![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O sa-ti raspund la Shopping (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ok..astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Emily, eu am incercat Bioptron. Am unul acasa, de fapt maica-mea si l-am folosit si eu o perioada cand eram acasa. Poate nu l-am folosit eu destul sau cum trebuie, nu am observat nimic deosebit. In legatura cu sarcina si acneea, experientele sunt impartite, unele femei au un ten perfect, mult mai luminos sau dimpotriva sufera o explozie.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 22-February 08 Member No.: 3,344 ![]() |
Salut fetelor,
eu lucrez in farmacie si cunosc multe produse pentru acnee dar putine au si efecte pentru aceasta afectiune si aproape toate au efecte adverve mai ales tabletele. Zineryt-ul are ceva efecte.... nu foarte spectaculoase,mai exista inca un produs pe baza de eritromicina - erifluid solutie,puteti incerca in farmacii. Acum, un produs foarte bun care da rezultate bune, la unele persoane chiar spectaculoase(si mie mi-a facut foarte bine avand in vedere ca am avut o acnee urata cu puroi),dar trebuie un pic de rabdare si mai ales' toleranta' pentru ca este un ungunent(deci unsuros),dar cu o compozitie foarte buna are 3 antibiotice(unul din ele -eritromicina),nu are efecte adverse de nici un fel si se gaseste in farmaciile veterinare cu denumirea - MIBAZON.Pretul..... foate mic .Sper sa va foloseasca. Produsele de la VICHY din gama NORMADERM sunt foarte bune dar trebuie sa astepti mult mai mult timp sa vindece o acnee urata,la fel si cele din gama GALENIC. Vadoresc succes!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am folosit si eu Mibazon. Este bun de folosit 1 data in an. Este foooarte comedogen (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 22-February 08 Member No.: 3,344 ![]() |
Nu sunt de parere ca Mibazonul este comedogen,ca nu trateaza in 24 de ore o acnee purulenta si ca mai scoate la suprafata inca alte cateva,asta inseamna ca scoate toate punctele de grasime infectate si apoi vindeca zona.Dar pentru asta trebuie rabdare.Pe mine una ma ajutat ,la ce infectie urata am avut ma mir si azi dupa atatia ani ca n-am ramas cu semne pe fata.
Binenteles ca mai am si azi mici probleme pe care le tratez cu Ivamat de la Ivatherm si cu apa termala tot de la Ivatherm. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
so, va doresc o saptamana minunata din toate punctele de vedere...am revenit cu vesti cu privire la tratamentul meu...de la dr. Kozak...dupa o saptamana...sa zicem ca tenul meu arata foarte bine, monstrii au disparut, usor usor vad ca si urmele se micsoreaza..iar cu meniul e cam greu ca trebuie totul proaspat dar ma descurc. de azi intr-o saptamana merg la control sa vedem ce se mai intampla.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Flore, si eu am folosit mibazonul juma de an. E adevarat ca ajuta in tratarea cosurilor, dar formeaza puncte albe sub piele.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
LA MULTI ANI! pe noul an ca nu am apucat sa va urez pana acum.Un an mai bun si fara probleme pe nici un plan.Un ten de vis si multe zambete pe chip.
Am ceva de recuperat din urma, am sa incerc usor usor sa vad ce mai faceti ,cum va mai merge cu tratamentele. Eu deja am trecut pe Glycon Forte, fara mea pot spune ca este mult mai bine, e adevarat ca in ultimul timp am neglijat-o, nu mai apuc sa-mi fac saptamanal masca cu aspirina.Mi-am luat din tara masca cu argila de la Aslavit si crema pt ochi Q4U a dr Raisa Motrocescu pe care o combin cu putin collagen care l-am luat tot din tara. Sper ca in curand sa nu mai am asa multe probleme cu fata ceea ce va doresc si voua. Incerc sa citesc din urma si mai revin pe la voi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-March 08 Member No.: 3,404 ![]() |
buna..am si io o intrebare..fol skinoren de 1 sapt si a inceput sa mi se cojeasca usor fatza..e km enervant ce sa`i fac..? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yanna, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Pentru problema ta, intra aici, la topicul despre Retin-A si Smooderm, acolo se vorbeste si despre skinoren. Toate cremele astea fac parte din aceeasi gama de tratament pentru fata si gasesti multe sfaturi utile acolo, de la fete care au trecut prin asta. Si eu am inceput un tratament cu retin-a de 2 saptamani si mi se cojeste fata, insa totul se rezolva cu o crema foarte hidratanta. Viziteaza topicul si succes cu tratamentul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lxn, si au inceput sa se vada rezultatele tratamentului? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:56 PM |
|