![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
eu am aplicat vit A doua seri la rand,dar parca a doua seara nu stiu...dimineata cand m-am trezit nu prea mi-a placut cum arata tenul.
girlish ,astept cu nerabdare sa vad cum iti e dupa cateva aplicatii.nu stiu de ce ma tenteaza asa tare. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Hey fetelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am inceput de sambata tratamentul cu Sotret, cate 20 mg/zi, si in paralel curat fata cu Cleanance de la Avene, dimineata ma dau cu Eryfluid + Clean AC peste jumatate de ora, iar seara aplic Isotrexin. Efecte secundare de la Sotret nu prea am observat, insa mi-au aparut in ultimele 2 zile cativa monstri pe obraji.. posibil sa fie ori reactia initiala, ori "hormonii" de dinainte de perioada aia a lunii.. Oricum, sper ca tenul se va imbunatati in curand. Oare punctele negre se curata cu tratamentul asta? Ca ma omoara cele de pe nas, nu mai stiu ce sa fac cu ele.. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Va multumesc mult pentru sfaturi, voi tine cont de tot ce ati spus. Am de gand sa raresc aplicarile Retin-ului, e in regula daca il folosesc o data la 3 zile? Asta inseamna doar de doua ori pe saptamana, sper sa nu isi piarda din eficienta. Cred ca ma voi concentra doar pe zona care imi creeaza cele mai multe batai de cap si anume barbia, restul mai pot astepta ca acolo situatia nu e asa grava. Nu stiu daca vi se intampla si voua, insa am notat ca pe frunte, de exemplu, nu am ramas niciodata cu semne sau pete, pielea se regenereaza muuuult mai repede decat pe obraji sau barbie. Ma bucur ca pot testa si Effaclar K. Cred ca am o veste buna (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) :am achizitionat azi gelul de aloe vera si farmacista mi-a vorbit foarte frumos despre el. Mi-a spus ca multe fete au fost multumite pentru efectul asupra petelor si cicatricilor, acest gel avand proprietatea de a accelera refacerea tegumentului. M-a avertizat totusi sa nu ma astept la rezultate de pe o zi pe alta, insa cu cat petele sunt mai recente cu atat timpul de vindecare e mai scurt. Are o groaza de intrebunitari, se poate folosi si pe post de crema matifianta, pentru arsuri, iritatii, dupa expunerea la soare, chiar si ca masca pentru par. Asa ca de n-o avea efectele scontate asupra tenului, gasesc eu cum sa-l reciclez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. Abia astept sa-l testez si sa va impartasesc impresii! Caitriona, sa stii ca m-am uitat si pe compozitia gelului de aloe vera pe care ai postat-o in urma cu cateva pagini si am observat ca sunt aproape identice, singura diferenta e ca al meu contine tea tree si vit. E, mai scrie pe el ca e fara parabeni si e de la firma ESI (asta pentru cine era interesat). Rose, poti sa-mi spui daca la inceput Retin-ul ti-a scos la suprafata impuritatile si daca da, cat a durat aceasta perioada? Andreica, bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Sa ne tii la curent cu evolutia tratamentului cu Retin A! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet eram curioasa ce parere ai despre ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mie produsele Paulei mi-au priit cel mai bine pana acum din tot ce am folosit de-a lungul anilor (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) . Nu e asa bine cum mi-as dori insa e cel mai bine de pana acum. Visez la peelinguri, in ele am speranta unei imbunatatiri mai evidente (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
mango.si eu am observat lucrul asta.fruntea se vindeca mult mai repede decat restul fetei.eu nu am probleme pe frunte ,decat ocazional,insa un cos sau un semn dispare in cateva zile.
sa revii ,te rog,cu impresii despre gelul de aloe vera.eu mi l-am cumparat pentru ca citisem in formula As mai demult despre o fata care spunea ca si-a rezolvat problemele tenului cu gelul asta.probleme mari,spunea ea. bebe,inca pot intra pe beautypedia si mi-a expirat contul de pe 1 nov.hip-hip ura!! va pup ,fetelor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, imi place lotiunea. O folosesc cam in fiecare seara! Dar cum folosesc foarte multe produse, este putin dificil sa imi dau seama care functioneaza cel mai bine sau care combinatie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar bine macar ca fuctioneaza, cat de cat.
Si mie mi se vindeca foarte repede fruntea, obrajii sunt mai problematici, ca de obicei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Update:
Asa cum va spuneam, am fost la dermato pt o curatire de ten, a fost groaznic de dureros, apoi vreo sapt aratam de parca as fi avut pojar, eram plina de semne pt ca am avut o droaie de puncte negre. Eu de fapt nu am acnee in adevaratul sens al cuvantului, am multe puncte negre care se mai inflameaza din cand in cand si iese cate un monstrulet din ele. Eh, dupa vreo 3 zile de la marea schimbare la fatza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am reluat consistent tratamentul de la Paula B. si in momentul de fata dupa ce mi-au disparut semnele in proportie de 90%, tenul meu chiar arata ok. E departe de a fi perfect si acum normal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar oricum arata bine cum nu a mai aratat de multa vreme. Cu un fond de ten si o pudra peste chiar sunt mega multumita de rezultat. Sunt curioasa cat tine minunea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Schema mea de tratament these days e asa: Dimineata: Gel Gomant Sebium de la Bioderma (doar o data la 2-3 zile, in rest ma spal doar cu apa) Crema hidratanta Hydraphase XL (La Roche-Posay) Pe asta o sa o schimb cat de curand ca nu sunt f multumita de ea, hidrateaza f bine dar are parfum. Lotiunea de la Paula B Crema cu factor de protectie 50+ de la Uriage Seara : Demachiant Roseliane de la Uriage (vreau sa imi mai iau si un Sebium H20 ca nu imi simt fata suficient de curata dupa Roseliane) Lotiunea de la Paula B Crema hidratanta (uneori mai uit sa o aplic si pe asta seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Fucidin pe locurile unde simt eu ca e pe cale sa iasa vreun monstrulet. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Angel,cand ti-a scos punctele negre nu a a fost sub aburi tot timpul?Eu stiu ca asa trebuie sa fie si nu-ti mai raman semne asa multe si nici asa dureros nu este.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, la dermato nu a folosit aburi. Asta e procedura in general la cosmetica.
Aburii sunt ca sa se deschida porii. Eu am folosit ceva vreme inainte de procedura lotiune de la PB care mi-a cam scos punctele negre la suprafata (dermatoloaga imi recomandase sa folosesc inainte macar cateva zile Retin A, dar eu am optat pt PaulaB si de iesit au iesit destul de bine). |
|
|
![]()
|
|
angel,scuze,dar n-am inteles exact ,folosesti "lotion "sau "liquid"de la PB?
si tot asa o aplici,adica mai intai crema hidratanta si dupa lotiunea? si te mai stresez cu o ultima intrebare,ai idee daca pot folosi demachiant,tonic si dupa lotiunea asta?sau se renunta la tonic? vad ca esti multumita si ma bucur pentru tine,ca erai cam dezamagita intr-o perioada de situatia tenului tau. mersi. This post has been edited by caitriona: Nov 7 2008, 11:21 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:59 PM |
|