IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
mango
post Sep 6 2008, 03:25 PM
Post #831

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca problemele mele cu tenul sunt legate de o dereglare hormonala sau microchisturi pe ovare. Am facut dozarile hormonale si valoarea testosteronului a iesit cam mare iar acum urmeaza sa fac o ecografie a ovarelor. Dar in cazul in care se adevereste ceea ce banuiesc deja nici nu ma gandesc sa recurg la antibebe, mai ales Diane care stiu ca sunt foarte puternice si dau multe efecte nedorite. Ma gandesc serios sa incerc un tratament naturist pe baza de gemoderivate(zmeur, nuc, coacaz negru), mi se pare mult mai safe asa.

Pastelata, ce bine de tine ca ai scapat de stresul cosurilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Cunosc senzatia, in momentele in care tenul meu arata mai bine, ma simteam asa relaxata, parca aveam si alt chef de viata...
Go to the top of the page

+Quote Post
redneck
post Sep 6 2008, 03:34 PM
Post #832

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,195

zici bine mango in ultimul paragraf al postului .. ce nas da sa scap si eu de asta.

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2008, 03:52 PM
Post #833

Musafir

mai,la mine singurul efect nedorit a fost o accentuare a celulitei (ceea ce nu e asa de grav). deci nu stiu la ce te referi tu cand zici efecte nedorite. in orice caz,daca te apuci de tratamentul naturit,tine-ma la curent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
aa,si Pastelata....dintre Diane si Roaccutane,tind sa cred ca cel din urma ar putea avea efecte mai nasoale. am citit ambele prospecte si... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) eu cand i-am zis dermatologului de roaccutane s-a uitat asa (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) la mine,si mi-a zis ca ea nu prescrie asa ceva,ca are mult prea multe reactii adverse

+Quote Post
redneck
post Sep 6 2008, 03:59 PM
Post #834

Contaminat
*

rozy din ce am citit si eu.. efecte nedorite ziceam de cefalee, crestere in greutate, cum ai zis si celulita, greata, plus ca am inteles ca dupa ce se intrerupe tratamentul recidiveaza. deci un fel de dependenta.
pentru ca mia spus dermatologul ala ca ar putea sami administreze diane, am aflat cate ceva despre ele si ma gandeam si la vreo problema in a avea un copil sau ceva de genul.
astept sa treaca weelendul mai repede sa consult un alt dermatolog.

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2008, 04:03 PM
Post #835

Musafir

si repet,chiar si un endocrinolog ar putea fi bun....ca ala stie mai bine cum e cu hormonii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
redneck
post Sep 6 2008, 04:05 PM
Post #836

Contaminat
*

am notat. mersi.

+Quote Post
mango
post Sep 6 2008, 04:26 PM
Post #837

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

QUOTE(rozy @ Sep 6 2008, 02:52 PM) *
mai,la mine singurul efect nedorit a fost o accentuare a celulitei (ceea ce nu e asa de grav). deci nu stiu la ce te referi tu cand zici efecte nedorite. in orice caz,daca te apuci de tratamentul naturit,tine-ma la curent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pai, rozy, cred ca tu esti un caz fericit ca ai scapat doar cu celulita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...efecte nedorite ca: luat in greutate- si nu e vorba de 2-3 kg nevinovate ci de cate 8-10- probleme cu ficatul, colesterol crescut, constipatie, depresie, scaderea libidoului, candidoza si multe altele, vezi ce a scris si emptyg. E foarte posibil ca dupa luni intregi de luat Diane sa nu itzi rezolvi problemele legate de ten si sa trebuiasca sa le schimbi cu altceva sau sa iti ajute doar pe timpul cat le iei si odata intrerupte sa te trezesti cu o explozie de cosuri, cunosc destule persoane care au patit asta. Sa nu intelegi ca vreau sa demonizez Dianele, dar nu pot sa nu tin cont de toate aspectele astea...ma rog e doar o opinie.
Bineinteles ca o sa va tin la curent cu tratamentul naturist ca si eu de abia astept sa-l incep (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2008, 04:30 PM
Post #838

Musafir

eu am sa continui cu ele,pt ca am fost la o noua ecografie si ovarele mele sunt mai mici=> se duc microchisturile.
dar ma intreb oare.....daca dupa ce termin tratamentul nu se formeaza iar chisturile? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cat despre efecte,incercam sa fac o paralela cu Roaccutane

This post has been edited by rozy: Sep 6 2008, 04:31 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 6 2008, 05:25 PM
Post #839

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

rozy, iti scriu ceva la topicul referitor la chisturi ovariene, ca sa nu poluam aici topicu`, ok ? am aceeasi problema ca si tine...

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2008, 05:26 PM
Post #840

Musafir

ok ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:13 AM