IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
danutza_ta2000
post Oct 31 2008, 08:55 AM
Post #951

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 5,234

QUOTE(bebe_maria @ Oct 30 2008, 08:55 PM) *
danuta chiar a ajutat unguentul acela la reducerea porilor?
eu nu am auzit de tratamentul de care zici tu dar tine-ne la curent te rog, eu stiam ca momentan peelingul cu laser e cel care are rezultatele cele mai bune

Da chiar ajuta la reducerea porilor si a cantitatii de sebum. Este un gel care costa cam 50 de RON.Eu l-am folosit la recomandarea unei farmaciste care avea si ea probleme cu tenul si mi-a placut mult.

Eu mai folosesc si gelul de curatare de la Holly Land de care sunt multumita.(stiu ca intreba cineva despre aceasta gama)
Go to the top of the page

+Quote Post
Girlish
post Oct 31 2008, 01:39 PM
Post #952

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Acum vreo 3 zile m-am trezit peste noapte cu un monstru mare in mijlocul obrazului gen furuncul, doar ca e un cos mare si dureros. Am dat intensiv cu Skinoren si Retin-a, ulei vit. A, dar nimic, acum am aplicat ichtiol. Altceva nu prea mai am pe acasa, ca n-am avut de mult probleme. Cred ca n-o sa dispara prea curand din peisaj. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vreo sugestie?

+Quote Post
Roxana_
post Oct 31 2008, 02:41 PM
Post #953

Musafir

Mai era una, dar e cam agresiva: te freci cu un catel de usturoi pe cos.

+Quote Post
angeldust
post Oct 31 2008, 03:25 PM
Post #954

Musafir

Mai merge si sa il ungi frecvent cu Fucidin. Dar peste noapte tot nu dispare.

+Quote Post
Delphina
post Oct 31 2008, 10:01 PM
Post #955

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Girlish, eternele Brevoxyl si Zineryt nu functioneaza?

Sarumina Angeldust, ce mai faceti mneavoastra? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Delphina: Oct 31 2008, 10:02 PM

+Quote Post
Florina
post Oct 31 2008, 10:41 PM
Post #956

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Astept si eu un raspuns de la voi sau chiar nu a folosit nimeni Boreade 12? Daca ati folosit ce parere aveti de el? Si pt pete ceva bun stiti?

+Quote Post
mango
post Nov 1 2008, 01:22 AM
Post #957

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Girlish si eu as zice Zynerith (in cazul meu a facut minuni, dar din pacate doar pt. un timp) sau oricum ceva pe baza de antibiotic, eu mai foloseam o crema destul de eficienta - Gentalyn Beta - care contine gentamicina si un corticosteroid(betametazon valerat), acesta din urma nefiind indicat a se folosi pe termen lung si pe suprafete mari de piele, insa aplicat ocazional merge.
Dintre remediile pe care le poti incerca /prepara acasa imi vin in minte: argila aplicata direct pe cos si schimbata din 2 in 2 ore, tea tree sau aspirina.

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 1 2008, 01:58 AM
Post #958

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweet si Angel au folosit boreade-12, au scris pe aici parerile, parca Sweet a fost multumita.
Pt pete e bun retin-a sau ceva pe baza de aha, bha cu actiune exfolianta. Insa trebuie sa ai rabdare, nu se vad rezultate decat dupa cateva luni. Sau mai faci un peeling (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 1 2008, 02:24 AM
Post #959

Musafir

Sincer, si uitasem ca am folosit Boreade 12 ai acum imi amintesc de ce: pt ca mie una nu mi-a placut deloc.

Pt pete...e bun retin A dar depinde ce fel de pete.

Delphina, uite si io p-aci ma chinui cu aceleasi probleme. Te asteptam pe la bar sa ne pove cum o mai duci ca f rar te vedem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
caitriona
post Nov 1 2008, 09:49 AM
Post #960

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

fetelor iar o sa va innebunesc cu intrebari.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
in "conditii normale"(daca pot sa le zic asa)tenul meu e ok .dar daca imi e cald,sau frig ,sau ma emotionez sau enervez (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ma inrosesc si se vad petele rosii(semne post acnee).nu inteleg.......asa ,mai ales cand ma trezesc dimineata ,arata bine pielea,intinsa,cat de cat uniforma.care e faza de fapt?petele alea nu vor trece niciodata cu adevarat?sau daca inca sunt rosii pielea e in proces de vindecare?si de ce nu se vad tot timpul?
ar trebui sa nu ma invadeze nici o emotie,sa fiu imuna la tot ce se intampla in jur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cine se mai confrunta cu asa ceva?

bebe,multumesc inca o data ,imi vine sa te (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,daca te-as vedea ,ma uit in continuu pe beautypedia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
doamne ,de ce nu oi fii intrat eu mai demult ca doar fetele au tot vorbit pe aici. stupid me (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th July 2025 - 05:24 PM