IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
redneck
post Jul 8 2008, 11:53 AM
Post #631

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,195

va ajutat cumva masca cu alge sau cu drojdie de bere ? am inteles ca la masca cu drojdie de bere e indicat dimineata pe stomacu gol sa si inghiti drojdia cu apa .. nu prea multa. are vreun efect ? ma curat cu Aloe First de 10 ori pe zi si tot nimic... pe voi ce va ajutat mai mult in problema asta cu acneea ?
Go to the top of the page

+Quote Post
lizuca
post Jul 8 2008, 07:44 PM
Post #632

Contaminat
*

Member No.: 4,197

pentru mine nu are nimeni nici un raspuns?

+Quote Post
lxn
post Jul 8 2008, 08:16 PM
Post #633

Musafir

Lizuca, n-ar fi mai bine sa mergi la un medic dermatolog sa-ti explice el cum se numesc respectivele cosulete si sa te lamureasca si cum poti scapa de ele? Noi nu suntem medici si nu stim denumirile medicale, tocmai de aceea e indicat sa vizitezi un doctor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 8 2008, 08:29 PM
Post #634

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Da Lizuca, e greu si pentru noi sa ne dam seama despre ce e vorba la tine, eventual poti sa citesti pe net descrierea tipurilor de acnee (eventual si cu dex-ul la indemana pt explicarea termenilor mai dificili) si sa-ti dai seama ce ai tu. Si asa cum a spus si Lxn, mergi la un dermatolog macar pentru un diagnostic, vezi topicul 'Medici dermatologi ok', poate gasesti acolo un medic recomandat pentru o zona accesibila tie.

Redneck 'aloe first' a fost apa de ploaie pentru mine, la fel si drojdia de bere, acum depinde de organism si de cauzele acneei, poate la mine n-au mers pt ca problema e/era in alta parte.

Fetelor apropo de Sebium H2O, lotiunea micelara, mi-am cumparat si eu vara asta si am constatat ca imi apar tot mai multe cosuri imediat ce am inceput sa o folosesc asa ca am renuntat si mi-am revenit la 'normal' (2-3 cosuri ici colo). Ce ciudat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 8 2008, 10:58 PM
Post #635

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am mai spus de foarte multe ori, dar repet: drojdia de bere nu este aceeasi cu ce gasim la magazin cubulete, aceea fiind drojdie de panificatie! Puteti sa luati mult si bine din aceea, fara sa vedeti nici un rezultat, neavand nici pe departe aceleasi proprietati! Daca aveti legaturi pe la vreo fabrica de bere, atunci asta este alta poveste! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Phili, dar altceva nu mai folosesti? Creme? Ce folosesti ziua? S-ar putea sa nu iti priasca vreun produs, inclusiv de make-up, mie de obicei imi ieseau puncte albe de la produse comedogenice! Intr-adevar, Boreade nu are efect asupra acestora, mai mult pentru prevenirea lor. O lotiune cu acid salicilic ar fi buna si pt puncte negre si albe.

Lizuca, probabil ai ca si Philia, puncte albe in piele?

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back, Alexa! Brevoxyl e destul de eficient impotriva cosurilor, continand benzoyl peroxide. Effaclar este bun ca tratament complementar, de intretinere.

Povestea recent la TV o tipa despre un studiu facut asupra apei din Buc, care este de-a dreptul mizerabila. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spunea ca nu este indicat nici macar sa o fierbi. Voi ce parere aveti? Folositi apa de la robinet sau..?

This post has been edited by sweet_girl: Jul 8 2008, 11:00 PM

+Quote Post
lizuca
post Jul 9 2008, 12:43 AM
Post #636

Contaminat
*

Member No.: 4,197

am fost acum un an la medicul dermatolog si mi`a recomandat skinoren...de atunci am luat in fiecare luna retzeta cu skinoren de la medicul de familie...nu l`am folosit chiar regulat mai faceam intreruperi de cateva zile cateodata, cel mai mult l`am intrerupt asta iarna vre`o 2 luni..........pentru cosuri este foarte bun ma ajuta cateodata am tenul perfect curat cu exceptzia acelor minichisturi

m`am uitat de nenumarate ori pe o droaie de siteuri sa caut denumirea.........cred ca se potriveste cu microchisturi sebacee sau cu papule, pentru papule am gasit pe siteuri diferite descrieri care difera foarte mult intre ele si de aceea sunt confuza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

de o vreme le`am lasat in pace nu am mai incercat sa le scot ptr ca se scot foarte greu dar am aproape o saptamana de cand imi tamponez fatza cu alcool camforat dupa ce ma demachiez si in seara asta cand am incercat sa scot un punct din ala a iesit foarte ushor...am fost uimita dar nu mi`am mai zgacilit fatza am lasato in pace

+Quote Post
Philia
post Jul 9 2008, 07:26 AM
Post #637

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Sweet, acum nu mai pun nimic pe fata. Doar un pic de corector, local.
Si eu ma gandeam la lotiunea cu acid salicilic de la Paula. Cred ca ma voi gandi mai intens la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uff, eu ma spal cu apa de la robinet ca nu ma pot descurca singura cu bidonul. Am incercat de 100 de ori si ma spal precum o matza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai mult ma enervez.

+Quote Post
alexa_bubu
post Jul 9 2008, 08:52 AM
Post #638

Contaminat
*

Member No.: 4,191

fetelor, ce a fost mai eficient pentru voi contra cosurilor inflamate si a microchisturilor sebacee?isotrexin sau brevoxyl?nu ma pot hotari intre cele doua.
va pup!

+Quote Post
daiana
post Jul 9 2008, 10:10 AM
Post #639

Contaminat
*

Member No.: 4,206

de cateva zile am inceput sa citesc ce ati scris pe aici......te ajuta mult sa stii ca sunt si altii care trec prin asa ceva.in fine!iata ca vin si eu cu un bagaj imens de produse dermato cosmetice si tot felul de tratamente........am incercat o gramada!!!!si tot timpul ma intorc de unde am plecat....DAR,ca de obicei,imi iau inima in dinti si o iau de la capat!...ati auzit pana acum de tratamentul cu laser?ma cam bate gandul,dar nush ce efecte are....pls help! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
Tais
post Jul 9 2008, 10:23 AM
Post #640

Contaminat
*

Member No.: 4,121

asta voiam sa aspun si eu...ati auzit ceva de laserul dye? cik asta ar fi pt acnee si pete...am cautat pe intenert dar nu am gasit nici un pret..daca are cineva informati..

+Quote Post

135 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:59 AM