![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da da, ai inteles f bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am facut aceeasi fatza cand mi-a spus dermatoloaga schema. Dar looks like it's working
Asta a fost de altfel singura noutate ce am aflat-o de la ea, in rest mi-a zis tot ce stiam deja, parca ar fi citit topicul asta cap coada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O banuiesc ca se inspira din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, dar sincer nu stiu daca mai are acelasi efect daca dai peste crema! Iti dai seama ca crema nu intra total in piele, iar cand te dai cu lotiunea te dai practic peste un strat protector, care impiedica oarecum pielea ta sa beneficieze de toate proprietatile lotiunii!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai nu prea cred sincer, daca folosesti o crema hidratanta ca lumea intra repede in piele si e mai bine ca pielea sa fie hidratata bine cand o supui agresiunii cu lotiunea. Si drept dovada, uite, eu nu resimt PB ca fiind agresiva. Asa ca eu merg pe varianta asta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 20-October 08 Member No.: 5,159 ![]() |
Buna fetelor,
Citesc de cateva zile, despre acnee si experientele voastre...nu am reusit sa parcurg chiar toate paginile(mai ales ca sunt chiar doua sute si ceva cele vechi). Problema mea este ca de luni am inceput si eu cu roaccutane si diane 35 in chiar prima zi a ciclului. Trebuia sa citesc mai atent prospectul si as fi vazut ca roaccutane se ia din a doua sau a treia zi de menstra.Am inceput sa am o parte din reactiile mai mult sau mai putin nocive descrise de voi, dar cea mai mare problema este ca mi s-a oprit ciclul. Astazi a -8a zi sunt intr-o mare dilema, sa mai iau sau nu roaccutane? S-a mai confruntat cineva cu aceeasi problema? Sanii imi sunt foarte mariti si inflamati...si am o scurgere urat mirositoare, sunt putin speriata, iau doza minima de 10 mg. Sa intrerup sau nu? Va rog mult dati-mi si mie un sfat. Multumesc |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea este ca trebuie mergi repejor la un medic, el trebuie sa-ti dea cel mai bun sfat. Nu sta pe ganduri, fuguta!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
sweet,ma poti ajuta si pe mine cu o parere ,pls.
am fost in bulgaria si mi s-au lipit de mana niste dermatocosmetice de la ei, Thalloderma. mi-am luat o masca pt ten gras cu probleme si whitening lotion cu AHA. dc ai timp sa te uiti un pic pe ingrediente,pls. masca : kaolin,propylene glycol,glycerin,alcohool,zinc oxide,aqua,camphor,boric acid,sulfur,menhol,salicylic acid,benzoic acid. masca se lasa pe fata toata noaptea . imi e cam teama ca stiu ca vorbeati despre sulf ca ar fii comedogen cu toate ca mie imi daduse o doctorita produse plexion ,care contin sulf. pls,daca ai timp sa- mi zici si mie ce crezi ? tu ai mai folosit pana la urma contractubex? mango,cum este crema cu clyndamicina?da rezultate? multumesc mult fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by caitriona: Oct 21 2008, 12:34 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, m-am uitat acum pe igredientele continute de masca, dar nu mi se par foarte ok impreuna. Masca mi se pare ca ar fi prea agresiva, iritanta! Kaolin este argila. Camphor si menthol sunt iritante. Nu mai spun de faptul ca are alcool! De asemenea, are propylene glycol, un ingredient destul de controversat. Problema este ca e si al doilea ingredient din produs, deci in cantitatea aproape cea mai mare! Sulful este iritant, sensibilizeaza pielea si are un pH mare, ceea ce ar putea favoriza proliferarea bacteriilor. Acidul salicilic este bun, dar in compozitia asta e deja prea mult! Mie nu imi suna foarte buna lista de ingrediente..Daca vrei sa o folosesti, macar nu o tine toata noaptea, ci 10-15 minute, ca pe o masca normala. Poate nu o sa resimti agresivitatea ei daca reduci timpul de actiune.
