![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Salutare, fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Dupa 3 seri de Retin (aplicat o data la 2 zile), pot spune ca mi-au aparut cateva cosuri in plus fata de norma zilnica... totusi fruntea si nasul imi raman curate (deocamdata), in schimb in zona barbiei situatia e pur si simplu incendiara! Sper doar sa am forta psihica si sa nu abandonez, imi doresc din suflet sa pot duce tratamentul asta pana la capat. Rose, ma bucur sa aud ca ti-a facut bine Retin-ul, parca prind curaj cand citesc opinii pozitive. Te astept pe aici sa impartasim impresii si sa ne sustinem reciproc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Astazi am achizitionat gelul de curatare Effaclar si farmacista a fost tare darnica cu mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , m-a cadorisit cu mostre de Effaclar K, Effaclar A.I. si Effaclar- crema hidratanta si matifianta. Toate bune si frumoase, numai ca uitandu-ma mai bine pe prospectul de la Retin, vad ca e contraindicata folosirea in combinatie cu acid salicilic, deci cred ca tre sa mai astept pana sa pot testa Effaclar-ul. De gelul de aloe vera nu am mai reusit sa ma interesez, sper sa imi fac timp maine si sa merg sa-l cumpar. Va pup si va doresc un ten minunat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Hmm.. eu am folosit Effaclar K in combinatie cu Retin-A. Nu am stiut ca nu sunt compatibile.. Si tocmai mi-am cumparat Efaclar AI, care se aplica local. Nu am observat vreun efect negativ dar daca scrie in prospect atunci trebuie evitat.
Mango, daca se inrautateste tenul foloseste mai rar Retin-A. La inceput ai o impresie falsa ca tenul suporta bine dar in curand o sa simti arsura si tenul se va exfolia serios. Mi se pare cam mult o data la doua zile pentru inceput. Sa nu uiti sa te hidratezi, sa bei apa suficienta. Pe barbie si eu am avut cele mai mari probleme. Am inteles ca asta se datoreaza dereglarilor hormonale. Totusi nu am descoperit nimic la ecografie. Iti recomand sa o iei mai usor cu Retin-A. Nu vrei sa se inrautateasca tenul prea tare, mai bine mai lent si controlat. Poti sa-ti dai numai pe o zona, pana se vindeca alta zona. Poti sa-ti cumperi si creme concentrate ce se aplica direct pe problema. Ai de unde alege. As vrea sa incerc si ROC. Pana acum cel mai mult mi-a placut cel de la Clinique. Pentru refacerea pielii, mi-am cumparat de curand crema Aderma Epitheliale, de la Ducray. (Crema reparatoare cu Acid Hialuronic) Pana acum imi place. O folosesc in paralel cu Avene Clean Ac. Si Bepanthene e buna. Ma tenteaza gelul cu aloe vera? Cum se numeste? Succes! Acum am aplicat-o prima data. O sa-ti spun peste cateva zile. Mama a folosit-o de 2 ori si zice ca-i place mai mult decat orice crema, dimineata are tenul catifelat de la ea. Stiu ca intr-o perioada multe fete vorbeau despre miraculoasa vitamina A. Am incercat si eu dar o data s-a inrosit fata rau de la vitamina. Cred ca a fost o reactie alergica. Dupa aceea, nu am mai folosit-o. Oricum, merita incercat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Hmm.. eu am folosit Effaclar K in combinatie cu Retin-A. Nu am stiut ca nu sunt compatibile.. Si tocmai mi-am cumparat Efaclar AI, care se aplica local. Nu am observat vreun efect negativ dar daca scrie in prospect atunci trebuie evitat. Mango, daca se inrautateste tenul foloseste mai rar Retin-A. La inceput ai o impresie falsa ca tenul suporta bine dar in curand o sa simti arsura si tenul se va exfolia serios. Mi se pare cam mult o data la doua zile pentru inceput. Sa nu uiti sa te hidratezi, sa bei apa suficienta. Pe barbie si eu am avut cele mai mari probleme. Am inteles ca asta se datoreaza dereglarilor hormonale. Totusi nu am descoperit nimic la ecografie. Iti recomand sa o iei mai usor cu Retin-A. Nu vrei sa se inrautateasca tenul prea tare, mai bine mai lent si controlat. Poti sa-ti dai numai pe o zona, pana se vindeca alta zona. Poti sa-ti cumperi si creme concentrate ce se aplica direct pe problema. Ai de unde alege. As vrea sa incerc si ROC. Pana acum cel mai mult mi-a placut cel de la Clinique. Pentru refacerea pielii, mi-am cumparat de curand crema Aderma Epitheliale, de la Ducray. (Crema reparatoare cu Acid Hialuronic) Pana acum imi place. O folosesc in paralel cu Avene Clean Ac. Si Bepanthene e buna. Ma tenteaza gelul cu aloe vera? Cum se numeste? Succes! Stiu ca intr-o perioada multe fete vorbeau despre miraculoasa vitamina A. Am incercat si eu dar o data s-a inrosit fata rau de la vitamina. Cred ca a fost o reactie alergica. Dupa aceea, nu am mai folosit-o. Oricum, merita incercat. Rose, spune mi si mie, te rog, cum folosesti tu crema asta reparatoare de la Ducray, cand te dai cu ea? As vrea si eu sa mi iau, dar nu as sti cand sa o folosesc pt ca seara ma dau cu retin a, iar dimineata, inainte de machiaj, cu effaclar k. Mersi frumos. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
am un monstru pe un obraz si nu vrea sa treaca deloc de o sapt,se apropie si perioada vesela a lunii.daca aplic retin a doar pe el are vreun efect,il scoate la suprafata?eu am avut reactii urate de la retin si imi e frica dar ma gandesc sa-l aplic doar local....ce spuneti?daca imi apar mai multe pe langa ala?sunt in ceata rau
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, nu cred ca ar avea Retin vreun efect in cazul asta. Cum spunea si Rose, foloseste un concentrat aplicat local. Sunt mai puternice si eficiente.
