![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma confrunt cu asa ceva, dar destul de rar...la mine se manifesta asa: imi apare o blanda rosie care se umfla ca si cum m-ar fi muscat un tantar dupa care in cateva ore dispare daca o las in pace.
Eu mai dau cu apa termala cand patesc asa, dar rezolvare la problema practic n-am gasit |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
hmmm,tare dubioasa pielea asta a mea.cand ma umflu si eu in pene ca arata bine,imi taie craca de sub picioare. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
angel ,tu folosesti apa termala si peste fond de ten? eu am incercar si nu-mi place cum arata tenul dupa.uite ca n-am folosit apa termala de la Uriage(sper sa nu confund)care se lasa pe fata .ce dzeu sa fac ,sa umblu cu apa in poseta? mi-am amintit acum ca vorbeati in trecut de Flavo C.pana la urma merita sau ......?am citit postarile voastre cum ca ar colora punctele negre,dar in afara de asta exista vreo imbunatatire reala?l-a folosit cineva mai multe saptamani?ma tenteaza rauuuu... nu va suparati pe mine daca pun intrebari la care ati mai raspuns.atentionati-ma daca e asa si caut iar.multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Mersi, fetelor, pt idei. Am mai aplicat dimineata masca de la Plante System pe baza de argila alba. Mi-am amintit ca am si argila pudra, deci o sa o testez curand, si aspirina.
Alte creme si solutii nu mai am pe acasa si stau prost cu bugetul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angel ce zici tu pare sa fie un fel de alergie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Poate e vreo lipsa de vitamine? Ai intrebat un medic? Pateam si eu ceva asemanator la buza, mi se umfla, ma durea si apoi in cateva ore se desumfla, fara sa pot asocia asta cu vreun eveniment. Am inceput sa iau remediul homeopat urtica (urzica) si mi-a trecut.
Caitriona si la mine era/este la fel. Canmd ma trezesc tenul e calm, nu se vad pete deloc apoi peste zi daca ma uit in oglinda (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Prima serie mi-au trecut cu peelingul mie, am mai scris pe aici ca de pete am scapat 100% dar apoi mi-au mai aparut cosuri de la care am ramas cu alte pete. Mult mai mici insa mai am din loc in loc. Eu folosesc mereu exfolianti si sper sa se duca incet incet. This post has been edited by bebe_maria: Nov 1 2008, 02:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Pentru pete si eu stiu ca sunt eficiente creme ca Retin A sau cele pe baza de acizi, dar in ultimul timp tot aud vorbindu-se intr-una de gelul de aloe vera...poate o sa vi se para ciudat, insa atata lume il ridica in slavi incat mi-am zis ca e musai sa-l incerc si eu. Oricum petele dispar in timp chiar si fara ajutorul cremelor, cel putin in cazul meu asa a fost.
In rest ce sa mai zic, tenul meu arata acceptabil (pielea compacta, fara pori dilatati in zona T), cu exceptia barbiei...ei bine, acolo e durere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . E clar :probleme hormonale...si astia m-au programat pentru ecografie cel mai devreme la sfarsitul lui noiembrie (unii m-au chemat chiar in februarie 2009 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )...deh, sistemul public de sanatate... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Girlish, eu am de la Roc Gel action rapide, care se aplica direct pe cos. Nu prea am avut ocazia sa il folosesc dar pare bun! Si potrivit ingredientelor. Nu uita si de aspirina.
