ziceam, Hydraphase Légère de la LRP e o cremutza usurica ce hidrateaza bine. Se absoarbe repede, nu lasa film gras, nu face cosuletze, pt piele mixta, ce mai, e buna. Poti citi si "reviews" pe beaute-test.com. Nu stiu sa-ti zic daca e THE ONE pentru mine, fiindca nu ma pot opri la vreuna - chiar daca e foarte buna. Ma gindesc mereu "he, ailalta o fi si mai buna". Si uite unde se duc banutzii, in loc sa imi cumpar numai pantofiori si rochitze si sa ma duc toata ziua la coafor.

Roxanica, Pityval are piroctolamina.

Fetelor, io am in ultima vreme o pasiune bizaaara: sa nu ma fardez deloc, da deloc. Ua, asa bine ma simt!
am trecut de la o extrema la alta. Si cind imi pun, tot la tri zile, numa un pic de corector pe vreo pata si un pic de strugurel de 3 lei - printzesa m-am facut

Acuma cu ridurile... o fi el Retinul si antirid, da parca nu-i suficient. Si-apoi, pentru ridurile de la ochi parca nu-i chiar asa bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tot imi aduc aminte de cite-o chestie, deja am editat postu´ de 5 ori si tot sar de la una la alta (ce vreti, daca nu ne-am auzit de multa vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Voiam sa spun ca produsele Clarins nu mi-ai placut DELOC. Am incercat vreo trei patru diferite, ba de matifiere, ba hidratant, ba fluid nusdecare, ba masca pentru ten nuscum... is aiurea.

This post has been edited by Delphina: Feb 14 2008, 12:44 AM

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 14 2008, 12:45 AM
Post #327

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Afobia, Zinkit iau eu , tablete efervescente dar nu stiu sa-ti zic daca se vede vreo diferenta fix multumita pastilelor. Tenul meu si-a revenit oricum la normal. Am luat vreo 4 tuburi asa....cand imi aduceam aminte desi Leventer imi prescripsese in fiecare zi o tableta.

+Quote Post
cris 82
post Feb 14 2008, 09:51 AM
Post #328

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Buna,fetelor!Ok,sa va spun,dupa ce mi-au iesit niste cosuri si le-am tratat cu Zynerit(care pe mine ma ajuta f mult),sa zicem ca si cu secretia de seebum stau cat de cat bine mi s-a terminat crema hidratanta,inainte foloseam Clean-AC(Avene)dar nu stiu cum sa va zic parca as vrea sa mai incerc si altceva,nu ca nu ar fi buna,hidrateaza f bine..........dar,ma intelegeti nu?,vrea si fata mea altceva,poate ma ajutati cu niste propuneri(am tenul normal-mixt).Mi-am adus aminte ca am si eu Boreade,dar la vremea respectiva nu prea am fost multumita de ea,as reveni la ea,sa ma dau cu ea in fiecare seara sau sa o folosesc doar 2-3 zile,imi trebuie protectie ziua si voi ce ati observat ca face, mai exact, Boreade? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 14 2008, 12:19 PM
Post #329

Musafir

Am citit despre brevoxyl si am vazut ca ar fi bun pentru tratarea acneei. Am si eu 2-3 intrebari:

- se aplica numai pe zonele cu probleme sau pe toata fata?
- e bine sa folosesc o crema de hidratare in completare ca sa nu am probleme cu uscarea tenului? daca da, va rog sa-mi recomandati 1-2 creme de hidratare bune, care sa fie pentru ten mixt-gras... asa cred ca e al meu. Ma gandeam la vichy ala nou, pe baza de apa, nu-i stiu numele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
- daca se pot folosi brevoxyl + o crema de hidratare, in ce ordine ma dau cu ele?
- ajuta in vreun fel si la punctele negre crema asta?

Tenchiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
belle
post Feb 14 2008, 12:58 PM
Post #330

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 2,951

eu cred ca sunt singura persoana la care Avene nu are absolut nici un efect, nici in bine nici in rau. Pur si simplu nu face nimic :|

+Quote Post

135 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:56 PM