![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Da,Sweet, cred ca ai dreptate,poate voi incerca si eu Effaclar, care dupa cum ai zis e mai potrivita pt tenul meu mixt,iar despre cealalta de la Ducray,ce sa zic deja imi face cu ochiul..........vezi cum ma pui tu pe mine la cheltuieli? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai observat ceva inbunatatiri ale aspectului pielii,etc de cand o folosesti?Si mai am o intrebare cand o folosesti,seara?Ca ma gandesc ca atunci ar actiona mai bine,zic si eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mersi,Sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cris, daca te pun pe tine la cheltuit, iti dai seama cum ma pun pe mine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt deja un caz pierdut declarat!
Dap, intr-adevar o folosesc seara, ca hidratare dupa un alt tratament sau direct dupa demachiere si apa termala. Pe mine m-a ajutat, mai ales cand mi se descuama pielea! Atunci am folosit-o si dimineata si cum spuneam, mi-a placut ca nu mi-a lasat pielea grasa pe parcursul zilei. In plus, pielea nu mai e asa rosie, dupa ce o agresez eu, iar machiajul adera mult mai bine pe pielea hidratata! Dimineata pielea e mai luminoasa si se simte mult mai catifelata la atingere cand ma spal cu gelul de curatare. Asupra rezultatelor pe termen lung nu pot sa ma pronunt, pentru ca nu o folosesc de mult timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar dupa toate tratamentele, mi se pare ca pielea arata mult mai bine, desi machiajul meu dureaza mai mult de 12 ore, ceea ce nu cred ca este foarte benefic.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Daca tu esti un caz pierdut eu vin repede din urma sa te prind,ce zici ca numai saptamana asta am cumparat vreo 5 creme noi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mersi pt raspuns,dar acum nu tine doar pt tine tratamentele alea pe care le faci tu ca sa fii frumoasa.......spuneni-le si noua sa fim si noi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Pup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
5 creme noi? Si mai vrei si altele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ti-ai luat?
Ahh dar nu e nici un secret..stiti ce folosesc eu..tot spuneam eu ca ar trebui sa ma plateasca astia pentru atata promovare..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
o zi buna va doresc....
mai fetelor..voi va luati creme asa mereu? dar e bine sa folositi asa creme peste creme? ce apa termala folositi voi? de bioptron stiti ceva? are vr-un efect asupra acneei? si tb sa va mai zic ceva: ieri in urma unei discutii cu o amica..care are cam 40 de ani....mi-a zis ca ea a avut probleme cu tenul, si dupa ce a nascut a scapat complet de uratii balauri, iar semnele i-au trecut folosind unguentul de galbenele. ce ziceti de asa ceva? eu am zis ca o sa incerc sa vedem ce rezultate are acest unguent. |
|
|
![]()
|
|
O sa-ti raspund la Shopping (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
doris, nu am cum sa iti zic cum se numeste ceaiul, imi pare rau, nu este secret..dar este un ceai pe care mi l-a dat el intr-o punga alba fara nume pe ea, este preparat de dl. dr. imi pare rau ca nu te pot ajuta, cred ca doar dc mergi la el il poti capata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
chiar mi-am amintit...ce stiti de neutrogena? eu folosesc acele servetele si tenul meu este foarte frumos dupa ce le dau si ca baza de machiaj sunt foarte bune, nu stiu nimik de restul produselor dar o sa le incerc.
hai ca mai vreau sa va intreb ceva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .....ce stiti de produsele de la Ardes? la cele pentru acnee ma refer..am vazut ca sunt pe baza de propolis....? le-ai folosit? This post has been edited by emilly: Feb 20 2008, 04:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
^Chiar super-interesante produsele ardes:o
Si daca tot suntem la capitolul pareri, am gasit pe net niste produse deuteria:-? search pe google: deuteriacosmetics si am vazut ca Ioan Nedelcu are o legatura cu ele (nu prea am citit sa vad daca scrie).. This post has been edited by Maàt: Feb 20 2008, 05:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 9-December 07 Member No.: 2,806 ![]() |
afobia,
ai idee daca Dermatix-ul e bun si pentru "indepartarea" rosetii generata de acnee? Si mi-ai putea spune de unde pot sa-l procur (mai ieftin)? Thx |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:32 PM |
|