![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu am de gand sa discut aceste detalii dinainte, ca sa fie clar. poate sa stea si ea sa manance, nici o problema, ca si DJul etc, important pentru mine e sa faca ARTA si nu doar multe poze. mai ales la sedinta foto romantica tin in mod deosebit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Martinetzul nu e libidinos - si din 5 poze facute dupa gustul clientului NU iti poti da cu parerea.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ok, tu detii adevarul absolut. Nu are sens sa ma contrazic cu tine; daca o sa ii arati pozele fetei aleia unei alte persoane s-ar putea sa ai supriza sa iti spuna ca sint nasoale, ca ea prefera altceva, ca nu i se vede sarmaua din farfurie si nici sclipiciul de pe rochia nasei...
De gustibus... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
aoleu eu acum pricepui. eu vazusem ALT site. acum am gasit pe cel cu fotografii de nunta. si vad ca depinde f mult de expresivitatea mirilor :-). asa ca sper sa ajut si eu pozele cum pot.
ps: ce outfituri suuuper indraznete au miresele de acolo. si eu ma temeam cu rochia mea! |
|
|
![]()
|
|
... is bookuri de modele bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
modele de plai cu boi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) !!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dap.. insa sint facute misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A, eu nu sint prin pozele alea, daca cumva va intrebati... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-ati facut curioasa asa ca m-am apucat si eu sa rasfoiesc albumele astea doua.
In albumul lui Martinetz eu am recunoscut emotiile prin care am trecut si eu in ziua casatoriei... sunt foarte expresive. La Ferrer m-am uitat doar la fotografiile de nunta, dar nu pot spune ca m-au dat cu rotile in sus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
m-ati facut si pe mine curioasa, insa nu am gasit linkul sau pagina respectiva.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cauta pe google foto martinetz si e primul site cel unde El si ea spun da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:22 PM |
|