![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lizuca, atunci o iau ca pe un compliment. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scorpionii au de obicei o privire foarte profunda, chiar hipnotizanta. De multe ori pot sa identific un scorpion numai dupa privire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tais, da un search cu benzoyl peroxide. S-a scris o groaza despre asta. La noi se gaseste in compozitia Brevoxyl-ului. Foloseste cu incredere functia search, functioneaza! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kary, la noi nu se gaseste crema Eisenberg, sau cel putin din cate stiu eu..Eu folosesc in continuare pentru hidratare A-derma Epithelial si mi se pare super bun. This post has been edited by sweet_girl: Jul 27 2008, 03:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
daca a trecut o luna...si zineryrul nu si-a facut efectul, sa mai continui?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Kary_pink , imi scrii te rog frumos cum se face masca cu aspirina si pentru ce e buna.Stiu ca s-a scris pe forum, dar sincer nu am timp sa caut, fiica-mea e ca scaiul de mine!
Mersi (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o fac din doua aspirine(netamponate) si o lingurita iaurt/apa. Le las pur si simplu sa se dilueze sau le pisez. Apoi aplic pasta formata pe fata si o las cel putin 15 minute. Este buna pentru cosuri si urmele lasate de acestea.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Eu o fac din doua aspirine(netamponate) si o lingurita iaurt/apa. Le las pur si simplu sa se dilueze sau le pisez. Apoi aplic pasta formata pe fata si o las cel putin 15 minute. Este buna pentru cosuri si urmele lasate de acestea. Si inainte de clatire se umezeste putin si se maseaza fata cu varfurile degetelor, se simt microgranulele pe fata, are rol exfoliant, indepartandu-se celulele moarte. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,189 ![]() |
O crema gen Retin A, Brevoxyl etc, care sa nu fie fotosensibilizanta nu stiti? As vrea sa folosesc ceva cat de cat usor, pentru vara, si sa n-am probleme daca stau la soare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Luluta, cam toate, ca sa nu ma arunc si sa spun toate, tratamentele antiacneice sunt fotosensibilizante. Eu nu stiusa fie vreuna care sa nu aiba "proprietatea" asta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 3-August 08 Member No.: 4,403 ![]() |
eu folosesc de vreo 2 saptamani zineryt si sunt multumita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca mai am cosuri dar nu ca inainte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e interesanta ideea cu aspirina... o s-o incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
am tot citit pe si aici dar si pe diverse forumuri despre sebium h20-demachiant si despre sebium crema matifianta-baza de machiaj.
stie vreuna dintre voi sa-mi spuna mai multe? eu mi le-as cumpara pentru ca folosesc fond de ten de obicei si ar fi indicat sa folosesc o baza buna de machiaj si un demachiat la fel. ideea e ca nu stiu daca vor face bine tenului meu care desi are tendinta de a se ingrasa o ia razna daca folosesc vreun produs nepotrivit. aaa...da. cred ca ar trebui sa zic ca am avut acnee si am scapat de ea cu isotrexin, un produs preparat, pimafucort...si cam atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum mai folosesc isotrexin la nevoie, dar a mers asa de bine prima oara incat acum nu mai e nevoie sa apelez la el prea des, produsul preparat pe timpul noptii si apa termala cand am chef. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:04 PM |
|