IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
roxanica10
post Mar 18 2008, 05:40 PM
Post #431

Musafir

Lxn, o sa continui si eu atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Intai m-apuc sa citesc topicul despre retin, ca sa ma informez bine de tot. Sper ca nu stai cu mana sub barbie cand citesti acesti post (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ce crema folosesti? Dar tu Marioana?
Sa ma uit si eu daca Effaclarul are SPF.

This post has been edited by roxanica10: Mar 18 2008, 05:41 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
marioana
post Mar 18 2008, 06:16 PM
Post #432

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Crema de protectie solara inca nu folosesc, dar ma gandeam cand apare soarele sa imi iau de la Bioderma, nu mai stiu exact cum ii spune. Eu oricum am tenul mai nesimtit, asa ca nu ma cojesc, si nici nu ma irit desi folosesc retin-A in fiecare zi. Poate am noroc si nu imi trebuie nici crema de protectie...desi ma indoiesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2008, 10:46 PM
Post #433

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxi, Effaclar nu are factor de protectie solara, nici o crema antiacneica nu are de altfel, ele dimpotriva sensibilizeaza pielea si o fac mai vulnerabila la razele solare. E bun in schimb si machiajul la inca ceva, multe fdt, pudre contin astazi factor de protectie, 15-20 este ok pentru vremea asta si daca nu stam mult la soare. Si nici nu lasa pelicula grasa, precum cremele..Factor de protectie mai mare decat 50 am inteles ca ar fi un mit, s-a demonstrat ca nu se poate bloca actiunea razelor solare mai mult de 50%.
Retinul se poate folosi si in fiecare zi, dar mai intai trebuie sa se obisnuiasca pielea cu el, altfel..Eu o iau mai incet cu Retinul, cam de 2 ori pe saptamana, macar sa pot sa ma camuflez si eu fara dureri de cap. Am reinceput in schimb sa ma dau cu Boreade. In rest, the same.
Pudra pulbere arata foarte bine pe un ten fara imperfectiuni, pentru un ten cu probleme este mai potrivita pudra compacta.

uff Roxi, nu mai pune sare pe rana..si eu chiar voiam sa ajung. Dezbateam si problema, mai ales ca eu, in afara de voi, nu vorbesc cu cam nimeni despre asta. De fapt, nici nu cred ca stiu ei ce probleme existentiale am eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci..pe cand urmatoarea intalnire? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 18 2008, 11:30 PM
Post #434

Musafir

Sweet, deci facem cam acelasi tratament amandoua. Tocmai m-am dat si eu in zona barbiei cu Boreade si cu BlueCap in zonele cu dermatita. Asta, dupa ce m-am agresat un pic prin barba, ca-mi aparusera niste cosuri. Am inteles ca asta-i normal de la Retin.
Offtopic: Probabil urmatoarea intalnire va fi in vara, poate mergem toate la nunta lui Clau, la biserica s-o vedem mireasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxxanne
post Mar 19 2008, 04:19 PM
Post #435

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 685

fetele a folosit careva diacneal de la avene? am citit pe makeupalley pareri foarte bune si nu stiu ce sa fac mi se termina isotrexinul si oscilez intre diacneal si keracnyl . nu am idee care e mai eficient sau care ar fi mai potrivit tinand cont ca acum e soare mai puternic.

+Quote Post
happyCat
post Mar 19 2008, 06:02 PM
Post #436

Musafir

QUOTE(roxxanne @ Mar 19 2008, 02:19 PM) *
fetele a folosit careva diacneal de la avene? am citit pe makeupalley pareri foarte bune si nu stiu ce sa fac mi se termina isotrexinul si oscilez intre diacneal si keracnyl . nu am idee care e mai eficient sau care ar fi mai potrivit tinand cont ca acum e soare mai puternic.

Eu am folosit diacneal si la inceput am fost foarte incantata de el. La mine s-au vazut rezultate dupa cateva zile, si timp de vreo 2 saptamani pielea arata mult mai bine. Insa, dupa alea 2 saptamani, incepe sa iasa cate un monstru la suprafata si cred ca ori incepe sa se obisnuiasca pielea cu diacnealul, ori incepe sa se 'purifice' pielea (desi eu nu prea cred in purificarea asta). Asa ca eu am renuntat la diacneal, poate ca daca mai insistam si il foloseam cel putin 2 luni, in final aveam rezultate mai bune.

+Quote Post
babyrosa12
post Mar 20 2008, 10:04 PM
Post #437

Contaminat
*

Member No.: 3,510

buna seara,

vreau sa va spun ca si eu am probleme cu acneea de 10 ani. prima oara a debutat in urma unei dereglari hormonale si cu diane 35 timp de 6 ani am avut unten de bebe. dupa ce le-am intrerupt incet incet a aparut acneea pustuloasa. am folosit toate cele. si acum o saptaman am fost la dna dr olga simionescu care mi-a dat un tratament. mi-a spus sincer ca nu voi vedea imbunatatri decat dupa 2 sapt. si ca voi avea rezultate bune dupa 2 luni. folosesc o mixtura cu antibiotic si late chestii ( nu stiu ce ca nu inteleg ce scrie pe reteta) si isotrexin o data la 3 zile. ( nu in fiecare seara) si sa ma demachez cu nivea din comert si crema hidratanta de zi sau de la dior demachiantul lichid roz si crema hidraaction gel tot de la dior. sincer in primele 2 seri mi-a scos tot ce aveam sib piele adica m-am umplut. m-am speriat normal. apoi de la seara la seara e ceva mai bine. nu ies altele noi doar aceleasi care sunt incarcate cu mult sebuum. nu va garantez ca va merge dar nu uteam ramane asa ca imi manca fata pielea , deja am gaurele. daca nu stiti ce sa faceti puteti sa va duceti la ea. eu merg pe mana ei. imi spune mie ceva ca o sa fie bine.

O seara buna!

+Quote Post
lxn
post Mar 20 2008, 10:12 PM
Post #438

Musafir

Roxi, nu mai stau cu mainile pe fata, incerc sa ma controlez, m-ai facut sa rad pt ca ti-ai amintit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vroiam sa te intreb, pentru ce e Boreade? Se poate folosi in paralel cu Retin-A? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2008, 02:33 PM
Post #439

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxanne, eu le-am folosit pe ambele. Uita-te la concentratie, vezi care are concentratiile mai mari si te decizi apoi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxxanne
post Mar 24 2008, 11:46 AM
Post #440

Contaminat
*

Member No.: 685

medicul mi-a recomandat kercnyl , dupa opinia lui diacneal sau cleanance k sunt apa de ploaie , asa ca o sa-mi iau crema si masca keracnyl , sper sa aiba ceva efect si pt semne . sweet tu parca ai avut kitul de microdermabraziune roc , a ajutat la ceva? kitul de la philosophy cu vit c se gaseste la sephora are idee cineva?

+Quote Post

135 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:51 PM