![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
de ce sa nu-l mai folosesti? ti-a iesit vreun buboi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
primes niste erori pe conturi ... si am postat de 2 ori odata am luat ban ... eh am inteles acu.
ps: in legatura cu stafilococu alb fac tratament de 5 luni naturist , nici yo nu stiu ce sa zic asa multe despre el oricum e mai usor ca cel auriu nu stiu daca o sa imi faca efect dar doctoru acesta naturist la care ma duc e cel mai bun din bucuresti , o sa fac sapt viitoare niste analize la cantacuzino o sa vreau sa fac la cosuri si la glandele sebacee mai trebuie si alceva ? daca stiti sa imi ziceti ms. primes niste erori pe conturi ... si am postat de 2 ori odata am luat ban ... eh am inteles acu. ps: in legatura cu stafilococu alb fac tratament de 5 luni naturist , nici yo nu stiu ce sa zic asa multe despre el oricum e mai usor ca cel auriu nu stiu daca o sa imi faca efect dar doctoru acesta naturist la care ma duc e cel mai bun din bucuresti , o sa fac sapt viitoare niste analize la cantacuzino o sa vreau sa fac la cosuri si la glandele sebacee mai trebuie si alceva ? daca stiti sa imi ziceti ms. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, poti sa-i faci o vizita d-nei doctor Leventer, ca sa te simti tu bine. Ai grija, ca trebuie sa te programezi din timp, dupa cum spunea si afobia. Preturile sunt destul de mari. Mi-amintesc ca eu am dat acum un an jumatate 1 mil pe 5 min de consultatie.
Colega mea, a inceput de ceva vreme sa-si faca anti-vaccinul de la Cantacuzino contra stafilococului auriu si eu observ o evolutie in bine pentru ea. Astept sa termine procedura si va spun daca a scapat de acnee complet. Am incercat si eu Isotrexinul pentru cele cateva cosuri din barba, dar nu pot spune ca face minuni. Tot la capitolul incercari trec si masca cu aspirina. Pe moment mi-a placut cum mi-a lasat pielea, dar acum la o saptamana am fata plina de dermatita si chiar in mai multe zone decat imi aparea de obicei. Parca am citit pe aici ca si Bebe_maria a avut aceeasi reactie la aceasta masca. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
in legatura cu institutul cantacuzino , eu una la prietena mea am observat [si nu numai eu!] ca se infectase mai rau decat era inainte si din cauza asta a intrerupt vaccinul. andu19 , cum il cheama pe doctorul tau ? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, e firesc ca pe masura ce cresti doza de vaccin, sa-ti apara pe fata o eruptie. Important e sa faci tot tratamentul, ca sa vezi efectul. Sper din tot sufletul ca a mea colega sa scape de acnee, mai ales ca nu-i tocmai la varsta adolescentei.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut ca se mai intreaba lumea pe aici de fdt Maybelline pure make-up...si eu l-am avut,l-am folosit,nu mi s-a parut extraordinar,iar acum mi-am luat L`oreal Infailible si mi se pare si mai porcarie,si e si mai costisitor...ma oftic de mor ca am dat atata pe el,mai puneam un pic si`mi luam un revlon,numai ca nu am gasit atunci...ofof...grea alegere si cu fondurile de ten!
Si eu mi-am facut vaccinul antistafilococ si a fost apa de ploaie...tot Roaccutane-ul a dat rezultate.. Va doresc un ten nemaivazut! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...de curat si stralucitor,bineinteles! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
doctoru meu care fac tratamentu il cheama Chirila cred ca ai auzit de el.
ps: ce imi recomandati , ce analize sa fac la cantacuzino inafara de cele la cosuri si la glandele sebacee? |
|
|
![]()
|
|
Andu19 , eu iti recomand sa te duci la domnul doctor ioan nedelcu , indiferent de ce problema ai , du te la el si te rezolva..sau mai asteapta un pic pana ne povesteste roxanica10 de cum reactioneaza prietena ei la vaccinul de la cantacuzino , eu mi am spus parerea , precum si EmptyG si others .vezi ce faci .. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
aham ms in legatura cu vacinurile/injectile alea nu prea as vrea sa fac asa ceva.... nu prea e natural depinde de parerile celorlalti , de ioan nedelcu cum pot da de el in ce zona lucreaza? si daca e asa bun ( sper sa fie ) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu prea am auzit lucruri bune despre ioan nedelcu la sectiunea cu dermatologi ....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:34 AM |
|