IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Andu19
post Sep 6 2008, 05:53 PM
Post #841

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

cine a terminat tratamentu cu roaccutane inafara de EmptyG , a scapat definitiv depinde si de problema fiecaruia ... yo abea astept sa termin ( oricum yo deja vad rezultate dupa 2 zile .. dar cred ca e prea repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) )
Go to the top of the page

+Quote Post
Pastelata
post Sep 6 2008, 06:07 PM
Post #842

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

aa,si Pastelata....dintre Diane si Roaccutane,tind sa cred ca cel din urma ar putea avea efecte mai nasoale. am citit ambele prospecte si... mellow.gif eu cand i-am zis dermatologului de roaccutane s-a uitat asa huh.gif la mine,si mi-a zis ca ea nu prescrie asa ceva,ca are mult prea multe reactii adverse

Pai da, ambele au efecte adverse nasoale, dar Roaccutane-ul macar e bun(si nu te ingrasa:P ), in sensul ca putini sunt cei care au folosit roaccutane si n-au scapat de acnee, pe cand la Diane e mai mult de discutat. Si in general, nu e bine sa umbli la hormoni.

Acum vad ca ii spusesem fetei dulci (cum naiba pun sweet girl la dativ?) ca voi intreba farmacista de ingrediente, am uitat, dar mi-a mai zis dumneaei niste chestii: ca nu foloseste numai produse din farmacie, ci si unele pe care le primeste din Bucuresti (ca nu avea mereu sa prepare), pe care le pune la macerat nu stiu cat timp...e de destul de complicata treaba, cred ca a studiat mult de tot.
Pe la inceputul vacantei au mai inceput sa-mi apara niste cosuri, au trecut, au mai aparut, dar asa, cate 1-2, dar se duc. Si acum vad ca mai am cate ceva, in zona mandibulei.

+Quote Post
rozy
post Sep 6 2008, 06:14 PM
Post #843

Musafir

sa stii ca nu e musai sa te ingrasi de la Diane. si eu nu ma joc la hormoni ca asa am eu chef..de fapt,hormonii mei deja sunt pe campii si eu incerc sa-i aduc la normal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci la mine nu cred ca ar folosi roaccutane...pt ca nu trateaza cauza ..si anume ovarele damblagite (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Sep 6 2008, 06:43 PM
Post #844

Dependent

Member No.: 2,031

OK, am inteles. Spuneam ca in ceea ce ma priveste nu as alege Diane, fiindca diane35 si "impotriva acneei" nu pot fi folosite in aceeasi propozitie daca nu exista si "chist pe ovare"(ceea ce eu NU am). Atat dermatologul, cat si endocrinologul, mi-au spus ca anticonceptionalele se dau doar in caz de chist pe ovare.

+Quote Post
alexa_bubu
post Sep 7 2008, 04:06 AM
Post #845

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,191

fetelor, tot la ajutorul vostru o sa apelez pentru a nu-stiu-cata oara.
nu stiu ce sa ma mai fac cu tenul meu, nimic nu imi mai priese, am crezut ca daca ma intorc in State si scap de poluarea din Romania, o sa mi se duca tot de pe fata, insa nu a fost asa. am mai scapat de cate ceva, dar cosuri si puncte negre si microchisturi pe sub piele am garla.......
acum folosesc lotiunea de la Paula, bha 2%, insa imi jumuleste toata fata si mi se ia pielea si daca mai dau si cu fond de ten, dupa cateva ore, aia sunt...muma padurii.ma dau si cu crema hidratanta de la biderma , cea pentru tenul agresat de tratamente, si cu BHA doar odata la 3 zile. mi-am comandat si apa termala de la Avene sa mai pulverizez pe fata in timpul zilei, poate o mentine mai hidratata.
ce sa mai folosesc?cele care sunteti in SUA sau care sunteti mai in tema cu produsele de aici, ce imi recomandati? cine imi zice si mie ce e MAMA lotion?
sunt dispusa sa dau oricat, numai sa imi mai treaca din monstii pe care ii am pe fata.
apreciez orice sfat, cat de mic.
va pup, fetelor si va doresc multa sanatate.

+Quote Post
Florina
post Sep 7 2008, 10:57 PM
Post #846

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Nu e chiar asa de bine nici cu Roaccutane eu am luat deja de 2 ori au trecut cosurile dar iar apar dupa o perioada oricum nu asa multe. Cu efectele negative nu stiu cum e ca eu desi am luat deja a doua oara sunt perfect sanatoasa. Am luat si anticonceprionale Jasmin care nu is asa puternice ca Diane dar nu m-am ingrasat cred ca chiar am slabit pt ca aveam grija ce mananc ca auzisem ca ingrasa.
Cele care vreti sa incercati Roaccutane mai intai incercati antibiotice mai puternice ca nu au atatea reactii adverse de ex eu am luat Azitrox 500 si m-au ajutat cat de cat
Eu sunt mai bine ca am fost la un peeling si mi-au trecut o parte din cosuri.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 7 2008, 11:02 PM
Post #847

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Florina unde ai facut peelingul?

+Quote Post
Florina
post Sep 7 2008, 11:09 PM
Post #848

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Eu sunt din baia mare si am facut aici. Vad ca tu esti din craiova sigur gasesti acolo ceva dermatolog care face si pelinguri

+Quote Post
Girlish
post Sep 9 2008, 08:50 AM
Post #849

Dependent

From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Ce parere aveti de urmatorul produs?

A mild 95% Certified Organic cleanser that is alcohol and chemical free. Enriched with stimulating organic orange peel oil, calendula and marshmallow that effectively removes perspiration, pollution and excess oils. Leaves the skin feeling soft and fresh.

Ingredients

Organic aloe vera (aloe barbadensis) leaf juice, purified water (aqua), organic safflower (carthamus tinctorius) seed oil, yucca schidigera extract, organic bitter orange (citrus aurantium) extract, natural gum, organic sweet orange (citrus dulcis) essential oil, organic grapefruit seed (citrus paradisi) extract, organic ylang ylang (canaga odorata) essential oil, organic calendula (calendula officinalis) extract, organic chamomile (matricaria recutita) extract, organic marshmallow (althea officinalis) extract, organic olive (olea europaea) extract, organic st johns wort (hypericum perforatum) extract.

Eu momentan folosesc masca de argila o data pe saptamana, demachiant Toleriane care mi se pare ca se consuma cam repede, si local si ocazional Skinoren.

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 12:55 PM
Post #850

Musafir

Am fost ieri la dermatolog si ma gandeam sa va impartasesc si voua ce mi-a zis. Diagnostic: acnee vulgara.
Tratament : skinoren de 2 ori pe zi, dupa spalare cu cleanance de la avene
isotrexin la nevoie ( pe zone mai incapatanate care nu cedeaza la skinoren)
+ vitamine pentru par si unghii de la mertz ( am ceva probleme cu unghiutele )
+ control peste 2 luni.
Sper sa fie ok si sa-mi treaca. Eu am probleme mai mult pe barbie, mi se fac niste acumulari pe sub piele care arata foarte inestetic si se mai si infecteaza din cand in cand. Va tin la curent cu rezultatele.

+Quote Post

135 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th July 2025 - 09:16 AM