![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet ce pot eu observa e ca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ai nicte ochi superbi si un ten curat!
M-am decis sa-mi iau effaclar K dar nu stiu unde gasesc gama La roche posay (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sensiblu
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Kary, multumesc de raspuns.De unde ai cumparat crema de care spui?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din Italia dar sunt sigura ca se gaseste si prin magazinele de cosmetice din Romania. Daca nu o gasesti pe asta arunca un ochi la cremele hidratante pe care le recomandau fetele. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,197 ![]() |
sweet esti cumva scorpion? scuze de curiozitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lizuca, sweet e Rac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost ziua ei pe 19. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ce mai, Lizuca? Am fata de scorpie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mersi, Kari si Geo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kari, noroc cu sprancenele, placura pe aici in unanimitate, ca altfel...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geo, La Roche Posay gasesti in toate Sensiblu-urile. Intra pe site-ul lor si da o cautare sa vezi exact in ce farmacii au ce te intereseaza! Kary, ma bucur mult pentru tine ca ai avut rezultate atat de bune!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si spui ca masca cu aspirina te-a scapat de semne? Dupa cum se vede in poze (zona obrajilor), eu cu asta ma confrunt de ceva timp! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
de benzoyl de peroxid ati auzit? soramea are de la neutrogena gel de curatere,crema de zi si crema de seara,,,si cam da rezutlate la el...eu deocamdata ma dau cu zineryt,,,dar nu prea vad mari progrese.Pentru petele de pe spate care crema ar fi buna?ms
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet nu m-a scapat de toate semnele dar clar s-au estompat fata de inainte. Cred ca si crema mi-a venit in ajutor pentru ca hidrateaza foarte bine. Eu una dupa masca cu aspirina si crema am vazut schimbari mari!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,197 ![]() |
ehh am intrebat si eu sweet:P ptr ca jtiu catziva scorpioni care au privirea ca tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:29 PM |
|