![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
de tea tree oil de la the body shop ce ziceti?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
helloo..unde sunteti fetelor?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apar ele; e simbata seara, o fi iesit la vreun suculete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe mine ma amuza Tais, ca ne tot intreaba daca am auzit de X si de Y, atat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu stiu cum e tea tree oil de la The Body Shop, dar banuiesc ca poti sa il incerci, doar local si fara sa abuzezi, sa nu iti arzi pielea. Eu de la The Body Shop am incercat doar o masca, care mi s-a parut cam cu efect 0. |
|
|
![]()
|
|
:)mersi
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Nici eu nu am folosit tea tree de la The Body Shop (am impresia ca e diluat), in schimb l-am testat pe cel de la Fares si mi s-a parut apa de ploaie. Acum am achizitionat ulei de tea tree pur si nici despre asta nu pot spune ca exceleaza, cred ca cel mult ar putea ajuta in cazul cosurilor mai micute, insa i-am gasit alta intrebuintare:foarte eficient pentru piscaturile de insecte sau pentru bubitele care apar dupa epilat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Raman totusi adepta tratamentelor clasice pe baza de antibiotic, acum vreau sa incerc clindamicina ca Zyneritul nu-si mai face efectul. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut uleiul de tea tree, insa nu-mi amintesc rezultate exceptionale. Il foloseam mai mult pt dezinfectarea locului lezat.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,195 ![]() |
numai tin minte exact cine intreba despre siteul acela care te scapa de cosuri in 3 zile. stiu doar ca iam spus ca am dat eu comanda si astept sa vina ... ei bine a venit ma asteptam la cea mai mare teapa da' am fost surprins sa vad ca nu e asa. chiar sa ocupat cineva de manualul asta electronic .. de maine ma apuc de ce scrie pe acolo .. pentru inceput pot sa va / iti spun ca nu e teapa.nu primeste vreun cartof in colet sau altceva. e vorba despre acnee despre cum ai putea sa o tratezi si ma rog alte informatii.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Eu intrebam:) De-abia astept sa vad ce scrie, si eu ma gandeam la o teapa.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io sincer nu cred sa scrie ceva revolutionar ce n-am mai auzit deja in cartea aia.
Daca maine ma apuc sa scriu o carte bazata pe tot ce am citit in acest topic de la inceputurile lui pana acum, sunt sigura ca o sa fie una din cele mai tari carti scrise despre subiect. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:38 PM |
|