![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-January 08 Member No.: 2,976 ![]() |
buna.Sunt noua fe forum.Am o problema si caut raspunsuri.
Am luat contraceptive(lo feminal) de aproape un an.M-am simtit bine cu ele.Toamna asta,mai precis la inceputul lui octombrie am facut o cadere de calciu si de atunci au inceput problemele pt mine.Am inceput s am ameteli,dureri de cap ,de stomac si palpitatii.Am fost la medic si am fost diagnosticata cu distonie neuro vegetativa.Am urmat tratamentul si starea mea tot nu s-a ameliorat.Am facut sute de analize...toate bune.Am mers si la un endocrinolog pt ca am glanda tiroida putin marita.Degeaba.Intr-un final m simt mai bine cu un tratament naturist(calmoplant,spirulina,stres away) Revenind la contraceptivele pe care le-am luat.Medicul la care am fost ultima data(inainte de Craciun) mi-a spus s nu le mai iau.Eu deja aveam inceputa o tableta noua,luase-m deja 3 pilule.Nu le-am mai luat si ciclul mi-a revenit dupa 3 zile.Acum,dupa calculele mele,ar trebui s am ciclu saptamana viitoare.In momentul de fata m simt cam rau dimineata,m doare stomacul,sunt balonata si am o usoara senzatie de voma.As putea s fiu insarcinata tinand cont de faptul ca am luat contraceptivele regulat si ultimul comtact sexual a fost acum 3 luni |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
S-a mai discutat despre contraceptive:
Contraceptie, metode contraceptive Nu esti insarcinata in mod sigur daca ultimul contact a fost acum trei luni. Exista o posibilitate doar daca la momentul respectiv ai uitat sa le iei sau nu si-au facut efectul. Poti verifica insa cu un test de sarcina. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic mutat aici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 02:16 AM |