IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Pastelata
post Mar 24 2008, 03:56 PM
Post #441

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Sweet, mai am si eu niste intrebari pentru tine, am vazut ca unele chestii care ti se potrivesc tie sunt bune si pentru mine, si suntem cam in aceeasi situatie cu tenul,
Deci, prima ar fi, ce fond de ten folosesti? Mi s-a terminat Vichy-ul Normateint si nu stiu daca sa continui tot cu Vichy(apropos, pt mine e cat de cat bun, acopera insa nu 100%). Am numai pete deci mi-ar trebui ceva cu acoperire mai mare? Ma batea gandul sa imi iau si eu o crema colorata dar nu stiu mare lucru despre ele si nu sunt sigura ca acopera prea bine (desi ma incanta aspectul MAT). Pana una alta mi-am luat un fdt, asa de mantuiala, ca aici n-am nicio sansa sa gasesc ceva bun, si anume unul de la miss sporty, cica pentru ten tanar cu imperfectiuni. Il folosesc doar cateva zile pana il iau pe celalalt, fiindca m-a luat asa pe nepregatite terminarea astuia! Si oricum mi-e frica sa nu fie totusi prea prost si imi irite tenul sau sa ma acneiasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) din nou.
Si a doua e in legatura cu Boreade. Cum se aplica? Trebuie tinut de seara pana dimineata, ca un tratament sau il aplici pe piele si il tii un timp dupa care te speli? Ti s-au diminuat petele de cand il folosesti? Bine, stiu ca te-ai dat si cu Retin-A si poate nu-ti dai seama de la ce ti-au disparut mai exact..dar..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cam atat, mersi.
Go to the top of the page

+Quote Post
aliza
post Mar 25 2008, 06:43 PM
Post #442

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,550

Buna tuturor,

Am citit fiecare post adaugat aici si vreau sa va spun ca ma lupt cu acesti extraterestrii de cativa ani buni deci cred ca sunt in masura sa va spun cateva dintre experientele mele... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Am incercat cam tot ce exista pe piata (Skinoren, Retinol A, Brevoxyl, Zynerit, mixturi de toate felurile) Cel mai bine mi-a mers in perioada in care luam anticonceptionale dar a trebuit sa le intrerup pentru ca vreau un bebe. Eu am observat ca am cateva situatii in care aceste probleme se agraveaza: atunci cand stau intr-un mediu cu fum sau caldura excesiva, in perioadele cu stres mai mare decat de obicei...
Singurul lucru pe care eu inca nu-l inteleg este faptul ca nu exista foarte multe date despre aceasta afectiune iar medicii dermatologi tind sa nu inteleaga problema si chiar sa considere ca esti un pic deplasata daca le spui ca iti afecteaza viata.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Poate sunt doar eu in situatia asta insa trebuie sa vad cateva zeci de persoane in fiecare zi - nu intotdeauna aceleasi - si privirile lor se opresc de obicei asupra minunatilor si nelipsitilor mei "prieteni" (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In speranta ca nu v-am schimbat starea optimista, noi va salutam (it's alive!!!) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Mar 27 2008, 03:30 PM
Post #443

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Sweet girl, pe unde eeeeeesti?
Am nevoie urgenta de un fdt fbun. Miss sporty-ul asta nu ma incanta para nada
O sa dau o tura si pe la topicul special...

+Quote Post
caitriona
post Mar 28 2008, 09:05 AM
Post #444

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

buna tuturor.
intru mai rar pe forum dar de fiecare data citesc si recitesc tot ce scrieti.ma bucur pentru voi fetelor ,cele care i-ati dat de cap acneei si sunt alaturi de cele care inca se lupta cu ea.nu mai reiau ce am scris mai demult,vreau sa va spun ca tenul meu arata din ce in ce mai bine.am renuntat la toate cremele din comert si la doctori ,nu ca nu am incerdere in ei dar rezultatele au fost de scurta durata.
vreu sa va impartasesc noua mea schema de tratament pe care o folosesc acum,poate va ajuta,macar ca informatie.in atatia ani icercand tot ce este posibil am ajuns sa vad ce imi prieste si ce nu.

