IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
geoo
post Sep 15 2008, 12:27 PM
Post #871

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Iar pentru mine Brevoxylul a fost apa de ploaie!
Go to the top of the page

+Quote Post
alinamissy
post Sep 15 2008, 12:30 PM
Post #872

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,973

QUOTE(lizuca @ Jul 8 2008, 01:47 AM) *
aiurea cu acneea asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pe mine ma deranjeaza ca imi apare pe frunte si pe partzile laterale ale obrajilor niste chisturi mici ( sau nu stiu ce sunt alea) cam de marimea unei gamalii de bold........nu le pot scoate ies foarte greu...de la distantza nu se disting dar totusi se simt la pipait si se vad de aproape......care stie cum se cheama macar sa`mi spuna ca sa pot cauta informatzii pe net:((((((

Buna Lizuca,

Si eu ma chinui de la o vreme cu niste bubite, chistulete care imi apar foarte dese pe frunte. Am fost la 2 doctori, unul mi-a zis initial ca de la caldura, apoi tot el mi-a zis ca am dermatita seboreica...desi nu mai avusesem niciodata problemele astea. Si mi-a zis sa astept Noiembrie sa imi faca un peling chimic.

Nu sunt de acord cu asta, mai ales ca in afara bubitelor am tenul relativ curat si era curat si inaintea lor. Asa ca am inceput sa nu ma mai spal cu sapun pe fata, ci cu head&shoulders cu antizinc (ea imi recomandase blue cap, dar nu mi-a placut) si mi-au mai trecut.

Am fost la mare si mi-au trecut de tot de la soare, apoi am revenit in bucuresti si mi-au reaparut....of:(

Sper sa ai mai mult noroc ca mine.

+Quote Post
Florina
post Sep 15 2008, 07:17 PM
Post #873

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

si eu am cosuri din alea mici pe frunte si sunt aproape sigura ca mi-au aparut de la o crema care mi-a ingrasat excesiv tenul asta combinata cu caldura si soarele. Tin minte ca acu cativa ani mi-au aparut tot asa cosuri mici pe frunte tot vara mi-au aparut si tot de la o crema (alta) combinat cu soare.

+Quote Post
mango
post Sep 16 2008, 08:03 PM
Post #874

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Eu cred ca m-am lecuit de stat la soare, dupa ce vara asta m-am trezit cu o explozie de cosuri pe toata fata asa cum nu am mai avut de mult timp...si cand ma gandesc ca n-am stat decat cateva ore la plaja si am folosit si spray pt. protectie...de abia acum si-a mai revenit tenul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
bulina
post Sep 16 2008, 08:11 PM
Post #875

Musafir

Eu m-as gandi mai degraba daca nu cumva le-ai facut chiar de la sprayul de protectie...

+Quote Post
mango
post Sep 16 2008, 08:26 PM
Post #876

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

QUOTE(bulina @ Sep 16 2008, 07:11 PM) *
Eu m-as gandi mai degraba daca nu cumva le-ai facut chiar de la sprayul de protectie...

Dar spray-ul de protectie era non comedogen...si ca sa vezi ce paranoica sunt , desi era indicat pe el "non comedogen", am luat si am verificat fiecare ingredient in parte, rezultat final: spray-ul a trecut testul cu brio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Tenul meu insa, dezastru...

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 17 2008, 04:35 AM
Post #877

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

mango si pe crema mea de protectie solara scria non comedogena si cu toate astea dupa 3-4 ore de la aplicare imi aparusera cateva cosuri. am incercat de mai multe ori si rezultatul a fost acelasi.

+Quote Post
alinamissy
post Sep 17 2008, 11:45 AM
Post #878

Contaminat
*

Fetelor, cred ca ma duc din nou la dermatolog...desi ultimii doi mai mult si-au dat cu parerea.
Ce ma enerveaza ca nu este nici unul in stare sa zica: cred ca ai....Toti zic ca parca ai avea...

macar de mi-ar da niste analize, daca tot nu sunt siguri. Stiu ca nu e moarte de om ce am eu, dar ma deranjeaza estetic.
Nu pot sa pun nimic pe fata, ca este aiurea.....offf

Le tot zica ca mie unele produse cum ar fi Sebium H2O imi fac rau, dar nu, nu inteleg.

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 17 2008, 12:45 PM
Post #879

Musafir

surori mele i au dat de la bioderma, chiar au ajutat o sa treaca peste problema i au disparut si cosurile negre de pe nas, de cand am vazut ca i au disparut cele negre am inceput si eu tratatmentul si nimic, sunt asa de nervoasa, pana acum n am incercat ca stiam ca nu da rezultate dar vad ca ei da.

ea intr o perioada facea cosuri si de la apa termala, asa ca tenul reactioneaza cu totul diferit la ce nu ne asteptam

pt mine cosurile negre de vreo cateva saptamani au devenit o obsesie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
alinamissy
post Sep 17 2008, 02:10 PM
Post #880

Contaminat
*

Macar tu poti sa le scoti cumva si sa scapi de ele...dar daca sunt ca niste brobonele si nu stii nici macar de la ce...

+Quote Post

135 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:17 PM