![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ari, uite m-ai impulsionat si pe mine sa ma spal azi cu apa minerala! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si parca e mai bine, daca nu doar autosugestie.
Suna bine ingredientele din masca Viva Natura. Cu exceptia alcoolului. Aethilicum alcohol este alcoolul etilic? Asta e foarte agresiv si iritant, din cate stiu eu. Si mai este si al doilea pe lista, deci in concentratia cea mai mare.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Desi ar putea fi compensat intr-o oarecare masura de restul ingredientelor..Tie, ca rezultate, cum ti se pare? Am gasit si masca Plante System ieri, este si la reducere, o sa o mai caut si in alte farmacii si imi cumpar vreo 3-4, imi fac stoc propriu, daca tot scot produsele astea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toate produsele PS sunt acum la reducere, probabil vor sa scape complet si de ultimele ramase in Sensinblu-uri. Mi-am mai luat si ceva produse Roc. Philia, pai si ziua nu te dadeai cu nici o crema? Probabil din cauza asta ti-au aparut comedoane. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Renuntasem sa ma mai dau ziua cu ceva, din cauza luciului. Uite ca nu m-am gandit ca si asta ar fi un factor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Uff...o sa mai incerc si eu sa ma spal cu apa minerala. Dar nu ma descurc cu sticla (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Ooo, dar nici eu nu ma descurc cu sticla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pun intr-un ibric, imi vine mai usor sa torn asa. De fapt, procedez in felul urmator: am un pulverizator in care-mi pun apa minerala. Il folosesc ca sa-mi umezesc f bine fata. Apoi aplic lichidul de curatare, masez bine, cu un disc demachiant umezit sterg "grosul"si apoi ma clatesc cu apa minerala din ibric. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiu...complicat, dar merita. Sweet, mie imi place mult masca. Nu stiu ce sa spun in legatur cu alcoolul...dar merita sa-ti iei un tub, ca si asa e f ieftina, si incearca pe frunte pt inceput. Initial poti avea senzatia ca te pisca un pic (ca atunci cand folosesti apa minerala rece) dar senzatia aia dispare imediat... si dupa ce inlaturi masca o sa ai o piele incredibil de fina, neteda, luminoasa...nu stiu, mie imi merge de minune cu ea. Inca ceva, am tastat la repezeala ingredientele mastii si am omis tocmai argila, care este de fapt al doilea ingredient (deci alcoolul al fi al treilea). Philia, chiar n-am stiut ca nu e buna aspirina tamponata (ma gandeam ca numai la conserve e de evitat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) scuze ca am indus lumea in eroare. Nici nu stiu de care am folosit pana acum la masti; ce-i drept, nu am utilizat atat de des masca asta. This post has been edited by arissuca: Jul 12 2008, 05:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,197 ![]() |
suntetzi culmeaa cu aspirina de la Bayer....doar nu o sa ma duc la farmacie si o sa spun "avetzi aspirine de la Bayer? daca nu, altfel nu cumpar ca nu`s asa de bune"
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai bine intereseaza-te de ce tocmai aspirina Bayer si apoi vii sa faci comentarii dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si, ca fapt divers, client fiind, binenteles ca poti cere produsele unei anumite firme. Fara explicatii suplimentare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,197 ![]() |
Philia am folosit si eu skinoren un an special pentru comedoane, cosuri nu am nici unul dar de comedoane is plina, deci, la mine nu o avut efect skinorenul decat in combaterea cosurilor, care si alea imi apreau cand si cand
deci sa inteleg ca altfel de aspirina nu`mi inlatura comedoanele decat cea de la bayer? Si kalua stiu foarte bine ca Bayer a descoperit acidul salicilic si bla bla bla......dar banuiesc ca acidul salicilic de la celelalte firme este ca si cel de la Bayer sau sunt mai multe feluri de acid salicilic sau ce? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol Lizuca, fetele ti-au dat un sfat, take it or leave it!! Calitativ vorbind, Bayer e cea mai buna, dar tu poti sa incerci ce vrei. Si de inlaturat, cel putin pentru inceput e mult spus, poate doar ameliorat.
In plus, te-as ruga sa vorbesti mai politicos, mai ales tinand cont ca fetele au fost foarte dragute si ti-au oferit un sfat. Ari, m-ai convins iar: o sa mi-o iau si eu luni, cand vin in Buc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti spun cum mi se pare! Phili, pai normal ca este un motiv, si chiar unul foarte solid! Cum sa pui corector sau fond de ten fara o protectie inainte? Si mai ales acum, cand radiatiile ultraviolete sunt foarte puternice! This post has been edited by sweet_girl: Jul 13 2008, 12:37 AM |
|
|
![]()
|
|
nu am vrut sa fiu nepoliticoasa, nu am nimic cu raspunsurile care le`au dat fetele dar deacum daca Bayer asta a inregistrat aspirina ca marca inregistrata inseamna ca aspirinele Bayer au ceva ce nu au ceelelalte? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si, sper sa ma ajute ptr ca am citit acum cateva saptamani pe un forum caa aspirina dizolvata in putzina apa a ajutat mai multe persoane sa scape de diferite boli de piele caracterizate prin ciuperci, pete...dezvoltate doar pe o anumita parte a corpului.....aa normal numai ca acestea au aparut din nou dupa un anumit timp |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de regula la acelasi medicament fabricat de diverse companii diferenta o da cantitatea de substanta activa din compozitie. Pt ca intr-unele nu e tocmai cea de pe eticheta.
de ex eu imi tratez durerile de cap cu ibupofrenul dar cel de la Advil, sint foarte multe brand-uri insa ar trebui sa iau o pastila sau 2 in plus ca sa aiba acelasi efect ca una de la Advil desi pe ambalajul tuturor scrie ibuprofen 200mg. ne-am inteles unde-i diferenta? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cand cer un medicament ii zic farmacistei in afara de firma x sau doar de la firma y , daca aveti bine, daca nu chiar nu cumpar
nu mi se pare tupeu, cred ca sunt banii mei si nimeni nu poate sa mi zica mie de la ce firma sa iau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) asa cum exista cosmetice care au aceleasi ingrediente dar unele sunt mai bune asa e si la medicamente. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 01:10 PM |
|