IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
lizuca
post Jul 24 2008, 12:08 AM
Post #701

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,197

kary stii cumva ceva si ptr comedoane?

puncte albe
Go to the top of the page

+Quote Post
redneck
post Jul 24 2008, 12:21 AM
Post #702

Contaminat
*

Member No.: 4,195

ok inteleg .. mai am o intrebare. pe langa cura de alge si masca cu alge .. e vreo probema daca as folosi si masca cu aspirina ? in timpul zilei .. sau dupa ce mam spalat de masca cu alge ? sau nu prea ar fi bine sa le combin asa ?

+Quote Post
kary_pink
post Jul 24 2008, 09:57 AM
Post #703

Musafir

Pentru puncte albe fetele recomandau uleiul de migdale. Eu l-am folosit o perioada si nu am vazut nici un efect si am renuntat la el. Poate trebuie folosit timp mai indelungat. Tot fetele recomndau scoaterea lor cu un ac subtire sterilizat. ( si eu fac asa la cele mari si nu-mi raman cicatrici)

Redneck eu nu cunosc masca cu alge, nu stiu ce contraindictii are. Daca e naturala nu vad de ce nu ar merge dupa aplicarea ei si masca cu aspirina. Aplica si tu masca cu alge la 10 dim si masca cu aspirina la 6 seara. ( ora era un exemplu)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
redneck
post Jul 24 2008, 02:13 PM
Post #704

Contaminat
*

Member No.: 4,195

mersi frumos karry. de maine ma pun pe treaba cu masca aia cu aspirina sa vad ce e de capu ei

+Quote Post
Daniela25
post Jul 24 2008, 03:20 PM
Post #705

Contaminat
*

Member No.: 4,320

Buna ziua!

Intrebare pentru cine poate sa-mi raspunda:

Am fost la dermatolog si mi-a dat un tratament pentru acnee(pe frunte imi apar mai mult in timpul verii f multe punctulete mici si rosii).Tratamentul il fac cu : retin A, alternativ cu sebium gel gommant - la 2 zile;sensibio ds crema pe toata fata- dim si seara;sensibio gel moussant - dim si seara;crema colorata, la iesire afara din casa;roseliane lapte demachiant - seara.
Problema este ca de cateva zile de la inceperea tratamentului, fata imi este ff uscata, ca un burete, si mi se ia pielea, parca sunt dupa bronzat.
Cine poate sa-mi dea un sfat, sau cine a mai facut asa fel de tratament?
Multumesc.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 24 2008, 04:08 PM
Post #706

Musafir

Daniela ai nevoie de o crema foarte hidratanta pentru ca tenul tau se simte agresat. Am patit si eu asa ceva, pentru ca foloseam prea multe produse pentru combaterea acneei (cre deobicei usuca pielea) ma cojeam toata pe fata. De cand folosesc crema hidratanta nu intampin probleme.

Tu folosind retin poti avea si o reactie doar de la acesta...Se stie ca retinul poate usca foarte mult tenul de asta fetele il recomandau o data la doua seri.

+Quote Post
lizuca
post Jul 24 2008, 10:27 PM
Post #707

Contaminat
*

Member No.: 4,197

si mie mi se cojea fatza saptamana trecuta ptr ca la masca cu aspirina inloc sa pun apa am pus lotiune astrigenta, nu am mai folosit masca cu aspirina deloc cateva zile si mi`am apicat noaaptea o crema mai grasa de la garnier si mi`a trecut:P

si o infuzie cu musetel ajuta

+Quote Post
Cindy
post Jul 25 2008, 02:17 AM
Post #708

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kary, foarte tare!! Chiar e un progres cu adevarat vizibil! Ma bucur mult pentru tine! Si tine-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Desi pana acum nu prea te vazusem pe topicul asta...

Atunci, intr-un moment de confesiune sa arat si eu cu ce ma confrunt de mult timp. Mda, sper sa apreciati curajul.
Si after, cu the "mask" on, care a devenit un fel de parte intrinseca a mea.
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag068n.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag037_1n.jpg)

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag032n.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag033n.jpg)

Nu se vede bine...

+Quote Post
Daniela25
post Jul 25 2008, 11:36 AM
Post #709

Contaminat
*

Member No.: 4,320

QUOTE(kary_pink @ Jul 24 2008, 05:08 PM) *
Daniela ai nevoie de o crema foarte hidratanta pentru ca tenul tau se simte agresat. Am patit si eu asa ceva, pentru ca foloseam prea multe produse pentru combaterea acneei (cre deobicei usuca pielea) ma cojeam toata pe fata. De cand folosesc crema hidratanta nu intampin probleme.

Tu folosind retin poti avea si o reactie doar de la acesta...Se stie ca retinul poate usca foarte mult tenul de asta fetele il recomandau o data la doua seri.

Kary, eu folosesc retin a alternativ cu gomajul, o data la doua zile(dupa schema dermatoloagei), asa cum spui si tu.Deja ma dispera cum arat si de doua zile nu am mai iesit din casa, parca mi se descompune fata.Azi m-am dat cu ulei de ricin si parca, parca e mai bine.Din pacate dr e in concediu si nu pot sa dau de ea.Dar cand vine...........
Ce fel de crema hidratanta folosesti?

+Quote Post
kary_pink
post Jul 25 2008, 12:43 PM
Post #710

Musafir

Sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , chiar ma intrebam pe unde esti. Pai eu nu prea am fost activa la topicul asta pentru ca eram plina de pobleme din cauza acneei si nu-mi place mie sa ma plang prea mult. Va citeam si tineam cont de sfaturi. Multumiri speciale pentru masca cu aspirina!

Acum imi permit sa ma bag in seama pe aici pentru ca am ajuns sa am rezultate cu mine insumi...

Din poze eu nu-mi dau seama de nimic, se vede prea in ceata. In schimb admir sprancenele tale. Sunt pur si simplu wowwwwwwww (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Daniela eu folosesc crema de la Eisenberg pentru ten uscat, mi-a fost recomandata tocmai pentru ca hidrateaza foarte foarte bine si desi eu am ten mixt/gras aceasta crema nu-mi ingrasa fata. Costa in jur de 40 de euro si are termen de valabilitate 6 luni dar vreau sa spun ca desi eu o folosesc zilnic ajunge fix 6 luni. Chiar mi-a ramas putin dintr-una. Si este si foarte igienica pentru ca este in forma de tub si iti poti lua din ea atat cat ai nevoie fara sa-ti bagi degetele in ea. (scuzati ultima expresie nu foarte delicata)

Este gresita ideea ca daca ai ten gras trebuie sa folosesti doar produse pentru un astfel de ten. Pentru ca fata ta are nevoie de echilibru si nu doar de produse care sa o agreseze.

+Quote Post

135 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:18 PM