Ai grija si cu whitening lotion, sa nu ramai cu pete sau sa fie prea vizibila diferenta pe fata. Eu folosesc si acum Contractubex. Nu pot sa imi dau seama de efectele lui foarte bine, asa se intampla cand folosesti mii de produse. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar efectele in asamblu sunt destul de bune, cred eu. Angel, in mod sigur nu o resimti ca fiind agresiva, dar nu stiu daca asta e neaparat principalul efect scontat. Lotiunea exfolianta elimina celule moarte de la suprafata pielii, iar pentru asta trebuie sa fie aplicata pe pielea curata. Functioneaza aproape la fel ca o lotiune/crema gomanta (doar ca actioneaza si in profuzime continand BHA), exfolierea fiind insa chimica, nu mecanica ca in cazul lor si in concluzie mai putin agresiva. Dar la fel ca si in cazul lor, trebuie aplicate pe o pielea bine curatata pentru a actiona optim. Parerea mea.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Angel, merci pentru raspuns si chiar imi pare rau ca nu functioneaza lotiunea conform asteptarilor tale...oricum a avut si efecte pozitive, poate ar trebui sa-i mai dai o sansa totusi, stiu ca procesul de purificare poate dura destul de mult.
Eu nu sunt deloc bine cu tenul, saptamana care tocmai s-a incheiat mi-a adus in dar o multime de cosuri, unele mari si dureroase situate in zona barbiei, altele pe frunte(chiar "ma laudam" ca fruntea mi-era curata..se pare ca s-a spulberat si iluzia asta). E adevarat ca mi-a fost sila sa ma mai dau cu fond de ten asa ca am folosit doar o pudra de la Bourjois insa nu stiu daca asta e cauza aparitiei cosurilor. Dalacin-ul(solutia pe baza de clindamicina) nu pot sa zic ca nu da rezultate, dar drept sa spun eu ma asteptam la cu totul alt efect, si anume sa usuce cosurile si sa reduca inflamatia incat acestea sa se retraga cu coada intre picioare (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) (asa cum se intampla in cazul Zynerith-ului)...ei bine, Dalacin-ul in mare parte aduce mizeria la suprafata, le "coace", se formeaza acel cap alb si deci trebuiesc stoarse (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . Saptamana asta merg sa fac ecografia la ovare si mai mult ca sigur ca imi vor propune antibebe de care eu nici nu vreau sa aud. Nush da' eu chiar m-am saturat, am obosit sa tot caut creme si solutii si sa tot carpesc pe ici pe colo... probabil ca trebuie o masura radicala si cred ca o sa ma apuc de Retin (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Ah si n-am mai apucat sa testez vitamina A ca m-am uitat la termenul de garantie si era expirata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pup toate fetele si va doresc un ten de bebe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
O pudra f buna pt tenurile noastre este Clinique Stay Matte (pt mine cel putin e f buna) iar ca fond de ten, tot la Revlon raman momentan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu zic ca faci foarte bine ca nu iei anticonceptionale doar pt cosuri, dar asta e doar parerea mea. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
multumesc mult ,sweet ,ca ti-ai facut timp sa te uiti pe ingrediente.am folosit un pic masca dar cred ca este totusi comedo caci mi se vindecau cosurile existente dar apareau altele.offff ,inca una la cosul de gunoi.mie nu cred ca mi-ar fii de folos lotiunea cu BHA caci am niste dischete imbibate cu acid salicilic 2% si mi-a cam scos mizeriile afara......sauo fii de la masca....nici eu nu mai stiu.
asa ca am revenit la prietenul meu peroxidul de benzoil si e muuul mai bine. iar m-am vazut acum cateva zile cu prietena mea care foloseste produse DEUTERIA si are un teeeen.mi-a zis ca demachiantul costa in jur de 30 de ron si crema 170.mi le comand si eu ca nu pot sa rezist tentatiei. mi-a mai zis ca un peeling la dr Nedelcu e 100 ron si treb sa te duci de 6 ori ,la 2 sapt. apropo de monstrii astia care apar cand iti e lumea mai draga ,vineri am avut cununia civila si bineanteles ca si-au facut aparitia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) doamne,o sa mai treaca acneea asta vreodata ? mai am o speranta cu hipnoza .in nov incep sedintele.abia astept sa va povestesc dc da rezultate. va pup si va multumesc caci tare mai sunteti saritoare. niciodata nu va prind cand sunteti si voi pe forum ,mor de ciuda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:08 PM |
|