![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da Roxi, e cam des.. si mie imi aparea asa in perioada in care ma dadeam cu glycon, n-am mai rezistat si am renuntat la el. Daca ma dau cu retin mai mult de 3 zile sau daca nu am grija sa dau doar f putin, sa masez bine incat sa nu existe posibilitatea sa ajunga ceva crema si pe la zonele dermatitice mi se irita rau. Incearca sa ai fata mereu hidratata, la mine mai merge si masca cu iaurt/smantana/argila (atunci cand agravarea apare de la praf sau nervi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).
Mai sweet, tu esti o adevarata figura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Precis n-ai mai nimic pe fata (ti-a zis doar si medicul ala ca esti mumoasa:) ) si tu te incapatanezi sa te torturezi. Daca totusi vrei si vrei de ce nu citesti mai multe despre peelingul cu laser, eu despre ala am citit ca ar fi mai putin agresiv, se face analiza pielii si intensitatea laserului este in functie de sensibilitati si se aplica uniform pe toata suprafata pielii (nu ca la cel chimic de ex unde e greu sa aplici substanta perfect la fel peste tot) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sweet, imi pare sincer rau. Stii cum e , nu pot sa iti spun eu : nu te duce , uite mie ce mi s-a intamplat. E dreptul tau sa incerci daca asta iti doresti, eu ti-am impartasit doar experienta mea ...proasta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Nu stiu cum e cu cele 2 zile, in definitiv orice salon prezinta orice tratament ca fiind cel mai cel, se numeste marketing (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am precizat si aspectul pozitiv totusi : pielea cea noua arata foarte bine insa efectul a durat putin.
Daca tu spui ca nu ai probleme cu tenul ( doar pe ici-colo ) poate ca la tine o sa fie altfel. Ideea este ca ....gandeste-te si tu logic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ai voie sa te speli pe fata si in rastimpul asta pielea se descuameaza. Nu ai cum sa o "jupoi" iar ea nu se decojeste in doi timpi si trei miscari => pori neaerisiti ( parerea mea, mor daca nu ma spal bine pe fata dimineata si seara ) . Imi amintesc cat de "ingalata" ma simteam si cat de incarcata mi se parea fata, dandu-ma doar cu crema aia cu protectie. Crema peste crema peste crema ( ma dadeam de mai multe ori pe zi ) fara sa ma pot spala. Bleah. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca efectul ala de piele neteda ar fi tinut mai mult, poate merita si mai era cum mai era dar asa....cosuri mi-au aparut oricum in continuare , mi-au aparut si in zilele in care pielea mi se decojea deci....Raman la parerea mea ca asta este o modalitate de curatare serioasa a tenul cand tenul este oricum curat si vrei doar sa il "improspatezi". Cat despre salonul acela....Ma chinuiam foarte tare ducandu-ma la cosmetica o data la trei saptamani . Ma punea la abur, ma dadea cu nu stiu ce creme si incepea sa imi scoata punctele negre de aratam apoi ca un monstru tot vreo 2 zile si ma durea de plangeam. Asta se intampla acum vreo 5 ani si eram si eu mai micuta , nu cunoasteam asa de multe tratamente impotriva acneei si ma lasam pe mana unei doamne de acolo. Dar este inca o experienta care m-a mutilat sufleteste si care nu m-a scapat de puncte negre sau de cosuri pentru ca ele au continuat pana cand am ajuns la povestea cu Roacutane. Probabil ca de atunci si pana acum si-au mai imbunatatit serviciile, si locul poate arata altfel. Nu stiu, de ce sa mint, nu am mai fost de atunci pe acolo. Locul arata putin comunist, cu epilatul stateau foarte prost ( apropo de cpitolul servicii ) . Am stat o ora jumate sa ma faca pe picioare si inghinal si tipa ma intreba " vaaaii....asa adanc vrei inghinal?" Cand omul iti cere un serviciu pentru care esti platit, il prestezi, nu te minunezi nici daca vrea sa isi faca un brontozaur inghinal. Ah... mi-am mai facut la ei tratamentu c lumina nu-stiu-de-care. Ma punea la o lampa. Ma punea o doamna sa stau cand cu o parte a fetei cand cu alta , o chema si pe cea de la receptie sa-mi mai tina lampa ....ca doar ne imprietenisem (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Frectie la picior de lemn si lampa aia ...Ma intorceam cu fata rosie ca focul acasa si dupa vreo 4 sedinte m-am lasat si de aia. Deci....te-am mai desumflat un pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai intreaba, serios, poate in anii astia s-au mai schimbat lucruri , eventula da o fuga pana la ei , uita-te sa vezi cum ti se pare asa ...din afara si incearca un serviciu "soft" la inceput ca sa nu iti para rau nici de tenul tau si nici de banutii dati. Te pup |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
larrysa yo pot sa iti recomand un dermatolog pe care mi la zis afobia ca a scapato pe prietena ei de acnee ceva mai severa yo pe 4 aprilie ma duc la el
ps: roxanica dureaza cam 1 luna si pana prepara autovaccinul pentru ce am yo, asa se face autovacinu nu direkt depinde si ce fel ai de microb ai. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Andu, merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar din fericire am scapat acum destul timp de acnee. Verifica arhiva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Andu, stiu ca dureaza prepararea vaccinului. Colega nu a luat antibiotice cat timp si-a facut vaccinul.
Bebe, mersi de sugestii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
larrysa cu ce ti-a trecut acneea , antibiotice ?
|
|
|
![]()
|
|
Roaccutane.
|
|
|
![]()
|
|
de cat timp ai terminat tratamentu ti-a mai aparut ceva? ms (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Citeste si tu pe topicul cu Roaccutane, nu are rost sa poluez aici daca exista deja topic , plus ca am povestit acelasi lucru de "n" ori. Poate incep sa inventez daca ma lasa memoria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lary, ti-am urmat sfatul si m-am programat mai intai pentru ceva soft: adica un tratament cosmetic simplu pt inceput (de fapt ma indoiesc ca va fi soft, numiti-ma masochista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Tu spui ca iti reveneai in 2 zile? Ai un ten sensibil? Adica daca ma duc vineri seara, pana luni sau marti as putea arata si eu uman?
Locul mi s-a parut ok, arata chiar bine, sper ca si serviciile la fel. Lary, sper ca nu ma injuri ca te-am asaltat cu mii de intrebari! Si ca sa fie o mie una (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , tu dupa tratamentele Roacc& co, nu ai ramas cu semne, nimic? Ca mie astea imi scot peri albi.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bebe, si unde sa imi fac eu peeling cu laser? La Dermastyle, o sedinta este 700 euro, in conditiile in care sunt necesare 4-6 sedinte pentru rezultate vizibile! Ceea ce mi se pare chiar mult prea mult! Asta de care spuneam eu nu este peeling chimic, ci phyto, adica cu plante..Si da, mi-o fi zis el ca sunt o fata frumoasa cu 3 cicatrici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar sa fim realisti, era el doar dragut si probabil o fi vazut cazuri mult mai grave in experienta lui, desi eu nu mai vad delooc lately.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:19 AM |
|