Mi-a iesit si mie o mica imperfectiune pe obraz, cred ca din cauza pensulei de pudra pe care ar trebui sa o schimb sau macar curat foarte foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Din fericire, am reusit sa il anihilez cu concentratul de la Roc si speer sa nu imi lase semn. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Mango, subscriu si eu la ce spunea Rose. La inceput, ai impresia ca pielea tolereaza foarte bine crema, dar mai tarziu s-ar putea sa ti se exfolieze tenul foarte mult si sa te ia pe nepregatite. In ceea ce priveste combinatia cu acid salicilic, eu le folosesc impreuna. Mentine insa intervalul de 30 minute intre ele si nu uita sa te hidratezi! Andreica, si eu folosesc tot crema hidratanta Epitheliale. Imi place tare mult. Poti sa o folosesti seara, dupa Retin-a. Florina, este ok. Ai putea sa mai incluzi apa termala, o lotiune exfolianta, o crema hidratanta. Dar sunt doar optiuni, este ok si un regim mai minimal. This post has been edited by sweet_girl: Nov 4 2008, 03:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum mai sunt 'semnele', s-au mai estompat in timp si dupa tratamentul cu fraxel? Sweet tu nu folosesti lichidul exfoliant de la Paula? This post has been edited by bebe_maria: Nov 4 2008, 03:02 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, ba da, il folosesc. Sunt generoasa, le dau o sansa tuturor si incerc sa le folosesc pe toate, pe cat nu uit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
neata!
s-a retras monstrul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ura ! am folosit aseara peelingul de la l'oreal cu acid salicilic si s-a retras.se numeste acne response si e in 3 pasi.eu il folosesc de aproape 1 an,o data pe saptamana si serios, are efect si asupra semnelor. sweet local am doar un spot treatment de la clinique dar parca mai mult usuca decat vindeca.si este cotat"prost" pe beautypedia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ,zyneritul parca la mine nu mai functioneaza deloc.......si alte arme locale nu am. am vrut sa-mi cumpar produse deuteria si le-am scris ca sunt interesata, dar nu mi-au raspuns.asa ca astept o ocazie sa ajung la bucuresti sa mi le achizitionez direct. fetelor ,va rog un sfat,ce apa termala sa-mi cumpar?avene,uriage,LRP,evian,ivatherm? sunt tare debusolata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu folosesc una acum cu apa termala de plombiere ,Aqua Visage. am descoperit aseara prin cutiile mele cu produse gel exfoliant de la avene,uitasem de el.l-a folosit cineva?merita sa-l mai pun si p-asta pe fata sau il donez mamei? stiu ca cel mai simplu ar fii sa incerc iar dar mi-e asa de frica sa mai pun ceva nou pe fata...sunt paranoia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mersi mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by caitriona: Nov 4 2008, 09:09 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Stiu ca intr-o perioada multe fete vorbeau despre miraculoasa vitamina A. Am incercat si eu dar o data s-a inrosit fata rau de la vitamina. Cred ca a fost o reactie alergica. Dupa aceea, nu am mai folosit-o. Oricum, merita incercat. Eu, momentan, n-am patit nimic rau de la ea, nici nu mi-a lasat dimineata uleioasa fata. Mi s-a mai restras si mie cosul din obraz, dar pana se vindeca de tot mai aplic fond de ten pudra pe el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:33 PM |
|