dimineata: aplic ulei de in ,il las 20 min ma spal cu un gel cu acid glycolic.ma dau cu un ulei de plante preparat de mine(voi scrie reteta mai jos)il las 10 min dupa care tamponez excesul cu un servetel si aplic fondul de ten de la helena rubinstein,spectacular.

seara: ma demachiez cu ulei de masline in care am pus vit A.(la 100 ml de ulei ,10 ml de vit A).ma spal cu gelul cu acid glycolic ,imi fac un scrub cu bicarbonat de sodiu(aveti grija sa nu frecati),ma clatesc si ma sterg cu servetel.eu nu folosesc deloc prosop ci numai servetele de fata.dupa aplic o sol de otet de mere timp de 10 min.(o parte otet ,8 parti apa),pt a regla PH -ul.ma clatesc si aplic doar dc este cazul,pe monstri zyneryt.folosesc o seara zineryt,o seara benzoil peroxid(brevoxyl)sau alta crema care contine aceasta subst.numai si numai pe zonele cu probleme nu pe toata fata.

bun si acum retete si lamuriri su[plimentare.
uleiul din seminte de in regleaza secretia de sebum.pe timpul zilei tenul nu se mai ingrasa asa tare.eu l-am cumparat din italia.se numeste OLIO DI LINO si e de la firma LA TRADIZIONE ERBORISTICA.costa cam 8 - 10 euro.cred ca se poate comanda si de pe net.
reteta uleiului din plante.plantele sunt urmatoarele MUSETEL,PELIN,PIN ,SALVIE,GHINTURA,PAPADIE,COADA SORICELULUI,MESTEACAN,COADA CALULUI,OSUL IEPURELUI,TREI FRATI PATATI ,BRUSTURE.se amesteca toate plantele intr-o punga de hartie.peste 200 ml ulei de masline(aproximativ)se adauga plante din ochi.cat sa acopere jum din cantitatea de ulei.se lasa la macerat cam 3 sapt intr-o sticla inchisa la culoare si la intuneric.dupa se strecoara si se adauga la cantitatea ramasa si vit A ,adica raman cam 150 ml ulei,doar o sticluta vit A,sa nu usuce prea tare tenul.inainte de a-l combina cu plante am sterilizat uleiul de masline(ca la bebelusi)intr-un borcan cu capac l-am fiert cam 15-20 min.
plantele le stiu de la un medic homeopat.

dc aveti nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati.
in legatura cu bicarbonatul de sodiu,este f bun pt semne.dc vi se usuca fata prea tare ,folositi-l la 2 zile.
nu va pun sa faceti exact ca mine.mie imi prieste schema asta ,este individualizata.fiecare trebuie sa fii vazut in timp ce-i prieste si ce nu.

imi cer scuze dc am facut reclama si va doresc un ten de piersica. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
andra2gtk
post Mar 28 2008, 04:04 PM
Post #445

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,184

a folosit cineva pudra aia fotoprotectoare de la avene? k ma bate gandul sa mi-o achizitioneaza la urmatoarea sesiune de shopping (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar mie imi trebuie nuanta f deschisa si vreau sa stiu mai ales daca e buna..pt ca nu e chiar cea mai ieftina pudra din lume si m-am saturat sa arunc banii aiurea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 28 2008, 11:01 PM
Post #446

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pastelata, scuze ca raspund de-abia acum, nu stau foarte bine la capitolul timp in perioada asta..Eu nu prea am pete, mai mult cicatrici. supeerb... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Fond de ten folosesc de vreun an jumatate Maximum Cover de la Estee Lauder, am mai scris de el pe forum si fdt stick de la Max Factor, Panstick, in calitate de corector, si de asta am mai vorbit mult. Max Cover nu acopera perfect in profida denumirii lui, dar este ok, lasa un finish mat si chiar nu se vede ca o masca, e destul de natural. Fdt MF acopera mai bine, il folosesc unde mai e nevoie de acoperire si chiar e natural, daca il folosesti bine, nici nu se vede pe fata. Problema lui este ca folosit singur (sau cel putin pt mine), se mai duce de pe fata pe parcursul zilei si ingrasa putin pielea, el fiind un fdt destul de hidratant. Dar pe o baza mata, adica in cazul meu, peste fdt EL, e ok, nu ma mai lupt cu problemele astea. Nu stiu daca este cea mai fericita combinatie, dar pentru mine e cam cea mai buna din ce am incercat. Si nu arat deloc atat de incarcata pe cat ar parea.
Am mai spus ca am incercat destul de recent si Toleriane de la LRP, si asta acopera bine dar mi se ingrasa pielea mai repede de la el, asa ca m-am intors la vechea combinatie. Dar tu poti sa il incerci si pe asta, poate iti place si cel mai important este sa gasesti o culoare foarte potrivita tie, care sa se confunde cu pielea ta.
Mie Vichy nu mi-a placut deloc, l-am incercat si pe asta of course (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nici ca acoperire, nici matifiere, nici cat de "natural" parea..L-am dat cuiva dupa 2-3 folosiri.
Eu sincer nu te sfatuiesc sa folosesti produse pentru piele gen Miss Sixty sau Maybelline etc, cel mai probabil sunt comedogeeene si cu o mana repari si cu 5 distrugi.

