![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
asa....sa zic eu:fata mea arata din ce in ce mai bine,dar nush sigur daca numai de la BHA,probabil e si meritul anticonceptionalelor (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) oricum,mie mi se jumuleste fata de la BHA,banuiesc ca asta e si ideea.dau cu crema,dar mai si intrerup din cand in cand.deci e bine multam inca o data Geo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rozel, sa folosesti o crema hidratanta! Recomand de la Roche P. crema hidratanta si matifianta (cu complimente de la Sweet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )! P.S. Cu mare placere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am o colega la vreo 26-27 de ani care in vara asta s-a pomenit cu acneea pe care n-a avut-o niciodata.
Fata si spatele pline de cosuri. Azi a venit foarte incantata sa-mi spuna ca a cumparat http://www.proactiv.com/ si numai dupa o singura folosire se vede o imbunatatire si asa-i, fata ei arata mult mai bine |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
M-a invatat si pe mine o cosmeticiana un secret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) atunci cand vezi ca apare un cos, pune un pic de unguent cu tetraciclina si in cateva ore se coace si se extrage foarte frumos.
Am incercat si eu, iar de seara pana dimineata cosul era gata. Stiu ca ar trebui folosita decat eritromicica in tratamentul acneei, insa daca pui doar pe zona unde se vede ca vrea sa iasa monstrul e super eficienta! La mine dura cateva zile pana sa se coaca monstrul si arata tare inestetic. Acum am descoperit minunea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cat despre Proactiv, poate la voi e alta calitate. Cunosc si eu persoane care l-au folosit si era apa de ploaie.... Cine stie... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
a folosit cineva asta? sau orice alt produs din gama tea tree oil - body shop?
http://www.thebodyshop.com/bodyshop/browse...ctId=prod170266 |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,195 ![]() |
vreau si eu un sfat. ce le fac la chisturile mari dureroase si tari ? e ok sa le dau cu crema cu tetraciclina ? 3 dermatologi am consultat pana acum toti au dat gres .. ba chiar cred ca au facut experimente pe mine. nu m-as mai duce la niciunu. multumesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, mie momentan imi place (impresii imediate dupa folosire, cum imi lasa pielea), mai astept ceva timp sa vad rezultatele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi mult inca o data, raman datoare!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ai incercat si tu crema LRP? Cum ti se pare? Ma bucur daca iti place..Cu Glyconul e totul bine? Phil, de tetraciclina stiam si eu de muult, am folosit-o la inceputurile stravechi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum nu as mai folosi-o. Cred ca bune sunt si solutiile acelea in tubulete de genul: Stop bouton, care se gasesc cam in toate gamele de dermocosmetice. Cleo, asa dintr-o data?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cleo si eu am citit si auzit ca proactiv trateaza foarte bine acneea in stadii incipiente, cred ca de-asta a reactionat asa de bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sora mea avea probleme de ani de zile cu acneea si cind a ajuns in State a inceput cu Proactiv care i-a fost foarte bun si il foloseste in continuare. Nu a mai avut nici o problema cu fata de atunci, arata foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Am impresia ca Proactivul din America e mai bun decat cel care e la noi. Doar impresia...cunosc si eu pe cineva de aici care si-a luat, dar deja nu mai avea aproape nimic, spunea ca-i bun, dar la nimic totu-i bun,zic eu.
Eu voiam sa va intreb daca stiti ceva de chestia aia ce circula pe net, un manual electronic care "te scapa de acnee in 3 zile". Mi se pare o duma, dar ma face curioasa raaau. Puteti gasi adresa daca dati pe google acnee, al 2lea site de la legaturi sponzorizate(asa apare la mine). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,195 ![]() |
Am impresia ca Proactivul din America e mai bun decat cel care e la noi. Doar impresia...cunosc si eu pe cineva de aici care si-a luat, dar deja nu mai avea aproape nimic, spunea ca-i bun, dar la nimic totu-i bun,zic eu. Eu voiam sa va intreb daca stiti ceva de chestia aia ce circula pe net, un manual electronic care "te scapa de acnee in 3 zile". Mi se pare o duma, dar ma face curioasa raaau. Puteti gasi adresa daca dati pe google acnee, al 2lea site de la legaturi sponzorizate(asa apare la mine). am dat eu comanda de asa ceva. la fel am impresia ca e o mare vrajeala .. da la cat de disperat sunt as incerca si cianura doar sami treaca. inca astept sa vina coletul .. au trecut 5 zile .. sper sa ajunga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:10 PM |
|