IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
geoo
post Aug 8 2008, 01:35 PM
Post #741

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(rozy @ Aug 7 2008, 11:26 PM) *
asa....sa zic eu:fata mea arata din ce in ce mai bine,dar nush sigur daca numai de la BHA,probabil e si meritul anticonceptionalelor (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
oricum,mie mi se jumuleste fata de la BHA,banuiesc ca asta e si ideea.dau cu crema,dar mai si intrerup din cand in cand.deci e bine
multam inca o data Geo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rozel, sa folosesti o crema hidratanta! Recomand de la Roche P. crema hidratanta si matifianta (cu complimente de la Sweet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )!
P.S. Cu mare placere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Aug 8 2008, 01:57 PM
Post #742

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am o colega la vreo 26-27 de ani care in vara asta s-a pomenit cu acneea pe care n-a avut-o niciodata.
Fata si spatele pline de cosuri. Azi a venit foarte incantata sa-mi spuna ca a cumparat http://www.proactiv.com/ si numai dupa o singura folosire se vede o imbunatatire si asa-i, fata ei arata mult mai bine

+Quote Post
Philia
post Aug 8 2008, 02:09 PM
Post #743

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

M-a invatat si pe mine o cosmeticiana un secret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) atunci cand vezi ca apare un cos, pune un pic de unguent cu tetraciclina si in cateva ore se coace si se extrage foarte frumos.
Am incercat si eu, iar de seara pana dimineata cosul era gata.
Stiu ca ar trebui folosita decat eritromicica in tratamentul acneei, insa daca pui doar pe zona unde se vede ca vrea sa iasa monstrul e super eficienta!
La mine dura cateva zile pana sa se coaca monstrul si arata tare inestetic. Acum am descoperit minunea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cat despre Proactiv, poate la voi e alta calitate. Cunosc si eu persoane care l-au folosit si era apa de ploaie.... Cine stie...

+Quote Post
flirtationship
post Aug 8 2008, 02:47 PM
Post #744

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,406

a folosit cineva asta? sau orice alt produs din gama tea tree oil - body shop?
http://www.thebodyshop.com/bodyshop/browse...ctId=prod170266

+Quote Post
redneck
post Aug 8 2008, 06:10 PM
Post #745

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,195

vreau si eu un sfat. ce le fac la chisturile mari dureroase si tari ? e ok sa le dau cu crema cu tetraciclina ? 3 dermatologi am consultat pana acum toti au dat gres .. ba chiar cred ca au facut experimente pe mine. nu m-as mai duce la niciunu. multumesc.

+Quote Post
Cindy
post Aug 8 2008, 08:13 PM
Post #746

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Geo, mie momentan imi place (impresii imediate dupa folosire, cum imi lasa pielea), mai astept ceva timp sa vad rezultatele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi mult inca o data, raman datoare!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ai incercat si tu crema LRP? Cum ti se pare? Ma bucur daca iti place..Cu Glyconul e totul bine?

Phil, de tetraciclina stiam si eu de muult, am folosit-o la inceputurile stravechi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum nu as mai folosi-o. Cred ca bune sunt si solutiile acelea in tubulete de genul: Stop bouton, care se gasesc cam in toate gamele de dermocosmetice.

Cleo, asa dintr-o data?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 8 2008, 08:26 PM
Post #747

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Cleo si eu am citit si auzit ca proactiv trateaza foarte bine acneea in stadii incipiente, cred ca de-asta a reactionat asa de bine.

+Quote Post
scumpic
post Aug 8 2008, 10:28 PM
Post #748

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Sora mea avea probleme de ani de zile cu acneea si cind a ajuns in State a inceput cu Proactiv care i-a fost foarte bun si il foloseste in continuare. Nu a mai avut nici o problema cu fata de atunci, arata foarte bine.

+Quote Post
Pastelata
post Aug 8 2008, 11:27 PM
Post #749

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Am impresia ca Proactivul din America e mai bun decat cel care e la noi. Doar impresia...cunosc si eu pe cineva de aici care si-a luat, dar deja nu mai avea aproape nimic, spunea ca-i bun, dar la nimic totu-i bun,zic eu.
Eu voiam sa va intreb daca stiti ceva de chestia aia ce circula pe net, un manual electronic care "te scapa de acnee in 3 zile". Mi se pare o duma, dar ma face curioasa raaau. Puteti gasi adresa daca dati pe google acnee, al 2lea site de la legaturi sponzorizate(asa apare la mine).

+Quote Post
redneck
post Aug 8 2008, 11:37 PM
Post #750

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,195

QUOTE(Pastelata @ Aug 9 2008, 12:27 AM) *
Am impresia ca Proactivul din America e mai bun decat cel care e la noi. Doar impresia...cunosc si eu pe cineva de aici care si-a luat, dar deja nu mai avea aproape nimic, spunea ca-i bun, dar la nimic totu-i bun,zic eu.
Eu voiam sa va intreb daca stiti ceva de chestia aia ce circula pe net, un manual electronic care "te scapa de acnee in 3 zile". Mi se pare o duma, dar ma face curioasa raaau. Puteti gasi adresa daca dati pe google acnee, al 2lea site de la legaturi sponzorizate(asa apare la mine).

am dat eu comanda de asa ceva. la fel am impresia ca e o mare vrajeala .. da la cat de disperat sunt as incerca si cianura doar sami treaca. inca astept sa vina coletul .. au trecut 5 zile .. sper sa ajunga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:10 PM