![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
laryssa , o cunostinta se trateaza la leventer si asta i a dat ca sa nu ii mai apara acneea .. vroiam sa stiu cat de bun e pentru respectivul. ti au mai aparut cosuri dupa ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Belle, nu esti singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Crema hidratanta pentru tratamente antiacneice - cele de la La Roche Posay. Alegeti voi, ca sunt o suta, tot felul de Effaclaruri si Hydraphase. Pe toata lumea a convins LRP, si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo Belle, poate schimbi Avenele cu LRP. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
ce face photoshpul....
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Aoleo!
Pai noi suntem perfecte! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu sunt fana Avene..
Mi-am luat in sfarsit crema reparatoare A-derma de la Ducray, cu 0,2% acid hyaluronic. Sa vedem ce efecte are, sunt inca la stadiul testare.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Girlish, thanks (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Welll, cum am zis , nu pot sa ma pronunt daca s-au vazut ceva imbunatatiri de la zinkit mai ales ca il luam cand imi aminteam. Dar banuiesc ca n-are ce sa strice. Nu stiu...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Imi spune si mie cineva ce imbunatatiri ati observat cu Boreade,pt ca as vrea sa ma reapuc de el insa nu mai tin minte daca trebuie sa folosesc protectie pe timpul zilei si de cate ori sa il folosesc???????
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:51 PM |
|