![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
scumpic, bafta sa primesti ceea ce-ti doresti, si mai ales ce-i mai bine pentru tine. eu "mi-am promis" pe anul asta cat mai multa liniste si optimism, sa iau totul asa cum vine, sa incerc sa gasesc partea buna in ceea ce mi se intampla. forte, si eu sper sa fie un an mai bun decat 2007, ca a fost ingrozitor (pentru mine). altheea, la sfarsitul anului trebuie sa deschizi alt topic, de follow-up, sa vedem care ce-a indeplinit din rezolutiile propuse. (IMG:style_emoticons/default/super.gif) va doresc sa reusiti sa va duceti la indeplinire visele, sperantele si sa fie un an bun. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Multumesc pesca, nici eu nu imi propuneam de obicei, dar anul trecut mi-am propus de la inceput ceva si am fost atit de determinata ca mi-a reusit, asa ca...o sa continui.Iti doresc si tie sa ai parte de linistea si optimismul propuse si tuturor fetelor la fel. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sa imi imbunatatesc viata amoroasa...adica sa ma indragostesc. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daa..si eu asta, uite o sa o pun cap de lista. Deci.. 1. sa ma indragostesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) 2. sa fiu mai constiincioasa, mai ordonata, mai punctuala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) 3. sa frecventez mult mai des cursurile, sa nu mai trebuiasca sa "cresc" precum Fat-Frumos intr-o zi, cat altii intr-un an 4. sa ma distrez mai mult decat anul trecut (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) 5. pielea lui Scarlett Johansson Asta esta doar un mic preview. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 11 2008, 07:02 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am reusit sa bifez cateva din lista mea pe anul acesta. Mai am insa multe rau.
Pe primul loc - sa-mi vad de sanatate ca nu mai tine Doi- sa vad mai mult de copil Trei- concediu sa fie concediu |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Teo, deja? Bravo! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu m-am machiat saptamana asta 3 zile din 4. Si nu rimel si ruj. nooo! in afara de anticearcan - care nu se regaseste inca in trusa mea- am folosit toate matrapazlacurile. Greu n-a fost, mult nu mi-a luat, prin urmare sper sa ma tin de treaba in continuare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cele enumerate mai sus nu sunt inca pe deplin rezolvate. Sunt numai incepute (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am bifat altele,mai marunte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:45 AM |
|