Florina, eu folosesc Boreade si acum, cred ca am spus cam tot ce se putea despre el. Mie imi face bine, desi nu e miraculos. Nu mai exista nici un produs (fata/par/make-up etc.) pe care sa il fi cumparat de atat de multe ori. Imi place sa experimentez, sunt deschisa la lucruri noi. Mango, intr-adevar se spune ca aloe vera este miraculos, si in cazul cicatricilor. Nu am incercat nimic insa pt ca nu stiu cat de naturale sunt produsele cu aloe vera de la noi de pe piata si in ce concetratii contin aloe vera, pentru a fi eficente. Daca ai o planta, go ahead (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , poti sa iti faci chiar tu niste remedii. Da, asa e, pielea se regenereaza, reinnoieste cam la 28 de zile, de asta este si buna exfolierea, sa stimulam eliminarea celulelor moarte si regenerarea celulara si din acelasi motiv, vedem rezultatele cateodata atat de greu. Caitriona, ma bucur ca ai renuntat la masca. Parea prea agresiva si iritanta. In legatura cu petele, si mie mi se intampla asta. Uram perioadele de frig cand ma inroseam la fata si imi erau evidentiate toate imperfectiunile. Groaznic! This post has been edited by sweet_girl: Nov 1 2008, 05:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Buna,
Fetelor, va impartasesc si eu din experienta mea vasta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am hotarat ca Retin-A este singura crema cu adevarat eficienta pentru mine si n-o sa renunt la ea in urmatorii ani. Este buna pentru eliminarea petelor si pentru a tine sub control un ten cu tendinta acneica. Am ajuns in trecut la rezultate f bune folosind Retin-A dar pentru ca aratam bine am renuntat la ea in favoarea altor dermatocosmetice. Incet incet am ajuns de unde am plecat, si doctorul mi-a recomandat sa folosesc din nou Retin-A. Pielea nu mai era obisnuita astfel ca am luat-o de la capat cu descumari puternice, inrautatirea tenului etc. Dupa un an de zile, am ajuns la o stare mai optimista, desi nu pot baga mana in foc ca nu o sa mai am surprize neplacute... Dar nu atat de neplacute cum am avut in ultimul an. Acum imi dau cu Retin-A in fiecare seara. Mai am niste mici probleme o data pe luna dar le tin sub control. In general este bine. Daca scap si de pete sunt chiar multumita. Trebuie sa am rabdare.. Pe langa Retin-A, am descoperit ca ma ajuta f mult cremele concentrate care se aplica direct pe problema. Sunt mai multe din aceasta categorie. Eu mi-am cumparat Clinique anti-blemish solutions formula sos. M-a salvat o data si de atunci fac matanii in fata ei. Erau niste umflaturi care nu treceau deloc, si chiar se inmulteau... Ma luptam cu ele de saptamani intregi, si crema asta le-a estompat considerabil intr-o noapte, iar in cateva zile au trecut. Nu m-as fi asteptat la asemenea efect.. De atunci mi-am cumparat mai multe creme concentrate. Dintre ele Effaclar A.I. de la La Roche Posay (Correcteur Cible Des Eruptions Cutanees) mi s-a parut f bun. Le folosesc localizat cand am probleme si chiar ajuta nu numai la psihic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inca nu am gasit o solutie pentru sebum. Imi sterg fata cu servetele in timpul zilei. Folosesc Pore Minimizer de la Clinique si ajuta dar nu rezolva. Cam atat pentru azi. Mult succes sa aveti tenul mult visat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Weekend placut! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
mango,eu am folosit gel de aloe vera cam o luna si jumatate,acum un an.nu stiu sa -ti zic daca am vazut imbunatatiri,dar presupun ca nu am fost deosebit de incantata din moment ce nu l-am mai folosit.facea intr-adevar tenul catifelat,dar semne...stiu si eu ca trebuie sa il folosesti multa vreme ca sa observi ceva si mie tot imi apareau couri si m-am gandit sa nu fie si de la el,si l-am stopat.
scria asa :puro gel di aloe vera ,100% si avea ca ingrediente : aloe barbadensis, acrylates C 10-30 alkyl crosspolymer, panthenol, disodium EDTA, sodium hydroxide, phanoxyethalon, potassium sorbate, benzoic acid. eu mai foloseam tinctura de aloe vera in combinatie cu argila. azi nu am folosit fond de ten ,decat pe 2 cosuri cu care m-am pricopsit.parca imi simt fata mai libera fara.si ori sunt eu nebuna ori e adevarat,dar am observat ca nu am mai secretat asa mult sebum. sweet ,o sa mai reiau o data ce ai scris tu despre Boreade sa-i vad si eu fisa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,cine stie poate ma pricopsesc si eu cu ea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Ms mult Sweet m-ai convins o sa ma reintorc la el. Eu is la al 2-lea tub de boreade (dar nu am mai folosit de cateva luni) .
Caitriona, am folosit la un moment dat La Roche Posay - Effaclar K si mi sa parut bun adica arata fata ca aspect generel mult mai bine treceau si petele de la el.Il foloseam dimineata sub machiaj dar a trebuit sa renunt la el ca am inceput tratamente care imi uscau tenul si imi trebuia o crema hidratanta dar cred ca maine imi iau din nou. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare bun Effaclar K. Acum insa folosesc din nou Roc Purif-Ac si imi place, intra imediat in piele si matifiaza bine. La sfarsitul zilei, dupa 12 ore de make-up sau de fapt chiar mai mult (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , pielea arata inca bine, nu am probleme cu sebumul. Si fara retusuri in timpul zilei de regula.
Florina, depinde ce probleme ai tu cu pielea. Mie imi place la Boreade ca este cremoasa, nu imi usuca deloc pielea, nu o agreseaza si imi face pielea mai luminoasa, proaspata, datorita acizilor de fructe. Daca ai cosuri, sa stii ca nu o sa faca minuni asupra acestora. Dar in mod sigur previne formarea lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:36 PM |
|