IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
bebe_maria
post Jan 20 2008, 09:47 AM
Post #71

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

afobia si cum a scapat prietena ta de semne?
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Jan 20 2008, 12:56 PM
Post #72

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

cookie , chiar azi noapte ma gandeam sa deschid un topic in legatura cu asta .. pro sau contra fondului de ten.

bebe_maria , cu dermatix.

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 01:17 PM
Post #73

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Afobia, si a facut si peelinguri chimice? Ca am vazut ca vorbeai despre asta.

Cookie, poti sa folosesti cu incredere fdt, atat timp cat este foarte de calitate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exista si un topic cu fdt necomedogen.
Btw, cati ani ai? Pari micuta din poza ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2008, 01:19 PM

+Quote Post
cookie
post Jan 20 2008, 01:22 PM
Post #74

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,965

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am 19 ani.par micuta datorita coditelor... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mi-am luat un fond de ten de la maybelline,acuma sa ma dau,sa nu ma dau...am intalnire diseara si cred ca ma dau,ca de'..

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 01:25 PM
Post #75

V.I.P.

Eu zic sa nu folosesti Maybelline. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa m-am procopsit eu cu probleme.

+Quote Post
afobia
post Jan 20 2008, 01:27 PM
Post #76

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

nu , ca i s-au parut prea scump alor ei , insa am habar de acnee si de ce se poate face si de gaurele si etc pentru ca am incercat sa o sustin pe alina , prietena mea , si impreuna ne interesam peste tot , pe net , pe la doctori , despre acest subiect asa ca d'asta mai stiu una alta ..

prietena mea nu si a facut peeling chimic insa doctorul ei i a spus ca pentru cicatrici sa mearga la doamna doctor leventer.domnul doctor ioan nedelcu a scapat o dupa 4 ani de chin , de stafilococul ala .. si fusese saraca peste tot , pe la vreo 5 dermatologi + la institutul cantacuzino (care acel vacccin i a provocat si o mai mare problema pe fatza si a renuntat la el) si dupa aia , prin intermediul unei cunostinte de al mamei prietenului fratelui meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care a avut vitiligo si care a fost tratat de domnul doctor ioan nedelcu , de aici a ajuns alina la el si a scapat intr un final (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 20 2008, 01:30 PM
Post #77

Musafir

eu am maybelline ..pure make up ...mi l-am luat ca are chipurile 50% apa...si trebuia sa se intinda bine pe fata mea scorojita ocazional.uneori vara ..cand sunt bronzata nu pun fond de ten..si nu am vazut vreo ameliorare....but then again..depinde de la ten la ten.cauta si tu lista aia cu subst comedogene si apoi uita-te ce contine al tau.pure make up asta are vreo 3 subst dubioase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 01:36 PM
Post #78

V.I.P.

Afobia, frumos din partea ta ca ai sustinut-o!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si a fost atat de bun pt ea gelul asta Dermatix, i-au trecut complet semnele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu proclam campanie anti-Maybelline produse pentru piele, dar cum a spus si Rozy depinde totusi de fiecare persoana.
Rozy, tu chiar crezi toate marketing-urile astea?! Mai bine pui tu 50% apa intr-un fdt si iti iese cu siguranta ceva superior calitativ! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2008, 01:38 PM

+Quote Post
Andu19
Post #79

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

ce fel de stafilococ a avut prietena ta afobia ?
ps: sapt viitoare o sa ma duc sa fac si yo niste analize la cantacuzino ... :|

+Quote Post
botic_mic
Post #80

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,083

hey girliez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sunt noua pe forum.. si voiam sa va intreb.. ati folosit cumva creme de la Roc ? :-s
am auzit k ar fi bune.. si voiam sa incerc.. voi ce ziceti ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:30 AM