![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ziua buna fetele mele dragi!
Revin cu noutati, cum ziceai si tu, Walpurgiko frumoaso. Io m-am carat de acasa de vo doi ani. Cum brusc nu am mai avut nici 5 mins pe zi sa respir, mi-o trecut instantaneu preocuparile exagerate, am abandonat complet orice grijeala excesiva si isterica, mi-am luat cu mine Zinerytul si gata. Am mai folosit si un tub de Isotrexin, la care am reactionat tare bine, da dupa aia mi s-o facut lene sa mai continui. Nu tu masti, nu tu gomaje, nu tu cosmetica, nu nimic, mi se pare chiar un sacrilegiu ca arat asa bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma spal seara cu un gel curatator de la Yves Rocher, deci nimic spectaculos. am o fatza impecabila, sa dea domnu sa ma tina tot asa. Numa ca de fiecare data cind ma intorc in Romania, vine pedeapsa, incepe cosmarul. iara arat oribil! Ce sa mai zic?... apa aer mediu... Apropo de Zineryt, is io paranoia sau... Voua nu vi se pare de cind s-o schimbat producatoru sau semnatura de pe tub, de la Yamanouchi la Astella, Zinerytul nu mai e bun de nimic???... This post has been edited by Delphina: Jan 18 2008, 02:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,053 ![]() |
[quote name='afobia' date='Jan 12 2008, 12:48 PM' post='137979']
In primul rand , de tot n ai cum sa scapi .. Ce ai putea face e sa cumperi un gel pe care l a folosit o prietena si stiu ca nu costa mult [1mil-1 mil 500 poate ca acum] , ea avea urme de la acnee si dupa ce a scapat de tot de ele , a folosit acest gel numit dermatix care e un gel cu silicon , transparent , cu care te dai dimineata si seara , care practic iti "umple" gaurelele , ti le aplatizeaza , scade si roseatza .. Si nu ai nici o problema cu el , dupa uscare poti sa te machiezi , potrivit si pentru cicatrici noi sau vechi , e transparent , ma rog e super bun si bag mana in foc pentru asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) singura chestie e sa ai grija cu hainele ca pateaza daca nu ti s a uscat si ah , poate fi folosit oriunde , orice fel de cicatrice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sau poti sa faci peelinguri chimice , in functie de tipul cicatricelor , cat de .. "adanci" sunt .. si cu peelinguri am inteles ca poti sa reduci urmele lasate de acnee cu peste 65% [daca ti faci peelingul cel mai puternic , cel cu fenol] , acum depinde si de ce bani ai si cat esti dispusa sa cheltuiesti , plus ca peelingul se face anual ca sa mentii rezultatele , si dupa peelinguri trebuie sa te dai aproape un an cu nush ce crema de protectie , e complicata treaba , cata rabdare ai .. Sper k ai priceput oarecum ce ti am explicat si daca mai ai intrebari , just reply. Buna fetelor , sunt noua pe aici, si am citit tot ceea ce este postat pe forum despre acnee, si eu am urme (gaurele) de la acnee plus parca am fatza patata, oricum un dezastru total in viziunea mea. Am vazut ca cineva a mentionat aici de REVIDERM, ceea ce implica si microdermabraziunea, am vazut site-ul lor plus pozele si parca ma incanta. Vroiam sa merg la BLOOMS, dar am citit unele aprecierei deloc bune despre salonul acesta.Oricum REVIDERM mi-a parut exact medical, ca sunt sigura ..prin intermediul cosmeticelor nu o sa scap niciodata de gaurele. Apoi a mai mentionat cineva de un gel DERMATIX, as dori sa stiu cam cat este de bun si unde se gaseste? Multumesc anticipat Pupici:)) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, exact cum spui si tu....nu e foarte hidratanta, cel putin pt un ten deshidratat rau nu face mare branza, dar imi place destul de mult textura lejera si ma face sa ma simt mai bine la psihic ca folosesc ceva de hidratare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Dap, exact..Am luat in vizor o noua crema pentru astfel de cazuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (desi sper sa nu se mai repete): A-derma de la Ducray, pentru piele uscata, regenerare, hidratare. A mai folosit cineva?! Tu folosesti zilnic Ictyane sau doar cand te dai cu Retin-a (asta daca il mai folosesti)? Eu pana acum nu foloseam nimic pentru asta, mi se parea de ajuns de exemplu Effaclarul meu.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Delphina, ma bucur sa mai vad din fetele vechi..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Restul s-au cam evaporat intre timp.. Roxx, Dermatix cred ca poti sa il comanzi de pe site-ul lor. Doris, daca te referi la drojdia de panificatie, nu are nici pe departe aceleasi proprietati ca drojdia de bere. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Da , in legatura cu dermatixul , este foarte bun , depinde insa si de rabdarea ta , rezultatele se vad dupa 1-2 luni de folosire..
Eu una am auzit de doamna doctor leventer [cred k asa se scrie] peste tot ca e foarte foarte buna si ea te poate ajuta , costa foarte mult un peeling chimic dar e si f bun si sincer , daca ar fi sa ma pun un situatia cuiva cu gaurele pe fatza , as alege mai repede sa ma duc sa mi fac un peeling chimic , sa ma chinui maxim o saptamana [ca procedura e destul de dureroasa,te arde fatza dupa ca te da cu tot felul de solutii,te decojesti etc] , decat sa ma tot dau cu un gel sa astupe , mai bine mi as face un peeling sa mi regenereze toata fatza. Adica , dupa un peeling , ai un ten (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de bebe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu riduri , nu puncte , nu nimic ! A , stai , deci depinde si de gaurele , cat de adanci sunt , ca de tot nu se pot duce , eu asa stiu si nu incerca microdermabraziunea , ala nu ajuta asa de mult , nu se compara cu un peeling chimic .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa mi spui ce ai de gand sa faci! Si daca pana la urma te decizi sa te duci la doamna doctor leventer , am citit pe net de o pers kre spunea ca abia dupa o luna a reusit sa si faca o programare la dansa..ca e f solicitata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu am auzit numai de rau de blooms , imi aduc aminte ce innebunita eram ca sa mi fac tatuaj sprancene acolo si dupa ce m am interesat mai bine pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de fapt , as fi vrut sa mi fac si contur ochi , contur buze , cred ca dupa ce as fi iesit de acolo as fi ajuns direct in spital .. i would have died of shock |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Afobia, tu de unde stii atat de multe despre subiect? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Afobia, tu de unde stii atat de multe despre subiect? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am avut de a face , prietena mea cea mai buna s a batut cu asta de 4 ani de zile |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bine ai revenit Delphi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Oare chiar asa de poluate sa fie aerul si apa de aici fata de alte tari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
cam cat costa un peeling chimic?se poate face si la saloanele de frmusete sau doar la medic?in orasul meu nici un medic nu are cabinet particular,si de aceea... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cam cat costa un peeling chimic?se poate face si la saloanele de frmusete sau doar la medic?in orasul meu nici un medic nu are cabinet particular,si de aceea... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ah nu , nu e de joaca cu peelingurile chimice , ori ti le faci la cineva ca lumea , ori o lasi balta .. nu poti sa ti lasi fatza pe mana unei cosmeticiene pur si simplu .. cel mai bine e sa te duci la un dermatolog .. iar pretul difera de la clinica la alta si de la medic la altul .. depinde si de cate sedinte iti face .. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
..voi va dati cu fond de ten?eu nu m-am dat pana acum dar as cam vrea.cumva face rau tenului sau poate sa-mi inrautateasca situatia?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:22 AM |
|