![]() |
![]() ![]() |
![]() |
monyka |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT: CONT CREAT PENTRU RECLAMA
This post has been edited by Maàt: May 22 2008, 04:33 PM
Reason for edit: EDITAT: CONT CREAT PENTRU RECLAMA
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu am inteles care e treaba cu "Forumuri" de la inceputul topicului...
Si de ce nu aduci un fotograf din alta localitate la o adica, ca doar nu o sa scrie pe poze "made by nus-a ce fotograf de bucuresti". suna la 0727-867.399 dl Martinetz - nu mi-a facut mie poze, insa am auzit numai vorbe de bine pentru seriozitate si profesionalism. Insa desi fotograful e din Constanta, face si in Bucuresti shootings. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fata draga, ai netul la dispozitie; de google ai auzit? Telefonane exista draguta, daca ai ajuns aici inseamna ca stii sa il folosesti pe dl google...Daca fii cu fasoane de-astea, ma tem ca nu sa primesti raspunsuri. Sau poate doar iti place sa iti plingi de mila si sa te lamentezi? Ca asta reiese din postul tau. Si DA e in discutie SI de ce aparea "forumuri" la inceputul postului tau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca mie imi suna a text prefabricat in vederea promovarii... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu cumva matale ai vreun fotograf de promovat? ca metoda asta cu autopromovarea e la moda rau... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) take care, sweetie agresivitatea dauneaza grav sanatatii pe net! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu as vrea sa vad doua poze cu asa da asa nu, serios. mi-ar fi util si mie.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai cat e pana la constanta si inapoi? te mai pui la 2 milioane?
eu m-as duce. la urma urmei, tu ai zis-o, pozele raman. ps: cum arata o poza cu rochie albastra? Doamne iarta, eu n-am vazut pana acum nicio poza asa. |
|
|
![]()
|
|
O sa ma duc la colt si o sa ma asez pe colt de nuci, ca nu stiu ce se maninca netul. Dar astept cu nerabdare sa ma inveti tu.
Cind o sa ma plateasca careva sa ii fac reclama o sa te anunt, poate vrei sa impartim "profitul". Ai cerut o sugestie, ai primit-o. Clar? Nu ti-a placut, asta e. Tactul si diplomatia mea se termina subit cind detectez impertinenta. Frumusetea fotografiilor rezida si in "subiecti", ma indoiesc ca o sa scoata cineva un supermodel dintr-o persoana putin dotata din punct de vedere estetic. Rochia de mireasa nu ti-o strica fotograful, ca ma indoiesc ca o sa iti rastoarne nu-s ce substanta pe ea. Fotografiile pe care le vezi tu ne net sint prelucrate: la prelucrarea unei fotografii se poate sta si citeva ore bune- per fotografie, da? nu per set; cine crezi ca va sta sa iti prelucreze tie pozele cu orele cind poate scoate bani mai multi si fara bataie de cap? Te-ai gindit ca si lumina conteaza? Si aparatura? Ca astea nu se vind en-gros? Calitatea se plateste, nu poti avea si bun si ieftin si mult... E vorba de piata, de cerere si oferta. That`s all! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
monica, am incercat sa-ti dau mesaj privat dar nu merge (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
di, ma mir ca-ti plac pozele lui martinetz, m-am uitat pe site si e cam libidinoasa "arta" lui dupa parerea mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by claudia_electra: Jan 11 2008, 12:54 PM |
|
|
![]()
|
|
E anunt de vreo doua luni, Electra, pm-ul e activat pentru fetele care au mai multe mesaje.
later edit: Martinetz face foto foarte faine, ce ai vazut acolo e "la comanda clientului" si nu e singurulul lui site. Pozele facute in studio la el sint arta curata. Stiu din sursa sigura ca e serios, nu gen "am luat avansul da nu ma duc sa fac pozele", sau "ma duc, fac citeva poze la misto si-apoi ma evapor". Din acest motiv i-am pus numarul de telefon. |
|
|
![]()
|
|
ah ok, saru'mana pentru lamurire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . voiam sa-i arat niste poze, adica ce produce tipa cu care semnez eu contract pt nunta. mie imi place, dar nu stiu daca si altora...
This post has been edited by claudia_electra: Jan 11 2008, 12:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu te-am insultat: atita timp cit regulamentul e facut de mine, si eu hotarasc politica forumului, nu o sa fiu tocmai eu cea care il incalca, da? Nu te-am insultat, ti-am dat o sugestie. Daca nu ti-a placut nu inseamna ca am fi fost platiti sa facem reclama. Si chiar daca ar fi fost asa NU E TREABA TA. Ok? Si apropos, esti impertinenta, mult prea impertinenta pentru orice om cu bun-simt, nu neaparat pentru un nou user; vezi ca sub nickul meu scrie root admin, adica persoana aia a dracului care taie si spinzura; that`s me. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ring your bell?
Oricine e liber sa isi expuna parerea, nu ma teleportez in cele patru zari sa tin de mina pe vreuna dintre fetele noastre sa nu iti raspunda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:45 PM |
|