![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ariana o sa mearga curand la peeling, m-as bucura sa ne povesteasca cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
N-am mai facut nimic cu peelingurile cu glycol pentru ca pe unde am intrebat sunt preturi muuult prea mari (200$ sedinta) si trebuie in jur de 4 sedinte. Mai convenabil e sa fac un peeling tot la noi pana la urma. A, gasisem undeva mai ieftin, 50$ / sedinta dar nu mi-a prezentat mai deloc incredere esteticiana. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Sweet,de la creme nu cred ca e pt ca nu folosesc decat dermato,asa ca eliminam aceasta cauza,pudra folosesc una de la Sephora care este non-comedogena(dar nu sunt prea multumita de ea poate imi dai vreo idee la machiaj)scuze pt off-topic,deci, chiar nu stiu de la ce apar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) M-ai lamurit cu crema ce contine AHA cred ca imi e de ajuns cea de la A-Derma care imi place cum isi face treaba,mersi mult pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lary, esti o norocoasa daca ai scapat de fdt..eu deja m-am saturat de ritualul asta zilnic, mai ales daca incepe sa mi se exfolieze pielea, este o adevarata provocare! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Efecte negative sigur nu a avut, imi pot da seama de asta, doar ca de la un moment dat incepi sa te saturi de dependenta asta psihica.
Am citit despre Neli Pfeiffer pe site-ul lor, mi se pare ciudat ca nu mi-a mentionat nimic de ea, doar de alte 2 cosmeticiene (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , dintre care cea la care m-am programat eu, ar fi teoretic mai cautata. O sa va tin la curent, dar sincer nu imi fac mari sperante de la un simplu tratament.. Cris, sincer nu stiu cum sunt produsele Sephora, deci nu as putea baga mana in foc ca este noncomedo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . In rest ce produse mai folosesti? No fdt, ca tot eram la subiectul asta? Eu am de ceva timp o pudra compacta Chanel, dar nu pot spune ca sunt foarte entuziasmata de ea.. Chestia principala cu pudra este sa ai pielea foarte bine hidratata, altfel obtii exact invers efectul dorit, evidentiaza toate imperfectiunile, ridurile etc, da senzatia ca "crapa" pe piele. Ma bucur ca iti place crema..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2008, 12:36 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va mai povestesc si eu ce se mai intampla cu tenul meu, in urma folosirii cremelor recomandate pe aici de voi.
M-am dat vreo 3 seri la rand cu Retin A, doar in zona barbiei, ca era dezastru pe acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . De vreo 2 zile, ma confrunt cu o exfoliere si automat dezhidratare in acea zona. Pe mine nu ma deranjeaza, dar imi dau seama ca-i destul de agresiva. Citeam pe aici mai demult, ca nu trebuie sa ma dezumflu ci sa continui tratamentul pentru a obtine rezultatele dorite. In aceasta perioada o sa-mi agresez un pic tenul ca voi sta in praf, deoarece se intampla mari schimbari pe la mine pe acasa. Cu Boreade nu m-am mai dat de vreo saptamana. Larry, eu n-as putea totusi sa nu ma dau cu nimic pe fata. Ori fdt ori pudra. Sweet are dreptate cand spune ca tenul trebuie sa fie f bine hidratat pentru a folosi pudra praf. Am vazut la Nimphe ce bine da pe ten pudra praf. Dar ea are ten de papusa. Of Sweet daca veneai la intalnire, mai discutam si noi de problemele de ten, ca una e sa vezi la fata locului. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bai, cred ca fetele m-au deochiat la intalnire! Prea mi-au laudat moaca si mi-a aparut un monstru, dar monstru, in obraz!
Ma tin cu retinul pe el acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) desi o sa ma cojesc de o sa mi se duca juma din stratul de piele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Tenul meu pare destul de bine hidratat cand folosesc pudra compacta,adica nu da impresia de piele care tine si nici nu imi scoate in evidenta defectele,oricum eu nu o folosesc pe sub ochi pt ca am impresia ca imi accentueaza ridurile,oricum mersi mult pt sfaturi,cat despre cosuletele care nu imi dadeau pace le-am exterminat cu Zynerit si sper sa nu ma mai deranjeze prea curand.Va pup
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, ti se exfoliaza tenul pentru ca te-ai dat 3 seri la rand cu retin, trebuie sa lasi o pauza de o zi, din cate au spus fetele. Eu asa fac, n-am avut curaj sa aplic tratamentul zilnic pentru ca mi-e teama sa nu-mi cada fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Serios acum, la mine se exfoliaza mereu in ziua de tratament, in ziua dintre tratamente e foarte ok. Trebuie sa ma uit pe topic sa vad si eu cand am inceput tratamentul, ca nu mi-am notat, noroc insa ca am scris aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, apropo de Retin A, imi spune colega mea care e super umblata prin medici dermatologi: trebuie sa-l folosim doar in anotimul rece. Cum a aparut soarele, cum trebuie sa renuntam la el, ca dauneaza mult pielii; chiar daca ne dam seara cu el, nu-i bine sa ne expunem la soare.
Pai Lxn, m-am dat cu el sa nu va speriati voi de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eram disperata. Poke, nimiceste-l pe nemernic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . N-are ce cauta la tine pe fata. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
sau cand da soarele trecem pe crema protectoare cu SPF mare (peste 50)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, eu nu pot intrerupe tratamentul, abia de o luna fac, nu are sens tot efortul daca ma opresc acum. Eu ma dau cu SPF 30 si o sa fac tratamentul pana la 1 iunie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:50 PM |
|