Eu inca folosesc Boreade, Retin mai rar. Pe mine m-a ajutat, dar nu scapat.. O sa incerc sa ma tin mai mult si de Retin si sa acord mai multa atentie hidratarii.
Well, sper ca te-am putut ajuta macar putin, sa-mi spui ce te hotarasti..iar daca mai ai intrebari, nu te sfii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Caitriona, te admir pentru consecventa, cel putin compozitia uleiului de plante suna foarte bine..

Am reusit sa ma duc si la cosmetica, povestisem eu intr-un timp despre asta si a fost chiar bine, nu am iesit de acolo mutilata, cum ma asteptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cosmeticiana spunea ca am o piele foarte frumoasa, daca nu ar fi bineinteles cicatricile. Ajuta si vizita la cosmetica, pentru o piele mai curata si luminoasa. Cred ca o sa ma mai duc de acum incolo..si poate fac si peelingul ala.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 28 2008, 11:22 PM
Post #447

Musafir

Roxi, te vad!!! Te rog, raspunde-mi si mie la intrebarea legata de Boreade de pe pg anterioara (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 28 2008, 11:35 PM
Post #448

Musafir

Gata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...vezi de ce nu-ti raspundeam, ca se schimbase pagina.
Boreade, mi-a fost recomandat de Sweet si are in compozitie AHA. Ar trebui sa ma dau o seara cu crema asta, si una cu Retin....dar eu sunt tare neserioasa. Hai ca am fost sa iau cutia ca sa-ti dau informatii exacte: Crema puternic exfolianta, ingrijire dermatologica de atac - pori dilatati si astupati, textura neregulata. Tenul trebuie sa fie curat inainte sa te dai si te sfatuiesc sa ocolesti zonele cu dermatita.
Saptamana asta am reusit performanta sa adorm nedemachiata in 2 seri, asa ca iar mi-au aparut niste cosuri in barba....tocmai cand mi se curatase fata.

+Quote Post
lxn
post Mar 28 2008, 11:41 PM
Post #449

Musafir

Multumesc de raspuns, Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te mai sacai un pic, daca-i crema puternic exfolianta, nu are cumva acelasi efect cu retin-a si nu agresam prea mult tenul si cu retin si cu boreade? De asemenea, dupa boreade se mai da cu o crema grasa, de hidratare, ca ictyane?

+Quote Post
roxanica10
post Mar 28 2008, 11:50 PM
Post #450

Musafir

Cu placere Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cam seamana cu Retinul in mare. Cred ca Sweet ne poate lamuri mai bine. Mie nu mi se pare asa de agresiv precum e Retinul. E foarte importanta si hidratarea. Tu ziceai ca nu prea te dai cu fdt sau pudra pe fata. Se zice ca atunci cand folosesti Retin e bine sa folosesti si un fdt cu SPF. Stiu de la colega mea cu probleme, ca nu ai voie sa te expui la soare in timpul tratamentului cu Retin. Se recomanda ca tratamentul sa fie facut pe perioada anotimpului rece.
Eu m-am reapucat de azi oficial de Retin, si nu vreau sa-l mai intrerup decat dupa 3 luni, ca sa am rezultate clare. Trebuie sa ma duc sa ma dau cu crema hidratanta, ca a trecut o ora de la aplicarea Retinului.

+Quote Post

135 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:42 PM