IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
monicutzaaa
post Aug 9 2008, 02:44 PM
Post #761

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,443

ok..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..nu mi-am dat seama ca se preia mesajul de deasupra..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

multumesc pt primire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2008, 02:46 PM
Post #762

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lotiunea, de fapt un dezinfectant, nu cred ca ar trebui folosita prea des! Contine rivanol, alcool, ingrediente de baza!!
Spui ca ai pielea grasa, te-ai gandit ca si produsele pe care le folosesti contribuie la asta?!
Depinde si de dermatolog si cosmeticiana... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cati ani ai, de curiozitate?

+Quote Post
monicutzaaa
post Aug 9 2008, 02:58 PM
Post #763

Contaminat
*

29, nu sunt totusi o ignoranta in domeniu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intr-adevar conteaza intr-o proportie destul de mare nivelul de pregatire al celor 2. Nu am de gand sa folosesc tratamentul pe termen lung, ci doar pana se estompeaza si eventual atunci cand voi mai avea probleme locale (nu generalizate) voi aplica decat pe pustula. In paralel, merg si pe o dezintoxifiere a organismului, ceva naturist de la hofigal. Din cate stiu si asta ajuta f mult.

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2008, 03:41 PM
Post #764

V.I.P.

Ajuta si tratamentele interne, intr-adevar.
Tu faci acum ce vrei, eu iti recomand sa mai citesti pe aici si poate te decizi sa te orientezi si spre alte produse! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ai mai multe atentie si la ingrediente, nu merge numai dupa recomandari! Mie nu mi se par deloc ok ingredientele din ceea ce tu folosesti, dar nah decizia iti apartine.

+Quote Post
monicutzaaa
post Aug 9 2008, 05:05 PM
Post #765

Contaminat
*

Da..e parerea ta si o respect..

Pe de alta parte, am pus in balanta efectele nocive clare, evidente ale antibioticelor prescrise de medic (klacid) si nu numai si eventualele efecte adverse ale acestei creme..e relevant rezultatul...

Pe de alta parte, daca ai avut probleme cu acneea si ai reusit sa scapi de ea, spune-ne si noua ce ai folosit tu si care crezi ca ar fi solutia. Mi se pare mult mai in regula sa vii cu o propunere, din moment ce consideri ca ceea ce am expus eu nu e in regula, cred ca ai trasa o linie pozitiva si care intr-adevar poate fi urmata.

Pe curand.

+Quote Post
Philia
post Aug 9 2008, 05:08 PM
Post #766

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Moni, citeste topicurile legate de acnee si o sa vezi ca sunt foarte multe sfaturi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 9 2008, 05:12 PM
Post #767

Musafir

Cam tupeista matale, monicutzaaa! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai ales pentru o noua venita. Si asta n-are nimic de-aface cu discutiile in contradictoriu, care binenteles ca au loc si pe acest forum.

+Quote Post
monicutzaaa
post Aug 9 2008, 05:18 PM
Post #768

Contaminat
*

e vorba de tupeu???

Nu mi se pare nimic nepotrivit in ceea ce am enuntat. Consider ca o propunere pertinenta din partea cuiva e binevenita si nu cred ca are legatura cu faptul ca sunt proaspata pe forumul asta, e vorba de libertatea de exprimare.

In orice caz, intentia mea a fost ok si pana la urma e tot ce conteaza.

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2008, 05:57 PM
Post #769

V.I.P.

Monicutza, am spus in repetate randuri ce am folosit si ce mi-a placut, dar mi se pare mai ok sa citesti tu si sa alegi ce ti se potriveste mai bine, din toate sfaturile de aici (foarte numeroase de altfel)!
Eu ti-am explicat doar ca ingredientele nu sunt bune! Se stie ca NU este bine sa te dai cu alcool pe fata, sapunurile sunt prea agresive, Bebe ti-a explicat cu corticosteroizii, concluziile le tragi singura. Noi am avut intentie buna, din moment ce ti-am explicat aceste lucruri, pe care le stiam deja de mult timp.

This post has been edited by sweet_girl: Aug 9 2008, 05:59 PM

+Quote Post
flirtationship
post Aug 9 2008, 07:04 PM
Post #770

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,406

pana la urma....e treaba ei ce foloseste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai ales ca e asa de convinsa ca-i face bine.
se pare ca ea nu e de parere ca nu e bine sa folosesti acool sau sapun (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:03 AM