IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Cindy
post May 16 2008, 06:24 PM
Post #561

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(geoo @ May 15 2008, 11:23 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) copil

Offf, deci e pe bune! Si mie mi-a spus farmacista ca nu mai primesc masca dar parca nu am crezut ca scot de tot gama. Sa-mi fac stocul in cazul asta! Stii cumva unde in alta parte se gaseste?

La mine a ramas vechea problema .... comedoanele! Dupa o pauza de la Retin iar au aparut; si ma enerveaza ca de la Retin se inflameaza! Cred ca trec si eu pe Glycon. Stiu ca voi ati facut comanda pe net! Nu ma loviti ... dar de unde exact? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Comedoane adica puncte negre? Pai asta nu ar trebui sa fie o mare problema..Nu iti mai merge bine cu lotiunea de la Paula's Choice? Si eu o voiam pe asta, pt ca nici nu are alcool..dar am ramas pana la urma tot la lotiunea exfolianta Roc. Crema Glycon o gasesti cum a spus si Ari, sigur te descurci tu la comenzile pe net. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dap, din pacate, scot gama Plante System din Sensiblu, nu stiu de ce..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si in alta parte la noi nu se gasesc, Sensiblu era singura sursa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mi-am mai luat o masca purifianta de la Botanics, Boots, dar nu mi se pare la fel de buna..

Noh, ce scumpa esti la vedere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sandu
post May 17 2008, 01:32 AM
Post #562

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,884

Salut , am si eu o intrebare urmez un tratament antiacneic prescris de catre un medic dermatolog dimineata folosesc Brevoxyl iar seara Retin-A si de asemenea un sapun Cold Cream ...in primele 2 saptamin am putut observa o usoara ameliorare a acneei ..acum sunt in a treia saptamana , iar in ultimele zile a inceput ...cum sa zic..ca o mica eruptie .. foarte multe cosuri ..e normal sa se intample asa ceva ???

+Quote Post
geoo
post May 18 2008, 10:53 PM
Post #563

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Ari, saru'mana!!! Tu ai forte sau simpla?

Da Sweet, puncte negre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Si nu m-am mai tinut de BHA ca ma tot dadeam ba cu retin ba cu Skinoren si am lasat BHA-ul in pace. Abia de 3 zile am revenit la el. Acum promit ca nu-l mai las, in schimb mai vreau ceva puternic dar Retinul incepe sa ma cam enerveze!
cate despre SP deja mi-am facut stocul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
Am dat astazi comanda de Glycon, sa vedem cand imi vine!

+Quote Post
Cindy
post May 19 2008, 12:07 AM
Post #564

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Norocoaso, in Buc nu am mai vazut deloc!!
Ari cred ca le-a avut pe ambele daca nu ma insel..

+Quote Post
emilly
post May 19 2008, 10:13 AM
Post #565

Contaminat
*

Member No.: 3,314

dely, sper ca tie sa iti foloseasca proactiv..eu am folosit vara trecuta si a fost o ameliorare pentru o durata scurta de timp...dupa au revenit toti monstrii, acum din cand in cand mai folosesc masca de la proactiv si gelul ....pentru gomaj..sper sa ai noroc..si sa ne dai numai vsti bune... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 19 2008, 10:56 AM
Post #566

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(geoo @ May 18 2008, 08:53 PM) *
Tu ai forte sau simpla?

Le-am avut pe amandoua, a retinut bine Sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu m-am impacat deloc cu cea forte, imi ieseau tot felul de chestii de la ea si irita tenul o idee (nu atat de mult precum Smooder-mul, dar nici departe). Putem sa o aplic insa pe frunte ca acolo nu se intampla nimic. Cred ca asa am si terminat cutia aia, aplicand crema doar pe frunte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si prietena mea a avut exact aceeasi problema cu varianta forte.

Ar fi bine ca, pt inceput, sa folosesti doar o data la doua zile, preferabil seara, abia dupa o saptamana sa o folosesti zilnic. Dar vezi tu, in functie de cum se comporta tenul tau dupa cateva zile.

+Quote Post
carnaval
post May 19 2008, 01:53 PM
Post #567

Contaminat
*

Member No.: 3,840

Fetelor care ati folosit cremele Glycon va rog sa postati ingredientele si ph, daca se poate atat pentru forte cat si pentru simpla

+Quote Post
arissuca
post May 19 2008, 02:21 PM
Post #568

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(carnaval @ May 19 2008, 11:53 AM) *
Fetelor care ati folosit cremele Glycon va rog sa postati ingredientele si ph, daca se poate atat pentru forte cat si pentru simpla

Aqua, paraffinum liquidum, stearic acid, glycolic acid, glyceryl stearate, glycerin, lanolin, carbomer, octyl methoxycinnamate, triethanolamine, beewax, cethyl alcohol, parfum, sodium benzoate. Astea sunt trecute pe cutie. Din cate stiu eu, concentratia de acid glicolic pt varianta forte este mai mare, dar nu stiu care sunt procentele.

Despre pH nu am gasit nimic. Cand mi-am comandat-o eu prima data, am sunat si l-am cerut la tel pe prof Mugea pt ca aveam dubii in privinta lanolinei. A fost dragut si mi-a raspuns la toate nelamuririle. Poti sa suni si tu si daca nu te poate lamuri persoana care-ti raspunde, fie il va intreba pe dr Mugea, fie ti-l va da la tel daca este disponibil.

This post has been edited by arissuca: May 19 2008, 02:24 PM

+Quote Post
emilly
post May 20 2008, 10:40 AM
Post #569

Contaminat
*

Member No.: 3,314

buna , fetele ce stiti despre ..acest site? un anumite george vai doamne te scapa cu o carticica de cosuri in 3 zile....
EDITAT ? habar nu am daca este bun sau nu, dar parca as face o comanda de curiozitate sa vad ce poate el zice acolo.....

This post has been edited by Fanny: May 21 2008, 07:10 AM
Reason for edit: Fara site-uri romanesti, cfm regulamentului forumului, remember?

+Quote Post
Andu19
post May 20 2008, 07:17 PM
Post #570

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

daca vrei iti dau yo , nu trebuie sa il cumperi l-am luat yo are niste idei bune in carticica asta si unele chesti chiar se potrivesc pentru anumite persoane sar putea sa mearga , yo aproape am scapat nu din carte ci din tratament dermatologic care vad ca are efecte bune si merita incercat ce e in carte yo o sa incerc dupa ce termin cu antibioticele. ( si yo tot din curiozitate l-am luat )

+Quote Post

135 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:30 AM